Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.106.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
BORG kaže...
robisierra92 kaže...
eterna luchar kaže...

upravu si, neku većer kada je bila ekipa 18+ bio je mir i fina ugodna rasprava, prosto čovjeku dođe gušt tipkati..

Treba ovu zločestiju djecu banat Nevinašce

Šibom po guzici

PSN: filip99 //
16 godina
protjeran
Looka kaže...

Ha nisi ni ti baš neki pa živiš... Belji se

hahahahaha

i kak da se smijem kad uopce nije smijesno?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
kanta kaže...
Daniman123 kaže...
I Am Alive kaže...

pa bokte ja sam skuliran i onda dodje luka sav nadrqan sto mu nije bas dan i onda po meni pljuva

Ko tebe kamenom ti njega kruhom...

ti njega većim kamenom

Ili sačmaricom.

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
hahahahaha

i kak da se smijem kad uopce nije smijesno?

to što je on rekao nije ni trebalo biti smiješno

17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Najbolje bi bilo kad bi stavili ignore na ove svađalice, to bi bilo ok onda :)

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kolko se sjecam to je bilo jucer...

Danas ujutro gledam gramaticku ispravnost svojih poruka i vidim da sam sve poprilicno lijepo napisal s obzirom u kakvom sam stanju bil...

Vrijeme je za pocinak, jos malo i u krpe...

jučer, da upravu si - kakav mi je bio dan naporan ne znam više niti koje je datum..

BORG kaže...

trebalo bi otovriti temu - svađaona i glupe rasprave - pa onda oni koji žele neka tamo rapsravljaju čiji je avatar ljepši, tko bi koga i tako to..

17 godina
odjavljen

Večer ekipa... Vidim da se neki opet "glasnije raspravljaju" -.-. Vama nikad dost, a?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ma njima treba jedna sisata žena(ali prvo neka uđu u pubertet).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan

A možemo i pojednostavnit i pobanat ih:)

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
protjeran

lol skonto sam tipku ignore

a sad FOF od mene, nisam za šalu..

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 23:00 (I Am Alive).
17 godina
neaktivan
Ja sam dobar :D
Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
BORG kaže...

trebalo bi otovriti temu - svađaona i glupe rasprave - pa onda oni koji žele neka tamo rapsravljaju čiji je avatar ljepši, tko bi koga i tako to..

Kako to misliš? NevinašceSmijeh

17 godina
I.Kk kaže...
BORG kaže...

Ma njima treba jedna sisata žena(ali prvo neka uđu u pubertet).

Tko ih fučka, sljedeci put cu ih roknuti sve na ignore pa nek se tuku koliko hoće...

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

vidim da si maknuo ono "uskoro će biti i bolje" Smijeh

17 godina
F1-IVO kaže...

To bi bilo najrazboritije rješenje :)

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

lol skonto sam tipku ignore

a sad FOF od mene, nisam za šalu..

ajd vidi jel možeš stisnuti sebi - probaj i alt+f4 to ti je ignore za cijeli forum

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 23:01 (robisierra92).
17 godina
neaktivan

Bok nehrkaci sta radite??Smijeh

Domba nhf ali zakaj ti lookine postove shvacas ozbiljno vidis da na svakom ima smajlicNeodlučan to je šala Poljubac pogotovo ovakvi smajlici -SmijehPoljubacNevinašceOsmijehNamigivaBelji se ^^

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
 ajd vidi jel možeš stisnuti sebi - probaj i alt+f4 to ti je ignore za cijeli forum

nemoj,reći će da ga izazivaš Smijeh

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
robisierra92 kaže...

nemoj,reći će da ga izazivaš Smijeh

A možda je već i probal, nije se javil već par min... Nevinašce

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Bok nehrkaci sta radite??Smijeh

Domba nhf ali zakaj ti lookine postove shvacas ozbiljno vidis da na svakom ima smajlicNeodlučan to je šala Poljubac pogotovo ovakvi smajlici -SmijehPoljubacNevinašceOsmijehNamigivaBelji se ^^

Pusti ga, he's a WEEK AZZ BYATCH.

16 godina
protjeran

lijep ovaj gumb ignore Smijeh

17 godina
neaktivan
Ma dost svađanja,pričajte kaj ima kod vas,kakvo vrijeme i to :D
Fućkaj ga!
17 godina
odjavljen
robisierra92 kaže...

adj vidi jel možeš stisnuti sebi - probaj i alt+f4 to ti je ignore za cijeli forum

Owned Smijeh

Ja došao prije nekih 2h sa odbojke (na pijesku). Sve je ok dok tog vraga nema u očima. I komarci su me prestali napadat iz nepoznatih razloga. Možda zbog 3cm pijeska na meni?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

Dal postoji nešto kaj bi odbijalo komarce? Mislim neki način da nas ne pikaju tako često? Osim raida i tog kompleta...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
neaktivan
ode gledati seinfeld-a s ženom i odmarat se sutra rano ustajenje s nadom u bolji forum ;)
laku noć! uživajte i samo lagano...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

Ljudi imam problem, kad igram crysis, gta4 ili tak nekaj zahtjevno ubija me buka ventilatora sa napajanja. Konfa je slijedeća Amd x2 6000+ , grafa ati 4850, imam kučište cm 690  i u njemu 6 vent. od 120mm tako da mi temp. nije problem. U everestu su temp. cpu 50 stupnjeva , hardovi 38 stupnjeva a grafa 60 stupnjeva, al ipak kad je topliji dan ko danas napajanje je opako glasno , neznam zakaj...

17 godina
neaktivan
Looka kaže...

Dal postoji nešto kaj bi odbijalo komarce? Mislim neki način da nas ne pikaju tako često? Osim raida i tog kompleta...

Tipka Ignore.

Pali na Dombi.

16 godina
protjeran
srco1978 kaže...

Ljudi imam problem, kad igram crysis, gta4 ili tak nekaj zahtjevno ubija me buka ventilatora sa napajanja. Konfa je slijedeća Amd x2 6000+ , grafa ati 4850, imam kučište cm 690  i u njemu 6 vent. od 120mm tako da mi temp. nije problem. U everestu su temp. cpu 50 stupnjeva , hardovi 38 stupnjeva a grafa 60 stupnjeva, al ipak kad je topliji dan ko danas napajanje je opako glasno , neznam zakaj...

i, oćemo saznat koje je napajanje u pitanju?

16 godina
neaktivan

Vecer!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

@ sum - evo kod mene otvorena vrata blakona, a gamad ulijeće sto na sat - najgore mi je kad se zalijepe za monitor..huh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice