@ ivo- imaš jake živce, 15 reinstalacija..uf
A jbg nije me baš bila volja al treba para.
Nego jel kod vas malo popustila vrućina? Ovdje pala kiša danas a sad puše pa je lakše.
@ ivo- imaš jake živce, 15 reinstalacija..uf
A jbg nije me baš bila volja al treba para.
Nego jel kod vas malo popustila vrućina? Ovdje pala kiša danas a sad puše pa je lakše.
http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
U 2 dana sam oborio rekordan broj reinstalacija na jednom kompu: više od 15 puta:)
pa onda ti ne bi bio problem da dodjes i do mene? 
a laku noć narode..treba se sutra dici, pa ici po ocjene..
Dobra vecer kuleri,sta se radi?
ma ja odusta od vjezbanja matise, ne da mi se
a sutra pocinju 7 dnevne pripreme..
daj sliku od starog da vidim pa ću ti zanti reći. inače se tako češljam, na ćelavo, s mašinicom, jednom tjedno
lakše je za održavati nego ova tvoja duga plava kosica 
pa onda ti ne bi bio problem da dodjes i do mene? 
Nakon što su mi puhali za vratom više ne izlazim na teren. Jbt mrzim dok radim da mi vise za vratim, dahču i ubijaju pitanjima:)
kod nas u osijeku i okolici i dalje nemilosrdno prži, ja sam dans roštiljao na suncu, bez majice i osjetim kako "leđa lagano zatežu" uf uf
Jel imate komaraca ove godine?
http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
pozdrav ekipa...
ima tko ideju kako objasnit služit se internetom liku koji programe razlikuje po boji ikone? 
kod nas u osijeku i okolici i dalje nemilosrdno prži, ja sam dans roštiljao na suncu, bez majice i osjetim kako "leđa lagano zatežu" uf uf
Kod mene su sinoć špricali s nečim noname
...ali ima onih s gas maskama koji su preživjeli 
pozdrav ekipa...
ima tko ideju kako objasnit služit se internetom liku koji programe razlikuje po boji ikone? 
Prvo otić kod doktorice da ti prepiše nešto za živce i tek onda počet polagano:)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
joj ivo, da li ih ima, evo sad ih 5-6 zuji oko mene..vrata od terase otvorena, a oni ulaze bez srama..ne pomaže niti raid niti ništa, a problem je u tome što ih se ne smije tretirati iz zraka. svi dolaze iz kopačkog rita, a s obirom da je tamoi park prirode, ne smiješ baciti niti opušak a kamoli nešto drugo..pa iz godine u godinu uvijek isto.
Nakon što su mi puhali za vratom više ne izlazim na teren. Jbt mrzim dok radim da mi vise za vratim, dahču i ubijaju pitanjima:)
kakvim pitanjima??? 
Kada te pitaju nešto, odgovori im ono što ne žele čuti, tako se ja riješim svojih "klijenata"...
Kada te pitaju nešto, odgovori im ono što ne žele čuti, tako se ja riješim svojih "klijenata"...
ili im kažeš istinu
idem spavati
laku noć
kakvim pitanjima??? 
Ne želim se prisjećat:)
(A zašto je ova ikonica ovdje a ne tamo, a zašto služi tipka Caps lock, a zašto je nebo plavo, a zašto je zimi hladno....
)
ili im kažeš istinu
Pa onda još više navale s pitanjima..
pozdrav ekipa...
Prvo otić kod doktorice da ti prepiše nešto za živce i tek onda počet polagano:)
ma inače sam miran i teško me naživcirat...ali on jednostavno ne shvaća... 
15 min mi je trebalo da mu objasnim kako pokrenut firefox... -.-''
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Mene je ugrizao neki mutirani komarac il šta već. Prst mi je duplo širi nego inače :/
ili još bolje, zašto nekad klikneš jednom, nekad dva puta i za što služi desna tipka...
idem spavati
laku noć
noć
Mene je ugrizao neki mutirani komarac il šta već. Prst mi je duplo širi nego inače :/
Konacno ces moc zadovoljit zensku.... :P :)
Ja sam tvrd ko sliva... Jezus kristus... Toga mi nije trebalo....