e nisam naveo napajanje je corsair vx550.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel funkcionira onaj neki zvuk koji ih tjera i one neke lampe (ona na koju se lijepi sva leteća gamad)? Ima ih više nego kineza -.-
Vecer!
I tebi.
Jel funkcionira onaj neki zvuk koji ih tjera i one neke lampe (ona na koju se lijepi sva leteća gamad)? Ima ih više nego kineza -.-
aham, imaš one ultra zvukove.. stavi na prozor i gledaj kak padaju
Da, to je za gledati da li je koji komarac trudan.
ovi komarci mi šamaraju mačka koliki su, ne pomaže ništa, evo onaj raid uštekan pokraj mene - ali ih ne smeta, morati ću ih našpricati psssssssssssssssss
pomješaj šećer i vodu i namaži se 
Moja zver od Rexa je danas imal borbu s osama.... Skoro je krov izbio na kucici kak je poludjel i onda spura van iz kucice :D Ko na crticu prikazano :D
Kaj se tice komaraca, danas budem spaval pokriven posto je malo zahladillo....
Idem u krpe, adios muchachos...
Da, najefektnije sredstvo protiv komaraca...
laku noć batista 
Idem u krpe, adios muchachos...
Slab si, slab :P
Ajd noć
Vecer!
I tebi.

Idem i ja polako spat... ne da mi se više sjedit za kompom 
Uživajte dečki... pozdrav!
Možeš reći što? Nisam stigao kupiti novi još.
Onaj visokofrekventni zvuk? Ne radi. Čak ih ima više :/
Yep. Skupila se ekipica (skoro 10 ljudi). Prvo je bilo 3vs3 a onda 2vs2 na treću i izmjena ekipa. Dost zabavno 
ovi komarci mi šamaraju mačka koliki su, ne pomaže ništa, evo onaj raid uštekan pokraj mene - ali ih ne smeta, morati ću ih našpricati psssssssssssssssss
To su ti vaši mutirani
. Mi imamo pitome normalne veličine al isto ih niš ne smeta. Što se više boriš protiv njih sa raidom i ostalim sprejevima, ima ih više.
Fiks ideje
.
film se upravo skinuo - odoh gledati http://www.imdb.com/title/tt1132620/ čitamo se poslje, možda..
Fiks ideje
.
pa probaj...onda javi kak je bilo...hehehe
jeli igra mozda od vas tko BiteFight ???
Ja bi to napravio, ali najveći problem mi je onaj kabel s kojim isprogramiraš mikrokontroler... Ne kužim kako ga napraviti, a i čini mi se prekompliciran
Da li ima možda gdje gotovih?
pa gdje su svi?? danas je jako pusto..
Jeste živi?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
ma nema nista..malo se igra bitefight i svrlja se po fejsu i tak malo...
Jeste živi?
ja znam da sam živ, a za druge neznam..ali i ostali su zivi
šefe, laku noć onda..
Večer svima...šta se radi