OPEN!
Dobra večer.
Ksniš i u bircu i u nespavalicama.
Znam jer me je ovaj firefox zaheba.
OPEN!
Dobra večer.
Ksniš i u bircu i u nespavalicama.
Znam jer me je ovaj firefox zaheba.
izbaci taj OC i dobit ćeš stvarni boost
Ma nije to to.
HD5850 sada dode 2000kn, a ja sam svoju platio 1300KN. Preskupo je to i preslabo za perfomanse koje nudi. Gotovo 50% vec cjena po 20-ak % vecim perfomansama.
Mato ima li novih slika 
Deda voli baku, unuku pak ja... Deda baku češe, unuku pak ja... :D
HD5850 sada dode 2000kn, a ja sam svoju platio 1300KN. Preskupo je to i preslabo za perfomanse koje nudi. Gotovo 50% vec cjena po 20-ak % vecim perfomansama.
pa kažem da su cijene najveći problem. performance boost je normalan kad se refreshaju serije, ali da nam država nije u govnima, cijena 5850 bila bi barem 1500 kn.
kaj, opet si cuga?
kaj, opet si cuga?
malo... :) covek, moram se pripremit za sutra, kuham srneci :)
Još niže - Nekih 1200-1300kn bi bilo OK - Toliko je koštala 4850 odmah kad je izisla. Definitivno ovu seriju (tko je vlasnik 4xxx, ili GT200) treba preskocit.
pitanje...kolko dode HTPC kuciste osrednje?
znaci da ima mjesta za atx maticnu
Pedofil jedan 
mala ima 21 leto, doba kad su sise tvrde taman
mmMMMmMMmMmm srnetina...
kaj feštate? ne, čekaj da pogodim, feštate jer je subota jel? a danas feštate jer je petak 
Mislim da si sa samim naslovom teme sam sebi odgovorio - Hitna pomoć ti je 94.
Još niže - Nekih 1200-1300kn bi bilo OK - Toliko je koštala 4850 odmah kad je izisla. Definitivno ovu seriju (tko je vlasnik 4xxx, ili GT200) treba preskocit.
to se definitivno slažem s tobom.
ne bih ni ja kupovao sad da nisam kod kuće imao celerona i HD3650 AGP koja se svako toliko crashala zbog odličnih ati drivera.
mala ima 21 leto, doba kad su sise tvrde taman
Gdje živiš
weeeee
pitanje...kolko dode HTPC kuciste osrednje?
znaci da ima mjesta za atx maticnu
mmMMMmMMmMmm srnetina...
kaj feštate? ne, čekaj da pogodim, feštate jer je subota jel? a danas feštate jer je petak 
Danas.... Bas nista nekaj narocito... kad bolje razmislim - ista stvar je sutra :)
nama treba samo dobre volje i festa je organizirana :)
ovo se ne odnosi na tebe. sam si rekao da si budala jer imaš 4890 
Danas.... Bas nista nekaj narocito... kad bolje razmislim - ista stvar je sutra :)
bitno da ste vi vesela ekipa, nije važno kakve je fešta - može biti i veliko majmunovo - svaka čast 

?
a ja svoj komp ne mislim ni nadograđivat
bitno da ste vi vesela ekipa, nije važno kakve je fešta - može biti i veliko majmunovo - svaka čast 
Tako je :) U utorak sam mislil da se budem porodil... Od petka do ponedjeljka samo feste... Od sumraka do zore...
večer jazavci 
pa kaj se radi?
Ljudovi, imam jednu molbu. Dajte mi napisite tu vama najsmjesnije viceve. Ne sad da su neki o chuck norrisu i sl. jer mi to nije originalno.
večer jazavci 
pa kaj se radi?
A evo sad ću se tuširati nakon 23km(16km biciklo,a 7 km trčanje).
a ja svoj komp ne mislim ni nadograđivat
neda mi se sad tražit ali nedavno si rekao da su owneri 4890 budale 

ajd potraži molim te
sjećaš li se barem u kojoj je temi to bilo
Mato ima li novih slika 
Istražujem okolo naokolo.....pito sam neke članove ak slavonije samo se njima neda poslat slike :(

ajd potraži molim te
sjećaš li se barem u kojoj je temi to bilo
Pa normalno može tražit kao budala,a ti editirao post.