Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.034.259
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

roberspjer kako kazes da je os katedrala to iza tebe, meni lici neki planet  od star treka

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Batista kaže...

Hm... Kolko si udaljen od Bilja ? Tam cesto idem na ribolov..

15-ak km, gdje pecaš, na staroj dravi? nećeš mi odgovoriti na pitanje Namigiva?

@ torrente - ja bar ne hodam okolo po forumu s puškom kao ti Belji se 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:34 (robisierra92).
16 godina

Pozdrav ljudi..odo spavat..ili tako nešto..=)

LN

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
17 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

Hm... Kolko si udaljen od Bilja ? Tam cesto idem na ribolov..

15-ak km, gdje pecaš, na staroj dravi? nećeš mi odgovoriti na pitanje Namigiva?

@ torrente - ja bar ne hodam okolo po forumu s puškom kao ti Belji se 

Ne zakaj ne bi... Da, na staroj Dravi... Ak budes raspolozen i imal vremema za gemist, cut cemo se... Ti si valjda otporan na komarce... Htjeli su me izsisat prosli put... ://

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:36 (Batista).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Pozdrav ljudi..odo spavat..ili tako nešto..=)

LN

Aj pozz...ili tako nešto Belji se

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
18 godina

robi-ford-sijera je jedan od rijetkih ljudi sa dobrim smislom za humor,ali mislim da nas sputavaju pravila foruma..

kad bi se mogo koristit vulgarniji jezik i ona prava domaca spika, bilo bi prva liga.

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ne zakaj ne bi... Da, na staroj Dravi... Ak budes raspolozen i imal vremema za gemist, cut cemo se... Ti si valjda otporan na komarce... Htjeli su me izsisat prosli put... ://

volim taj kraj..a gemišt uvjek može. jedino je problem što ne pecam, mogu samo poslužiti kao mamac, douše mamac od 110 kilograma hehehe Belji se a na komarce sam otporan 0 posto, nažalost. pa kako si došao do te lokacije za ribičiju, ako nije tajna?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:39 (robisierra92).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

robi-ford-sijera je jedan od rijetkih ljudi sa dobrim smislom za humor,ali mislim da nas sputavaju pravila foruma..

kad bi se mogo koristit vulgarniji jezik i ona prava domaca spika, bilo bi prva liga.

hvalatorrente i ja mislim da si ti prva liga Osmijeh istina je, pravila foruma nas malo koče, ali snalazimo se..

sory ljudi na duplom postu

17 godina
odjavljen

Vidim da je ovdje neka starija ekipa i nas par ilegalaca Smijeh. Svi odoše spavat, mogao bi i ja jer moram u šumu u 7 ujutro. A moram čekat da završi istraživanje na ogameu Viče

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

volim taj kraj..a gemišt uvjek može. jedino je problem što ne pecam, mogu samo poslužiti kao mamac, douše mamac od 110 kilograma hehehe Belji se a na komarce sam otporan 0 posto, nažalost. pa kako si došao do te lokacije za ribičiju, ako nije tajna?

Imam frenda (tocnije bratica) koji je prof. ribic...

No mi idemo samo radi druzenja... Fuckas pecanje, glavno da je dobra volja i zajebancija... Kaj se tice kilaze - svi smo oko 105 kg :) Nadam se da imas neko sredstvo protiv tih napasnika jer tijekom mraka su nepodnosljivi...

18 godina

prestajem dijelit ovdje invajte za thr jer cu morat koristit ovu pusku sto nosam sa sobom.

jedan me pitao..daj i meni invajt,jer je ekipa skuzila da ih imam na bacanje ...i kaze on..a sto je to tracker.

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

No mi idemo samo radi druzenja... Fuckas pecanje, glavno da je dobra volja i zajebancija... Kaj se tice kilaze - svi smo oko 105 kg :) Nadam se da imas neko sredstvo protiv tih napasnika jer tijekom mraka su nepodnosljivi...

tako je, slažem se, bitno je društvo i druženje, a protiv komaraca je najbolja domaća rakija, namažeš se i nesmetaju ti više Namigiva

sum - tko je starija ekipa, a tko su ilegalci?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:43 (robisierra92).
18 godina

za anale..napravit ss ekrana, nema spama vec 5 minuta

teško vrijeme za matore
17 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

tako je, slažem se, bitno je društvo i druženje, a protiv komaraca je najbolja domaća rakija, namažeš se i nesmetaju ti više Namigiva

Nisam rakiju probal, al se sjecam kad mi je bratic smjestil pusku... Djubre promjesal secer s vodom i rekel da se tim namazem, da to tjera komarce.... Drugo jutro sam bil ko da imam kozice... Bio sam gubav al kak spada... Uglavnom nas ide 6, ostajemo 3 dana i s nama 50 l vina. Uglavnom kiselo je i osvjezavajuce u vruce vrijeme... ;)

15 godina
protjeran

De slušajte ovog mahera:

hahahahaahah

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:47 (Robi9595).
17 godina
odjavljen
robisierra92 kaže...

Pa ti, torrente, batista (vjerojatno) ste stariji od nidje, xxx-mana i mene Smijeh (ilegalci - tako su neko vrijeme zvali ove mlađe od 18 koji nisu iza 11 smjeli bit vani Smijeh)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

Dobra večer.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Dobra večer.

Jučer sam zaradio prvi žuti karton zbog hranjenja trola,traje mi do 7.7, 21:45.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
I.Kk kaže...

Dobra večer.

A lijepo ti piše na kavezu.. ccc Osmijeh

PSN: filip99 //
16 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...
robisierra92 kaže...

Pa ti, torrente, batista (vjerojatno) ste stariji od nidje, xxx-mana i mene Smijeh (ilegalci - tako su neko vrijeme zvali ove mlađe od 18 koji nisu iza 11 smjeli bit vani Smijeh)

ček ti hoćeš reć da sam ja mlađi od 18? Cool

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Nisam rakiju probal, al se sjecam kad mi je bratic smjestil pusku... Djubre promjesal secer s vodom i rekel da se tim namazem, da to tjera komarce.... Drugo jutro sam bil ko da imam kozice... Bio sam gubav al kak spada... Uglavnom nas ide 6, ostajemo 3 dana i s nama 50 l vina. Uglavnom kiselo je i osvjezavajuce u vruce vrijeme... ;)

ne moraš probati rakiju, samo se namažeš, na iskap 2-3 deci i ne smeta ti ništa i nitko he he Namigiva ali imate smisla za zabavu, moram priznati - šećer i voda hehe strašno..

Robi9595 kaže...

De slušajte ovog mahera:

hahahahaahah

ha ha Smijeh

Sum_of_all_fears kaže...

a moš misliti što je starosti kod mene, 27 i pol..ne smatram se nekom starijom ekipom, možda malo ozbiljnijom ekipom..pa ti imaš koliko, 23-24? a ovih ima dosta na forumu, što ne smiju biti poslje 11 van, neki čak i poslje 10, pa švrljaju onda po forumu. bolje i to nego da loču iz škole, ili puše žižu u parku, ovdje mogu nešto i naučiti.

17 godina
odjavljen
I.Kk kaže...

Mogao bi dobit i drugi za dupli post Belji se (šalim se, nisu modovi toliko opasni)

Ja idem spavat, istraživanje na ogameu započelo, flotice poslane, resursi na sigurnom..

Ln svima

EDIT:

XXX-Man kaže...

ček ti hoćeš reć da sam ja mlađi od 18? Cool

Ne, kažem za ilegalce Belji se. Nas dva smo tu negdje, malo si stariji od mene.

robisierra92 kaže...

a moš misliti što je starosti kod mene, 27 i pol..ne smatram se nekom starijom ekipom, možda malo ozbiljnijom ekipom..pa ti imaš koliko, 23-24? a ovih ima dosta na forumu, što ne smiju biti poslje 11 van, neki čak i poslje 10, pa švrljaju onda po forumu. bolje i to nego da loču iz škole, ili puše žižu u parku, ovdje mogu nešto i naučiti.

Ja 23-24? Počašćen sam. 18 godina, još malo pa 19 Namigiva

Slažem se da je bolje da vise ovdje nego u parku. Imaju vremena, izlazit će sa 16-17...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:55 (Sum_of_all_fears).
16 godina
I.Kk kaže...
I.Kk kaže...

Dobra večer.

Čudno????????????'

Ja sam dobio bijeli.

Uskoro smo na 1800 stranica.

Izzy
18 godina

sum_svih_strahova  bitno je da se ljudi ne ponasaju djetinjasto.

ima tu masu klinaca koje bi ja odveo na pizzu da ih vidim.

teško vrijeme za matore
17 godina
robisierra92 kaže...

ne moraš probati rakiju, samo se namažeš, na iskap 2-3 deci i ne smeta ti ništa i nitko he he Namigiva ali imate smisla za zabavu, moram priznati - šećer i voda hehe strašno..

A jok, prosli su ti dani kad sam ja sprobavao alkohol... Nema toga da je na ex popijem 2 dcl rakije... Budem ti se javio kad budem isao do Bilja opet... Sad ovo ljeto navjerojatnije idem nekamo na Kupu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:54 (Batista).
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

tko je reko da ja uopće idem van????????????

Izzy
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

A jok, prosli su ti dani kad sam ja sprobavao alkohol... Nema toga da je na ex popijem 2 dcl rakije... Budem ti se javio kad budem isao do Bilja opet... Sad ovo ljeto navjerojatnije idem nekamo na Kupu...

ne možše doći u slavoniju da ne probaš kobasice (eventulano čvarke i krvavie - ako je zimsko doba), šarana (fiš paprikaš) i domaću šljivu - ali javi obavezno, rado ću se odazvati Osmijeh

15 godina
protjeran

Evo kliknem teme u kojima sudjelujem kad ono 2. nespavalice hahahaha.... Cool

lol lol
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:56 (Robi9595).
18 godina

sto znaci taj bijeli karton..nisam ga imao

samo crvene i crne  :D

teško vrijeme za matore
16 godina
neaktivan

Aj kad smo već na 'iljad-osamstotoj Izlanuo se

UPPZZ preranoŠutim

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:58 (Krešo91).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice