roberspjer kako kazes da je os katedrala to iza tebe, meni lici neki planet od star treka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hm... Kolko si udaljen od Bilja ? Tam cesto idem na ribolov..
15-ak km, gdje pecaš, na staroj dravi? nećeš mi odgovoriti na pitanje
?
@ torrente - ja bar ne hodam okolo po forumu s puškom kao ti
Pozdrav ljudi..odo spavat..ili tako nešto..=)
LN
Hm... Kolko si udaljen od Bilja ? Tam cesto idem na ribolov..
15-ak km, gdje pecaš, na staroj dravi? nećeš mi odgovoriti na pitanje
?
@ torrente - ja bar ne hodam okolo po forumu s puškom kao ti
Ne zakaj ne bi... Da, na staroj Dravi... Ak budes raspolozen i imal vremema za gemist, cut cemo se... Ti si valjda otporan na komarce... Htjeli su me izsisat prosli put... ://
Pozdrav ljudi..odo spavat..ili tako nešto..=)
LN
Aj pozz...ili tako nešto 
robi-ford-sijera je jedan od rijetkih ljudi sa dobrim smislom za humor,ali mislim da nas sputavaju pravila foruma..
kad bi se mogo koristit vulgarniji jezik i ona prava domaca spika, bilo bi prva liga.
Ne zakaj ne bi... Da, na staroj Dravi... Ak budes raspolozen i imal vremema za gemist, cut cemo se... Ti si valjda otporan na komarce... Htjeli su me izsisat prosli put... ://
volim taj kraj..a gemišt uvjek može. jedino je problem što ne pecam, mogu samo poslužiti kao mamac, douše mamac od 110 kilograma hehehe
a na komarce sam otporan 0 posto, nažalost. pa kako si došao do te lokacije za ribičiju, ako nije tajna?
robi-ford-sijera je jedan od rijetkih ljudi sa dobrim smislom za humor,ali mislim da nas sputavaju pravila foruma..
kad bi se mogo koristit vulgarniji jezik i ona prava domaca spika, bilo bi prva liga.
hvalatorrente i ja mislim da si ti prva liga
istina je, pravila foruma nas malo koče, ali snalazimo se..
sory ljudi na duplom postu
Vidim da je ovdje neka starija ekipa i nas par ilegalaca
. Svi odoše spavat, mogao bi i ja jer moram u šumu u 7 ujutro. A moram čekat da završi istraživanje na ogameu 
volim taj kraj..a gemišt uvjek može. jedino je problem što ne pecam, mogu samo poslužiti kao mamac, douše mamac od 110 kilograma hehehe
a na komarce sam otporan 0 posto, nažalost. pa kako si došao do te lokacije za ribičiju, ako nije tajna?
Imam frenda (tocnije bratica) koji je prof. ribic...
No mi idemo samo radi druzenja... Fuckas pecanje, glavno da je dobra volja i zajebancija... Kaj se tice kilaze - svi smo oko 105 kg :) Nadam se da imas neko sredstvo protiv tih napasnika jer tijekom mraka su nepodnosljivi...
prestajem dijelit ovdje invajte za thr jer cu morat koristit ovu pusku sto nosam sa sobom.
jedan me pitao..daj i meni invajt,jer je ekipa skuzila da ih imam na bacanje ...i kaze on..a sto je to tracker.
No mi idemo samo radi druzenja... Fuckas pecanje, glavno da je dobra volja i zajebancija... Kaj se tice kilaze - svi smo oko 105 kg :) Nadam se da imas neko sredstvo protiv tih napasnika jer tijekom mraka su nepodnosljivi...
tako je, slažem se, bitno je društvo i druženje, a protiv komaraca je najbolja domaća rakija, namažeš se i nesmetaju ti više 
sum - tko je starija ekipa, a tko su ilegalci?
za anale..napravit ss ekrana, nema spama vec 5 minuta
tako je, slažem se, bitno je društvo i druženje, a protiv komaraca je najbolja domaća rakija, namažeš se i nesmetaju ti više 
Nisam rakiju probal, al se sjecam kad mi je bratic smjestil pusku... Djubre promjesal secer s vodom i rekel da se tim namazem, da to tjera komarce.... Drugo jutro sam bil ko da imam kozice... Bio sam gubav al kak spada... Uglavnom nas ide 6, ostajemo 3 dana i s nama 50 l vina. Uglavnom kiselo je i osvjezavajuce u vruce vrijeme... ;)
Pa ti, torrente, batista (vjerojatno) ste stariji od nidje, xxx-mana i mene
(ilegalci - tako su neko vrijeme zvali ove mlađe od 18 koji nisu iza 11 smjeli bit vani
)
Dobra večer.
Dobra večer.
Jučer sam zaradio prvi žuti karton zbog hranjenja trola,traje mi do 7.7, 21:45.
Dobra večer.
A lijepo ti piše na kavezu.. ccc 
(ilegalci - tako su neko vrijeme zvali ove mlađe od 18 koji nisu iza 11 smjeli bit vani
)
ček ti hoćeš reć da sam ja mlađi od 18? 
Nisam rakiju probal, al se sjecam kad mi je bratic smjestil pusku... Djubre promjesal secer s vodom i rekel da se tim namazem, da to tjera komarce.... Drugo jutro sam bil ko da imam kozice... Bio sam gubav al kak spada... Uglavnom nas ide 6, ostajemo 3 dana i s nama 50 l vina. Uglavnom kiselo je i osvjezavajuce u vruce vrijeme... ;)
ne moraš probati rakiju, samo se namažeš, na iskap 2-3 deci i ne smeta ti ništa i nitko he he
ali imate smisla za zabavu, moram priznati - šećer i voda hehe strašno..
ha ha 
)
a moš misliti što je starosti kod mene, 27 i pol..ne smatram se nekom starijom ekipom, možda malo ozbiljnijom ekipom..pa ti imaš koliko, 23-24? a ovih ima dosta na forumu, što ne smiju biti poslje 11 van, neki čak i poslje 10, pa švrljaju onda po forumu. bolje i to nego da loču iz škole, ili puše žižu u parku, ovdje mogu nešto i naučiti.
Mogao bi dobit i drugi za dupli post
(šalim se, nisu modovi toliko opasni)
Ja idem spavat, istraživanje na ogameu započelo, flotice poslane, resursi na sigurnom..
Ln svima
EDIT:
ček ti hoćeš reć da sam ja mlađi od 18? 
Ne, kažem za ilegalce
. Nas dva smo tu negdje, malo si stariji od mene.
a moš misliti što je starosti kod mene, 27 i pol..ne smatram se nekom starijom ekipom, možda malo ozbiljnijom ekipom..pa ti imaš koliko, 23-24? a ovih ima dosta na forumu, što ne smiju biti poslje 11 van, neki čak i poslje 10, pa švrljaju onda po forumu. bolje i to nego da loču iz škole, ili puše žižu u parku, ovdje mogu nešto i naučiti.
Ja 23-24? Počašćen sam. 18 godina, još malo pa 19 
Slažem se da je bolje da vise ovdje nego u parku. Imaju vremena, izlazit će sa 16-17...
Dobra večer.
Čudno????????????'
Ja sam dobio bijeli.
Uskoro smo na 1800 stranica.
sum_svih_strahova bitno je da se ljudi ne ponasaju djetinjasto.
ima tu masu klinaca koje bi ja odveo na pizzu da ih vidim.
ne moraš probati rakiju, samo se namažeš, na iskap 2-3 deci i ne smeta ti ništa i nitko he he
ali imate smisla za zabavu, moram priznati - šećer i voda hehe strašno..
A jok, prosli su ti dani kad sam ja sprobavao alkohol... Nema toga da je na ex popijem 2 dcl rakije... Budem ti se javio kad budem isao do Bilja opet... Sad ovo ljeto navjerojatnije idem nekamo na Kupu...
)
tko je reko da ja uopće idem van????????????
A jok, prosli su ti dani kad sam ja sprobavao alkohol... Nema toga da je na ex popijem 2 dcl rakije... Budem ti se javio kad budem isao do Bilja opet... Sad ovo ljeto navjerojatnije idem nekamo na Kupu...
ne možše doći u slavoniju da ne probaš kobasice (eventulano čvarke i krvavie - ako je zimsko doba), šarana (fiš paprikaš) i domaću šljivu - ali javi obavezno, rado ću se odazvati 
sto znaci taj bijeli karton..nisam ga imao
samo crvene i crne :D