Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.036.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
robisierra92 kaže...

@ ivo- imaš jake živce, 15 reinstalacija..uf

A jbg nije me baš bila volja al treba para.

Nego jel kod vas malo popustila vrućina? Ovdje pala kiša danas a sad puše pa je lakše.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
Si i ti čelav kao moj stari? :D
http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

U 2 dana sam oborio rekordan broj reinstalacija na jednom kompu: više od 15 puta:)

pa onda ti ne bi bio problem da dodjes i do mene? Belji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

a laku noć narode..treba se sutra dici, pa ici po ocjene..

17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

epic Smijeh

F1-IVO kaže...

Nego jel kod vas malo popustila vrućina? Ovdje pala kiša danas a sad puše pa je lakše.

kod nas u osijeku i okolici i dalje nemilosrdno prži, ja sam dans roštiljao na suncu, bez majice i osjetim kako "leđa lagano zatežu" uf uf

17 godina
neaktivan

Dobra vecer kuleri,sta se radi?

Ako sam vozio to BRZO... i kad vozim BRZO ja ne vozim BRZO. (c) Zeljko Kerum
16 godina
neaktivan

Večer narode....ima'l spama. Cool

Svima šaljem porukeNevinašce

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:03 (Krešo91).
17 godina

ma ja odusta od vjezbanja matise, ne da mi se

a sutra pocinju 7 dnevne pripreme..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Si i ti čelav kao moj stari? :D

daj sliku od starog da vidim pa ću ti zanti reći. inače se tako češljam, na ćelavo, s mašinicom, jednom tjedno Namigiva lakše je za održavati nego ova tvoja duga plava kosica Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:04 (robisierra92).
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

pa onda ti ne bi bio problem da dodjes i do mene? Belji se

Nakon što su mi puhali za vratom više ne izlazim na teren. Jbt mrzim dok radim da mi vise za vratim, dahču i ubijaju pitanjima:)

robisierra92 kaže...

kod nas u osijeku i okolici i dalje nemilosrdno prži, ja sam dans roštiljao na suncu, bez majice i osjetim kako "leđa lagano zatežu" uf uf

Jel imate komaraca ove godine?

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
Ovdje je malo svjezije ali jos uvijek pre toplo, mozda opet rokne pljusak kao proslu noć :)
http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
moderator

pozdrav ekipa...

ima tko ideju kako objasnit služit se internetom liku koji programe razlikuje po boji ikone? Cool

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
robisierra92 kaže...

Kod mene su sinoć špricali s nečim noname Neodlučan...ali ima onih s gas maskama koji su preživjeli Belji se

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

hahaha

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

pozdrav ekipa...

ima tko ideju kako objasnit služit se internetom liku koji programe razlikuje po boji ikone? Cool

Prvo otić kod doktorice da ti prepiše nešto za živce i tek onda počet polagano:)

16 godina
neaktivan
Ovdje je svježe i puše neki vitar...

...iz klime...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

joj ivo, da li ih ima, evo sad ih 5-6  zuji oko mene..vrata od terase otvorena, a oni ulaze bez srama..ne pomaže niti raid niti ništa, a problem je u tome što ih se ne smije tretirati iz zraka. svi dolaze iz kopačkog rita, a s obirom da je tamoi park prirode, ne smiješ baciti niti opušak a kamoli nešto drugo..pa iz godine u godinu uvijek isto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:08 (robisierra92).
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Nakon što su mi puhali za vratom više ne izlazim na teren. Jbt mrzim dok radim da mi vise za vratim, dahču i ubijaju pitanjima:)

kakvim pitanjima??? Smijeh

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
Lol, a to je i najbolje fuckas dugu frizuru najljepse mi je kad sam kratko ošišan :)
16 godina
F1-IVO kaže...

Kada te pitaju nešto, odgovori im ono što ne žele čuti, tako se ja riješim svojih "klijenata"...

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
16 godina
protjeran
ivan123 kaže...
F1-IVO kaže...

Kada te pitaju nešto, odgovori im ono što ne žele čuti, tako se ja riješim svojih "klijenata"...

ili im kažeš istinu

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
neaktivan

idem spavati

laku noć

17 godina
neaktivan
kanta kaže...

kakvim pitanjima??? Smijeh

Ne želim se prisjećat:)

(A zašto je ova ikonica ovdje a ne tamo, a zašto služi tipka Caps lock, a zašto je nebo plavo, a zašto je zimi hladno....Cool)

16 godina
kanta kaže...

ili im kažeš istinu

Pa onda još više navale s pitanjima..

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...
XXX-Man kaže...

pozdrav ekipa...

Prvo otić kod doktorice da ti prepiše nešto za živce i tek onda počet polagano:)

ma inače sam miran i teško me naživcirat...ali on jednostavno ne shvaća... Iznenađen

15 min mi je trebalo da mu objasnim kako pokrenut firefox... -.-''

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
16 godina
neaktivan
Dečki (i cure) laka vam noć...
ZzzZz...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
odjavljen

Mene je ugrizao neki mutirani komarac il šta već. Prst mi je duplo širi nego inače :/

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
moderator

ili još bolje, zašto nekad klikneš jednom, nekad dva puta i za što služi desna tipka...

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

idem spavati

laku noć

Šef kaže...
Dečki (i cure) laka vam noć...
ZzzZz...

noć

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Mene je ugrizao neki mutirani komarac il šta već. Prst mi je duplo širi nego inače :/

Konacno ces moc zadovoljit zensku.... :P :)

Ja sam tvrd ko sliva... Jezus kristus... Toga mi nije trebalo....

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice