Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.034.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Sum_of_all_fears kaže...

18 godina, još malo pa 19 Namigiva

recite što hoćete, ali to su meni bile najbolje godine..prvi posao, prva plaća, položio vozački, kupio svoj prvi auto..švrljao dan i noć..ahh..

@ torrente - bijeli ti je "bitch slap" kao da te ženska ošamari, znaš da je šamar ali ga ne osjetiš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:59 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Bijeli karton je samo upozorenje, nitko ga ne vidi osim moda i kartoniranog... Nema posljedica

Slavonija u ♥### http://trollbusters.weebly.com/ - prijavite trolla!
17 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

A jok, prosli su ti dani kad sam ja sprobavao alkohol... Nema toga da je na ex popijem 2 dcl rakije... Budem ti se javio kad budem isao do Bilja opet... Sad ovo ljeto navjerojatnije idem nekamo na Kupu...

ne možše doći u slavoniju da ne probaš kobasice (eventulano čvarke i krvavie - ako je zimsko doba), šarana (fiš paprikaš) i domaću šljivu - ali javi obavezno, rado ću se odazvati Osmijeh

Kobasice nisam probal, dok kulen spada u A1 klasu - isprobano. Cvarci su mi zakon, krvavice (nikad do sad nisa jeo ih s drusvom), saran je ok, ali one kosti sitne me odbijaju od njega, kao i fis... 

Od nas nitko ne zna pripremat fis - onda bi mogao ti pokazat kako se to radi, bez brige, zafrkancija zajamcena :)

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij
15 godina
protjeran

lol kako da plešem u EfLC neide mi baš

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Bijeli karton je samo upozorenje, nitko ga ne vidi osim moda i kartoniranog... Nema posljedica

Ja sam ga jednom dobio,kad sam slučajno pisao u veselom kutku u nedopušteno vrijeme.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kobasice nisam probal, dok kulen spada u A1 klasu - isprobano. Cvarci su mi zakon, krvavice (nikad do sad nisa jeo ih s drusvom), saran je ok, ali one kosti sitne me odbijaju od njega, kao i fis...

Od nas nitko ne zna pripremat fis - onda bi mogao ti pokazat kako se to radi, bez brige, zafrkancija zajamcena :)

nažalost ja sam jedan od onih koji dođe kada je fiš gotov, skine kotilić i najede se. kod mene u familiji svi kuhaju vrhnski fiš, zato ga ja valjda ne znam kuhati..ali imam dobru volju da ga naučim Osmijeh

17 godina
neaktivan

Jedan Slavonac u Rovinju šta drži pizzeriju, svaki put kad naručuje kulen (onaj pravi slavonski, nema šta) zdila komad i nama.

Za prste polizat.

Prije par godina na Zagrebačkom velesajmu bio jedan izlagač iz Slavonije, imao je tako dobar kulen, ee!! Bolji do danas nisam probao, 300kn kila..

PSN: filip99 //
16 godina
torrente kaže...

sto znaci taj bijeli karton..nisam ga imao

samo crvene i crne  :D

To ti je dobronamjerna sugestija.

Ja ih imam dva. Uglavnom ih dobiš za dupli post.

Izzy
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

lol kako da plešem u EfLC neide mi baš

imaš uputstva kako se pleše, vrlo je jednostavno i zabavno.

AlienWare1 kaže...

Jedan Slavonac u Rovinju šta drži pizzeriju, svaki put kad naručuje kulen (onaj pravi slavonski, nema šta) zdila komad i nama.

Za prste polizat.

Prije par godina na Zagrebačkom velesajmu bio jedan izlagač iz Slavonije, imao je tako dobar kulen, ee!! Bolji do danas nisam probao, 300kn kila..

koja je to picerija ako nije tjna, da tamo odem kada dođem u rovinj?

16 godina
neaktivan

Slavonac bez kulena, kobasice, šunke, slanine, čvaraka je ko riba na suhom... Smijeh

17 godina
robisierra92 kaže...

nažalost ja sam jedan od onih koji dođe kada je fiš gotov, skine kotilić i najede se. kod mene u familiji svi kuhaju vrhnski fiš, zato ga ja valjda ne znam kuhati..ali imam dobru volju da ga naučim Osmijeh

S drustvom se dogovorim da idem bar 2 puta na godinu na ribolov i svaki put govorimo kako cemo probat napravi fis... No kada dojde vrijeme, nitko da se spremi k njemu da ga zapocne spremat... Nauci ga se pripremat :)

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

da, sto posto, ja klikam WASD i onda dođe ono hold i ja čekam dok ono neodbroji i onda se ona ljuti

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Maslina, odmah pored nogometnog/nogometnih stadiona

PSN: filip99 //
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Slavonac bez kulena, kobasice, šunke, slanine, čvaraka je ko riba na suhom... Smijeh

apsolutno se slažem - nežalost ne držim domaće životinje, pa onda uzmem svinjče pa si sami napravimo sve to. baš sam neki dan klao, uglavnom je otišlo sve  zamrzivač,  nešto čvaraka, kobasic će ići na jesen.

Batista kaže...
robisierra92 kaže...

S drustvom se dogovorim da idem bar 2 puta na godinu na ribolov i svaki put govorimo kako cemo probat napravi fis... No kada dojde vrijeme, nitko da se spremi k njemu da ga zapocne spremat... Nauci ga se pripremat :)

sutra odamh uzimam instrukcije kod mame, biti ću spreman Osmijeh

16 godina
neaktivan

1800 stranica spama u nehrkalicama Cool

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
17 godina
robisierra92 kaže..

sutra odamh uzimam instrukcije kod mame, biti ću spreman Osmijeh

Ok... :)

Ja idem u krpe jer jedva gledam, a sutra moram da radim :) Inace ja sam na granici Zagorja i Prigorja pa se budem lako prilagodil i Slavoncima :)

Ajd muchachosi, adios !

16 godina
moderator

nemojte bit sebični, pozovite i nas da se najedemo :)

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
16 godina
neaktivan

Adio senjora Smijeh

15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...

haj na face da te gnjavim

18 godina

daj kreso91 sudjeluj i tu u raspravi ubijanje svinja i mljevenje istih za cvarke

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Krešo91 kaže...

haj na face da te gnjavim

I ja vas obojicu.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan

večer...

16 godina
neaktivan

Gud najt evrivan....si ju tumorou Cool

15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...

donč ju gud najt me

kam tu fejbuk rajt nav

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Krešo91 kaže...

donč ju gud najt me

kam tu fejbuk rajt nav

Adikts(olso mi).

15 godina
protjeran

sta je sad 2 minute nema posta ajmo ajmo

16 godina
moderator

svi spavaju il d**aju :)

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
robisierra92 kaže...

da, sto posto, ja klikam WASD i onda dođe ono hold i ja čekam dok ono neodbroji i onda se ona ljuti

kada ti kaže hold onda stišćeš rmb ili lmb, vrlo jednostavno, a poslje toga sljedi sex, tako da prođi to i biti će ti super Osmijeh

AlienWare1 kaže...
robisierra92 kaže...

Maslina, odmah pored nogometnog/nogometnih stadiona

mislim da znam gdje je, nisam bio, ali ću navratiti prvom prilkom - domćae je domaće

evo jedna pjasmica za sve moje slavonce i one koji se tako osjećaju  

16 godina
neaktivan

Ufff da mi je ovaj Canon EOS 550D Bogataš

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

daj kreso91 sudjeluj i tu u raspravi ubijanje svinja i mljevenje istih za cvarke

Ajoj rado al jedva vidim Cool...ujutro moram do dotkora (da dotkora Belji se) po neke zdiparije pa nemrem

Ajd kad već oćeš aj evo jedna "dogodovština" Smijeh:

Kad sam bio kod jednog prijatelja iz razreda na klanju, ljudi zaboravili ponijet onaj "pig-killer gun" i jbg uzeo od tog lika stari malokalibarku i roknu svinji popol' čela....raspolovili oni nju kad ono pol mesa se rasteplo...jbt bilo je mesne kaše jedno 2 kile...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice