upravu si, neku većer kada je bila ekipa 18+ bio je mir i fina ugodna rasprava, prosto čovjeku dođe gušt tipkati..
Treba ovu zločestiju djecu banat 
Šibom po guzici
upravu si, neku većer kada je bila ekipa 18+ bio je mir i fina ugodna rasprava, prosto čovjeku dođe gušt tipkati..
Šibom po guzici
Ha nisi ni ti baš neki pa živiš... 
hahahahaha
i kak da se smijem kad uopce nije smijesno?
pa bokte ja sam skuliran i onda dodje luka sav nadrqan sto mu nije bas dan i onda po meni pljuva
Ko tebe kamenom ti njega kruhom...
ti njega većim kamenom
Ili sačmaricom.
i kak da se smijem kad uopce nije smijesno?
to što je on rekao nije ni trebalo biti smiješno
Najbolje bi bilo kad bi stavili ignore na ove svađalice, to bi bilo ok onda :)
Kolko se sjecam to je bilo jucer...
Danas ujutro gledam gramaticku ispravnost svojih poruka i vidim da sam sve poprilicno lijepo napisal s obzirom u kakvom sam stanju bil...
Vrijeme je za pocinak, jos malo i u krpe...
jučer, da upravu si - kakav mi je bio dan naporan ne znam više niti koje je datum..
trebalo bi otovriti temu - svađaona i glupe rasprave - pa onda oni koji žele neka tamo rapsravljaju čiji je avatar ljepši, tko bi koga i tako to..
Večer ekipa... Vidim da se neki opet "glasnije raspravljaju" -.-. Vama nikad dost, a?
Ma njima treba jedna sisata žena(ali prvo neka uđu u pubertet).
A možemo i pojednostavnit i pobanat ih:)
lol skonto sam tipku ignore
a sad FOF od mene, nisam za šalu..
trebalo bi otovriti temu - svađaona i glupe rasprave - pa onda oni koji žele neka tamo rapsravljaju čiji je avatar ljepši, tko bi koga i tako to..
Kako to misliš? 

Ma njima treba jedna sisata žena(ali prvo neka uđu u pubertet).
Tko ih fučka, sljedeci put cu ih roknuti sve na ignore pa nek se tuku koliko hoće...
World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
vidim da si maknuo ono "uskoro će biti i bolje" 
To bi bilo najrazboritije rješenje :)
lol skonto sam tipku ignore
a sad FOF od mene, nisam za šalu..
ajd vidi jel možeš stisnuti sebi - probaj i alt+f4 to ti je ignore za cijeli forum
Bok nehrkaci sta radite??
Domba nhf ali zakaj ti lookine postove shvacas ozbiljno vidis da na svakom ima smajlic
to je šala
pogotovo ovakvi smajlici -

^^
nemoj,reći će da ga izazivaš 
nemoj,reći će da ga izazivaš 
A možda je već i probal, nije se javil već par min... 
Bok nehrkaci sta radite??
Domba nhf ali zakaj ti lookine postove shvacas ozbiljno vidis da na svakom ima smajlic
to je šala
pogotovo ovakvi smajlici -

^^
Pusti ga, he's a WEEK AZZ BYATCH.
lijep ovaj gumb ignore 
adj vidi jel možeš stisnuti sebi - probaj i alt+f4 to ti je ignore za cijeli forum
Owned 
Ja došao prije nekih 2h sa odbojke (na pijesku). Sve je ok dok tog vraga nema u očima. I komarci su me prestali napadat iz nepoznatih razloga. Možda zbog 3cm pijeska na meni?
Dal postoji nešto kaj bi odbijalo komarce? Mislim neki način da nas ne pikaju tako često? Osim raida i tog kompleta...
Ljudi imam problem, kad igram crysis, gta4 ili tak nekaj zahtjevno ubija me buka ventilatora sa napajanja. Konfa je slijedeća Amd x2 6000+ , grafa ati 4850, imam kučište cm 690 i u njemu 6 vent. od 120mm tako da mi temp. nije problem. U everestu su temp. cpu 50 stupnjeva , hardovi 38 stupnjeva a grafa 60 stupnjeva, al ipak kad je topliji dan ko danas napajanje je opako glasno , neznam zakaj...
Dal postoji nešto kaj bi odbijalo komarce? Mislim neki način da nas ne pikaju tako često? Osim raida i tog kompleta...
Tipka Ignore.
Pali na Dombi.
Ljudi imam problem, kad igram crysis, gta4 ili tak nekaj zahtjevno ubija me buka ventilatora sa napajanja. Konfa je slijedeća Amd x2 6000+ , grafa ati 4850, imam kučište cm 690 i u njemu 6 vent. od 120mm tako da mi temp. nije problem. U everestu su temp. cpu 50 stupnjeva , hardovi 38 stupnjeva a grafa 60 stupnjeva, al ipak kad je topliji dan ko danas napajanje je opako glasno , neznam zakaj...
i, oćemo saznat koje je napajanje u pitanju?
Vecer!
@ sum - evo kod mene otvorena vrata blakona, a gamad ulijeće sto na sat - najgore mi je kad se zalijepe za monitor..huh