Ja cijelo susjedstvo probudio koliko sam psovao
kao da naši igraju bokte. ili je ipak kladara upletena? 
ma sigurno je pao na Brazilu ako je igrao kladaru :P
ma sigurno je pao na Brazilu ako je igrao kladaru :P
Aj laku noc svima.............
Laku noc brate!
hehe. ja sam zamalo pao na tome. sreća što sam zakasnio uplatit :)
Ne kladim se. A kada naši igraju onda je još gore - onda navija i moj stari koji isti kao ja (ako ne i gori)
Aj laku noc svima.............
LN lega 
Trgaju mi živce ove us*ane zvjezdice! Dobijem 3, pa crveni pa 2 i po. Opet se dignem na 3 pa nisam na forumu par dana jer ispunim internet paket i opet padnem na 2 i po (trenutna situacija). 
Ne kladim se. A kada naši igraju onda je još gore - onda navija i moj stari koji isti kao ja (ako ne i gori)
uf, onda je dobro da nema materijalne štete 
Trgaju mi živce ove us*ane zvjezdice! Dobijem 3, pa crveni pa 2 i po. Opet se dignem na 3 pa nisam na forumu par dana jer ispunim internet paket i opet padnem na 2 i po (trenutna situacija). 
dobro je vidjeli smo da možeš dogurati do 3 i to je to, ove si i onako zaradio spamanjem 
pitanje...dal postoji spiderman u kojem se on bori sa venomom?
moze na pm link?
moze na pm link?
to ti je prvi dio http://www.imdb.com/title/tt0145487/
moze na pm link?
Spiderman 3
moze na pm link?
venom ilitiga crni spiderman?
to nije on to je onaj zeleni goblin
dobro je vidjeli smo da možeš dogurati do 3 i to je to, ove si i onako zaradio spamanjem 
Hahaha. Zaboravio sam postati onu sliku gdje si ti u GTA4. :P
A to za zvjezdice je baš pegula.
Iako neki kažu da te zvjezdice treba ukinuti(donekle mislim i ja), baš to BOL čini drugačijim od ostalih foruma. Probao sam neke druge forume, ali mi ne leže uopće..
moze na pm link?
Spiderman 3
moze na pm link?
venom ilitiga crni spiderman?
to nije on to je onaj zeleni goblin
je, da upravu ste - to je goblin a onaj je venom
zaheb
Bok svim nehrkalicama, ja sam odustal vec odavno od zivciranja zbog nogometa nema smisla uopce pogotovo kaj se tice nasih. Nama je tekma gotova kad damo gol pa onda usporimo bez obzira kaj kaze sat, ali Turcima nije i onda Turska ide dalje pa sad ti vidi ko je u pravu ne mos ti izmjenit mentalitet to je tak.

Sad idem al ozbiljno :)
Laku noc.
sad ću vjerojatno još malo odigrat nešto pa onda u krevet gledat housea
aj laku noć
Iako neki kažu da te zvjezdice treba ukinuti(donekle mislim i ja), baš to BOL čini drugačijim od ostalih foruma. Probao sam neke druge forume, ali mi ne leže uopće..
ajde postaj sliku da se malo smijemo
nema do bol foruma jer niti jedan nema ovakeve specijalizirane teme-rubrike za spamanje i druženje, gdje nekima vlada drugarstvo, nekima bratstvo, nekima jedinstvo i zahebancja
a ako je staviš za avatara imaš pivo kad dođem u rovinj za dva tri tjedna
ajde postaj sliku da se malo smijemo
nema do bol foruma jer niti jedan nema ovakeve specijalizirane teme-rubrike za spamanje i druženje, gdje nekima vlada drugarstvo, nekima bratstvo, nekima jedinstvo i zahebancja
a ako je staviš za avatara imaš pivo kad dođem u rovinj za dva tri tjedna
Evo budem sutra stavio, časna riječ, radim popodne pa stignem.
Gdje ćeš biti u RV? 
Bok svim nehrkalicama, ja sam odustal vec odavno od zivciranja zbog nogometa nema smisla uopce pogotovo kaj se tice nasih. Nama je tekma gotova kad damo gol pa onda usporimo bez obzira kaj kaze sat, ali Turcima nije i onda Turska ide dalje pa sad ti vidi ko je u pravu ne mos ti izmjenit mentalitet to je tak.

konačno jedan pametan. ja to cijelo vrijeme govorim pa ne hebu ni pol posto. da su tad njemci bili umjesto nas ne bi to bilo tako kako je nego bi se borili do kraja. to im je u krvi i takav mentalitet kao što kažeš.
http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
dolazim u pulu nekim poslom pa ću navrnuti u rovinj - volim progibati po rovinju kada sam u istri (ako stignem), meni jedan od ljepših istarskih gradića.
(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
afrikanci otišli doma 
Dr.House će sada,a ja mislio da sam ga propustio.
wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap!!!!!!!
ja isto...hvala bogu što epg nema puno sličnosti sa stvarnim programom 
Sutra Njemačka i Argentina, a u prime terminu Paragvaj i Španjolska.
(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Hahaha, našao sam Ekrema Jevrića u GTA4! LOL