zašto bi editirao post ? (čekam da mato kaže još jedan u nizu pametnih komentara
)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajd potraži molim te
sjećaš li se barem u kojoj je temi to bilo
u bircu :)
vjerojatno si bio pod utjecajem opojnih sredstava koje skrivaš u onoj vikendici kraj metkovića
A evo sad ću se tuširati nakon 23km(16km biciklo,a 7 km trčanje).
hebeno...ja danas spavao cijeli dan :))
zašto bi editirao post ? (čekam da mato kaže još jedan u nizu pametnih komentara
)
Pa da neispadneš ti budala.
znao sam da nećeš shvatiti i da ćeš napisati nešto ovakvo....(zato sam i napisao ono u zagradama u prošlom postu)
Ljudovi, imam jednu molbu. Dajte mi napisite tu vama najsmjesnije viceve. Ne sad da su neki o chuck norrisu i sl. jer mi to nije originalno.
ej, za to postoji tema humor 
ma da, kako možeš..
vjerojatno si bio pod utjecajem opojnih sredstava koje skrivaš u onoj vikendici kraj metkovića
a jesi suzio pretragu 
mato, zašto nemaš pola zvjezdice?
ma da, kako možeš..
lijepo upalio klimu i uživanje...radim noćne pa moram spavat nekad...a nisam spavao zadnja 3 dana...
Pitaj modove,a ne mene.
lijepo upalio klimu i uživanje...radim noćne pa moram spavat nekad...a nisam spavao zadnja 3 dana...
da, onome kako možeš je falio ovaj -- 
gdje radiš noćne?
A evo sad ću se tuširati nakon 23km(16km biciklo,a 7 km trčanje).
Ja ležao skoro do podne,kad sam trčao poslije bicikla i govorim kako mi je lako ovi me gledaju začuđeni.

ma ajde zahebi to. bila je neka zajebancija u tom stilu pa si izvalio
mato,zašto ti je nick "svjetleći ventilator" a ne "unboxing tipkovnice" ?
Ljudovi, imam jednu molbu. Dajte mi napisite tu vama najsmjesnije viceve. Ne sad da su neki o chuck norrisu i sl. jer mi to nije originalno.
ej, za to postoji tema humor 
Opce nisi fora...
Pitaj modove,a ne mene.
pa kad ga imaju namjeru uskoro opet banati - da ne moraju trošiti skriptu na njega 
Opce nisi fora...
a gle, ne mogu uvijek biti fora- nekada moram biti cool - ipak sam je ovdje "stara konjina" 

hah sad će on brzo opet bmk me 
mato, uzmi penkalu i piši Ivi nek ti zvjezdaču dodijeli

je li vruće u babinoj gredi ?
Opce nisi fora...
a gle, ne mogu uvijek biti fora- nekada moram biti cool - ipak sam je ovdje "stara konjina" 
Idem se tusirat pa ti do toga napravi listu. Ako mores pisat one tutove, onda mores skopirat do 10 best viceva :) Znam da ti imas smisla za humor pa pokazi bar malo dobre volje...
uh, pakleno. snijeg se topi pred očima 
ne Ivi - Miri. stvar je u tome što oni znaju tko je on i namjerno mu ne daju zvjezicu, odnosno pola zvejzdice 
idem ja malo vani,u sobi mi je pakleno
Idem se tusirat pa ti do toga napravi listu. Ako mores pisat one tutove, onda mores skopirat do 10 best viceva :) Znam da ti imas smisla za humor pa pokazi bar malo dobre volje...
jbg, idem se i ja tuširati, možemo zajedno da ne trošimo vodu na dva mjesta?
da, onome kako možeš je falio ovaj -- 
gdje radiš noćne?
održavanje sustava za jednu zaštitarsku agenciju...
Ja ležao skoro do podne,kad sam trčao poslije bicikla i govorim kako mi je lako ovi me gledaju začuđeni.
ma kaj oni znaju kak se trči... 

pa nije bilo ni za očekivati drugo nakon što nam je sa 10 accoutova hebao mater 
Pitaj modove,a ne mene.
pa kad ga imaju namjeru uskoro opet banati - da ne moraju trošiti skriptu na njega 
Odkliži.
ne Ivi - Miri. stvar je u tome što oni znaju tko je on i namjerno mu ne daju zvjezicu, odnosno pola zvejzdice 
Alo klizać odkliži.
idem i ja malo vani. do spamanja
održavanje sustava za jednu zaštitarsku agenciju...
ma kaj oni znaju kak se trči... 
Ma da,sad se idem tuširati.