sto ti nije jasno?
većina toga
sto ti nije jasno?
većina toga
Aj da je neko na mojoj strani 
Pa šta ti voziš kamion? :P
da, bar, bilo bi mi puno lakše..u karlovac i rijeku bih trebao stati pogledati neke aute za kupovinu, 99 posto da će biti samo karlovac jer se tip iz rijeke predomišlja. a pulu idem sklopiti jedan posao, i malo pokvasiti noge..
ajte ljudi odo ja polako, doc cu kasnije opet 
a gdje si se uputio ??
Ma fućkaj se ti 
Definiraj "zašto se ti hvališ uopće" ...
pa one slike sa nekom harmonikom, onda neki debilizam beljenja, onda jos nestavljas svoje slike, nikad neskidas cvike.. ajoj
Domba NHF ali ajde dosađivaj nekom drugom,kakve veze imaju njegove slike sa ovim forumom 
nećeš mi ti zabraniti 
Nemojte jesti gofna kad je kifla 6 kn.
*OPREZ* NIJE ZA ONE LOŠIJEG SRCA: Badaboom
Aj da je neko na mojoj strani 
ne buncaj svi su na tvojoj zato sto si tu vec 12 mjeseci..
@Rideru
kak se osjecas? vidis da mene svi napadaju ne ja njih..
da, bar, bilo bi mi puno lakše..u karlovac i rijeku bih trebao stati pogledati neke aute za kupovinu, 99 posto da će biti samo karlovac jer se tip iz rijeke predomišlja. a pulu idem sklopiti jedan posao, i malo pokvasiti noge..
Karlovac je sinonim za auto-svercere....
ne buncaj svi su na tvojoj zato sto si tu vec 12 mjeseci..
jesi i ti ako ti se računa i onaj banovani account 
Karlovac je sinonim za auto-svercere....
netko šverca s nečim 
netko šverca s nečim 
:D
pa bokte ja sam skuliran i onda dodje luka sav nadrqan sto mu nije bas dan i onda po meni pljuva
upravu si, neku većer kada je bila ekipa 18+ bio je mir i fina ugodna rasprava, prosto čovjeku dođe gušt tipkati..
pa bokte ja sam skuliran i onda dodje luka sav nadrqan sto mu nije bas dan i onda po meni pljuva
ma nisam mislio samo na tebe već općenito... no hard feelings
Nit sam se ijednom deral na tebe, nit te vrijeđal i tako... i svaki post bar 1 smajlić
, i to znači da mi nije baš dan? 
ma don kačunko je u ku*cu
pa nisu ti baš neke fore...
Ko tebe kamenom ti njega kruhom...
Nit sam se ijednom deral na tebe, nit te vrijeđal i tako... i svaki post bar 1 smajlić
, i to znači da mi nije baš dan? 
vas dvojica ste dosadni, uzmite loptu i idte se igrati na igralište 
pa nisu ti baš neke fore...
Ha nisi ni ti baš neki pa živiš... 
Sigurno si ponosan na njega. :)
baš pljuje po tebi,ne znam kako ovo možeš izdržati
ti se uvijek zapališ bez razloga
neki dan sam stavio tvoj avatar iz šale a ti mi odmah šalješ poruku da mijenjam avatar,kao da sam ti pare ukrao a ne avatar(i to još iz šale)
odahni malo i nauči se šaliti
evo, da me pokupi auto..
evo, da me pokupi auto..
onda se igraj u dvorištu, samo nemoj nabijati loptu o zid 
upravu si, neku većer kada je bila ekipa 18+ bio je mir i fina ugodna rasprava, prosto čovjeku dođe gušt tipkati..
Kolko se sjecam to je bilo jucer...
Danas ujutro gledam gramaticku ispravnost svojih poruka i vidim da sam sve poprilicno lijepo napisal s obzirom u kakvom sam stanju bil...
Vrijeme je za pocinak, jos malo i u krpe...
Treba ovu zločestiju djecu banat 
Ko tebe kamenom ti njega kruhom...
ti njega većim kamenom