Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.775.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Ne kupujem ja klimu... To tetka kupuje... Pa se malo raspitivam...
Di je rambox? On sígurno zna...

Batista, ovako: kupio bih router i spojio ga s T-Comovim Thomsonom, tako da jedan ostane u prizemlju, a jedan na katu. E, sad - da li tu treba dodatno podešavanje i konfiguriranje?
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
neaktivan
Ručni sat s kamerom i mp3 playerom? Koliko love?
17 godina
Šef kaže...
Ne kupujem ja klimu... To tetka kupuje... Pa se malo raspitivam...
Di je rambox? On sígurno zna...

Batista, ovako: kupio bih router i spojio ga s T-Comovim Thomsonom, tako da jedan ostane u prizemlju, a jedan na katu. E, sad - da li tu treba dodatno podešavanje i konfiguriranje?

Da, jedan od njih treba bit u AP modu.... Pojma nemam dal njihovi routeri imaju AP mod... (ako ih medjusobno ne zelis spojit kablom). Al bolje rijesenje ti je da kupis switch - jednostavnije za upravljanje i osjetno jeftinije.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Evo gledam neki film na Novoj - Potjera...
Jurra nešto filozofira... :P

Nego, koji proizvođači klima su kvalitetni, koji nisu?

P.S. Di nam je Seneka?

Vivax,evo radi već 3 godinu,da nije nje,već bi bili davno sprženi..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
16 godina
neaktivan
Switch? Pojasni malo...

Činí mi se da će tetka kupit Panasonic...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

fujitsu je ok firma

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
17 godina
Šef kaže...
Switch? Pojasni malo...

Činí mi se da će tetka kupit Panasonic...

Preklopnik po hr....

Imas ih vec od 70-ak kn, samo ga spojis u ethernet interface routera, komp u switch i to je to. Jos ako imas enable-an DHCP na router-u, mora da sljaka cim prikopcas...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 22:34 (Batista).
15 godina
neaktivan

Dobra večer dragi forumaši...kako je

17 godina

Bok svim nehrkalicama, eto jos jedan veliki problem za HRT sportski program u buducnosti tj kad ima istekne ugovor. Jer ova Arena Sport ima prava na puno znacajnih sportskih događaja, a kak fino navode kad isteknu ugovori HRT ce morat popustit u utrci. Nece moc pratit sigurno s lovom koju nemaju normalno a bit ce je sve manje, utrku za programskom sportskom ponudom kaj je realna situacija znaci sve je jasno uglavnom plati i gledaj za 40 kn. Crno se pise HRT-u ubuduce pa na kraju i postanu valjda samo javna normalna televizija a ne đumbus koji imamo sad.Cool

http://www.vecernji.hr/scena/i-bozo-susec-dolazi-arenu-sport-zeljku-veli-placa-25-000-kuna-clanak-155251

16 godina
neaktivan
Mislim da to nije to... Sad bih ti nacrtao shemu, ali ne mogu... Treba mi u prízemlju ostat wireless, a routher je sad tu. Ali, ja bih kupio taj routher (neki iz Linksa, rider odabrao) i stavio ga na kat - tako da imam Wi-fi 'i doli i gori'...
16 godina

dobro veče..šta se radi? jeli ima šta novoga?

17 godina
Šef kaže...
Mislim da to nije to... Sad bih ti nacrtao shemu, ali ne mogu... Treba mi u prízemlju ostat wireless, a routher je sad tu. Ali, ja bih kupio taj routher (neki iz Linksa, rider odabrao) i stavio ga na kat - tako da imam Wi-fi 'i doli i gori'...

Mozes stavit router ili ap... Ako ti treba samo hot spot, onda je bolje ulozit u pravi AP nego u srot router... Ja sam u selu napravil mrezu kojoj signal putuje u obliku slova V, razdaljine jedno 200m preko AP-ova.

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, eto jos jedan veliki problem za HRT sportski program u buducnosti tj kad ima istekne ugovor. Jer ova Arena Sport ima prava na puno znacajnih sportskih događaja, a kak fino navode kad isteknu ugovori HRT ce morat popustit u utrci. Nece moc pratit sigurno s lovom koju nemaju normalno a bit ce je sve manje, utrku za programskom sportskom ponudom kaj je realna situacija znaci sve je jasno uglavnom plati i gledaj za 40 kn. Crno se pise HRT-u ubuduce pa na kraju i postanu valjda samo javna normalna televizija a ne đumbus koji imamo sad.Cool

http://www.vecernji.hr/scena/i-bozo-susec-dolazi-arenu-sport-zeljku-veli-placa-25-000-kuna-clanak-155251

Arena sport je sjajan kanal.Kod nas u RS ga ima. Btw kažeš đujbus? Ja sam do sada uvijek hvalio vaš sportski program,onda trebaš pogledati naš,jad i bijeda.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
16 godina
neaktivan
AP - acess point? Koliko love koštaju?
17 godina
Šef kaže...
AP - acess point? Koliko love koštaju?

Ovaj je radnik i pol.

Ima za 200 kn skuplji model koj se dade modificirat osjetno, al tebi je ovaj jeftiniji bog i batina...

15 godina
neaktivan

Ljudi imam mali problem...maloprije sam čistio komp od prašine i sve normalno kak treba spojio i upalio u čujem nekakvo zujanje,nešta slično onom zvuku iskrenja kod struje pa sam lagano gledao u osluškivao i izgleda da dolazi iz "kutije" od napajanja...sad je stalo alo prije minutu je svakih par sekundi se čulo onak zszsz zszsz...napajanje je ono pod MOJ PC, staro 6 mjeseci i ima 2 god. garanciju.

Da nosim sutra na pregled ili da uzmem usisavač ili nešta tako da ispušem prašinu jer vidim da još ima unutra.

Ako ga budem nosio imam zamjenski napajanje od 300W

17 godina

Ili ovaj, tek sam ga sad primjetil, nemas kaj razmisljat - ovaj mi Cisco-ov potpis... :)

Tek sad vidim da je to router... mislim da nema AP mod, pa uzmi u obzir onaj Dlink.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 22:53 (Batista).
17 godina
Krešo91 kaže...

Ljudi imam mali problem...maloprije sam čistio komp od prašine i sve normalno kak treba spojio i upalio u čujem nekakvo zujanje,nešta slično onom zvuku iskrenja kod struje pa sam lagano gledao u osluškivao i izgleda da dolazi iz "kutije" od napajanja...sad je stalo alo prije minutu je svakih par sekundi se čulo onak zszsz zszsz...napajanje je ono pod MOJ PC, staro 6 mjeseci i ima 2 god. garanciju.

Da nosim sutra na pregled ili da uzmem usisavač ili nešta tako da ispušem prašinu jer vidim da još ima unutra.

Ako ga budem nosio imam zamjenski napajanje od 300W

Najvjerojatnije je vent neki na izdahu pa ispusta taj zvuk, otvori kutiju pa provjeri koji vent bi mogao bit.

16 godina
neaktivan

cini se da cu dobit htc tattoo... :)))

slike dal mogu stavit na slike hardvera?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ili ovaj, tek sam ga sad primjetil, nemas kaj razmisljat - ovaj mi Cisco-ov potpis... :)

Aj da pitam tebe jer se u mreže kužim ko M u krivi K:)

Da li se ruteri kupljeni u dućanu mogu konfigurirati za MaxTV?

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
neaktivan
Batista kaže...
Krešo91 kaže...

Najvjerojatnije je vent neki na izdahu pa ispusta taj zvuk, otvori kutiju pa provjeri koji vent bi mogao bit.

a vidjet ću sutra jer mi je u sobi pakao, ako nema 30°C u mojoj sobi onda nema nigdje

17 godina
ulinsky kaže...
rambox kaže...

Arena sport je sjajan kanal.Kod nas u RS ga ima. Btw kažeš đujbus? Ja sam do sada uvijek hvalio vaš sportski program,onda trebaš pogledati naš,jad i bijeda.

Kad kažem đumbus to se misli kaj rade s lovom koja se daje za preplatu i kak posluju i kakav je program opcenito.Nevinašce HRT bi trebala bit javna televizija a to nije, pitaj boga kaj zapravo sad je no da ce ih dotuc konkurencija to sigurno. Javnu televiziju i drzavnu usput ne moze izvlacit sportski program nit ne smije, u vidu lige prvaka i slicno jer to nije namjena takve televizije nego nekaj sasvim drugo u tom je poanta.Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 22:56 (rambox).
17 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Aj da pitam tebe jer se u mreže kužim ko M u krivi K:)

Da li se ruteri kupljeni u dućanu mogu konfigurirati za MaxTV?

Bome, nisam probal.

Po meni bi trebalo... Samo klonirat MAC adresu.

15 godina
neaktivan

joj vrućine

15 godina
odjavljen

Jos se spama? a vidim i na Ivu je presla spamerska groznica...Ili on ipak radi nesto korisno...

Je ko gledao onaj film Percy Jackson & Olimpians: Lighting theaf?

@patch da sad stvarno vani sunce tuče, da zaboli glava...

Pinky je zakon... I ♥ π
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 23:08 (bobica257).
16 godina
neaktivan
OK Batista... E, sad konfiguriranje. Kojim kabelom spajam Thomsona i ovaj AP? I, koliki je domet ovog AP-a? Koliko zidova?
16 godina
neaktivan

bok svima! IZLAZI NOVI NFS HOT PURSUIT!!!!!Cool sad gledam e3 i pustili su trailer!!!!!!!!

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
Šef kaže...
OK Batista... E, sad konfiguriranje. Kojim kabelom spajam Thomsona i ovaj AP? I, koliki je domet ovog AP-a? Koliko zidova?

Treba ti patch kabel. S tom antenom bez frke probije jedan zid, kupis malo jacu antenu i rasprsi se van kuce...

16 godina
neaktivan

http://www.ustream.tv/e3 ako zelite gledat pozz ode ja gledatNevinašce

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
protjeran
e ljudi moze 1 pitanje za mog jarana:

mozel podnit napajanje od 450w gigatec(došlo uz kuciste) gtx 8800???
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice