Večer ljudi
Evo digla mi Španjolska živce
Možda je onda hobotnica pogodila.
Večer ljudi
Evo digla mi Španjolska živce
Možda je onda hobotnica pogodila.
:D ajmo svi legendi @joze na zadnji post dati palac gore...izmrcvario nas je sve :D
jesam :)
:D ajmo svi legendi @joze na zadnji post dati palac gore...izmrcvario nas je sve :D
Taj lik stanca teme ko na traci... Vidim da nisam jedini koji je to primjetil...
Uradio.
Uradio.
Me 2 
Uradio.
Me 2 
Dalje mi ej kur** orbitalni elevator.
ahahaha...kako dobro izgleda kod joze post
večer đezeri , taman sam došo sa pive , baš mi je pasala žuja 
Ja nemrem više gledat...jbt bio sam budan do 4 jučer i pregledavao maturalni rad....odo spavat dok mi oči nisu poispadale
Ajte ljudi viđemo se sutra
LN
U 21:45 skinut mi je žuti karton.
slab je spam večeras
Sad kad je mali Mato postao Svjetleci Ventilator (potpisao se glavom i bradom :) vise vam nije zanimljiv... Sad ciljate na malog jozeka... Bas ste strvinari :D
sad ajde po novi 
sad ajde po novi 
Pa moga bi nahranit trola,ali neću.
lako trolove nać...samo odeš na lockerz...hehehe
lako trolove nać...samo odeš na lockerz...hehehe
Ma meni je gušt hraniti ovoga koji stvara teme o Ivi ili drugim članovima profila,ali neću drugi karton.
Moram se oduprjeti,ne hrani trola.
Uradio.
Me 2 
Me 3
.Bok ljudi kaj radite jeste gledali utakmicu hobotnica hebena pogodila
Ma meni je gušt hraniti ovoga koji stvara teme o Ivi ili drugim članovima profila,ali neću drugi karton.
jedino nemogu shvatit kako im se da to radit i u čemu je tu gušt...
jedino nemogu shvatit kako im se da to radit i u čemu je tu gušt...
Ma pali se na Ivu(bez uvrede) ili samo želi pozornost.
Sad kad je mali Mato postao Svjetleci Ventilator (potpisao se glavom i bradom :) vise vam nije zanimljiv... Sad ciljate na malog jozeka... Bas ste strvinari :D
Večer!
Sređen problem Katanom:)
Večer!
Uf, reci rezultat !
nije ni čudo
ivo je jako privlačan muškarac 
Večer!
Odrezao si mu internet kur**.
Ma pali se na Ivu(bez uvrede) ili samo želi pozornost.
znači pe*erska posla...on je gay, a Ivo nije i sad ga to muči