Di je rambox? On sígurno zna...
Batista, ovako: kupio bih router i spojio ga s T-Comovim Thomsonom, tako da jedan ostane u prizemlju, a jedan na katu. E, sad - da li tu treba dodatno podešavanje i konfiguriranje?

Da, jedan od njih treba bit u AP modu.... Pojma nemam dal njihovi routeri imaju AP mod... (ako ih medjusobno ne zelis spojit kablom). Al bolje rijesenje ti je da kupis switch - jednostavnije za upravljanje i osjetno jeftinije.
Vivax,evo radi već 3 godinu,da nije nje,već bi bili davno sprženi..
fujitsu je ok firma
Preklopnik po hr....
Imas ih vec od 70-ak kn, samo ga spojis u ethernet interface routera, komp u switch i to je to. Jos ako imas enable-an DHCP na router-u, mora da sljaka cim prikopcas...
Dobra večer dragi forumaši...kako je
Bok svim nehrkalicama, eto jos jedan veliki problem za HRT sportski program u buducnosti tj kad ima istekne ugovor. Jer ova Arena Sport ima prava na puno znacajnih sportskih događaja, a kak fino navode kad isteknu ugovori HRT ce morat popustit u utrci. Nece moc pratit sigurno s lovom koju nemaju normalno a bit ce je sve manje, utrku za programskom sportskom ponudom kaj je realna situacija znaci sve je jasno uglavnom plati i gledaj za 40 kn. Crno se pise HRT-u ubuduce pa na kraju i postanu valjda samo javna normalna televizija a ne đumbus koji imamo sad.
dobro veče..šta se radi? jeli ima šta novoga?
Mozes stavit router ili ap... Ako ti treba samo hot spot, onda je bolje ulozit u pravi AP nego u srot router... Ja sam u selu napravil mrezu kojoj signal putuje u obliku slova V, razdaljine jedno 200m preko AP-ova.
Bok svim nehrkalicama, eto jos jedan veliki problem za HRT sportski program u buducnosti tj kad ima istekne ugovor. Jer ova Arena Sport ima prava na puno znacajnih sportskih događaja, a kak fino navode kad isteknu ugovori HRT ce morat popustit u utrci. Nece moc pratit sigurno s lovom koju nemaju normalno a bit ce je sve manje, utrku za programskom sportskom ponudom kaj je realna situacija znaci sve je jasno uglavnom plati i gledaj za 40 kn. Crno se pise HRT-u ubuduce pa na kraju i postanu valjda samo javna normalna televizija a ne đumbus koji imamo sad.
http://www.vecernji.hr/scena/i-bozo-susec-dolazi-arenu-sport-zeljku-veli-placa-25-000-kuna-clanak-155251
Arena sport je sjajan kanal.Kod nas u RS ga ima. Btw kažeš đujbus? Ja sam do sada uvijek hvalio vaš sportski program,onda trebaš pogledati naš,jad i bijeda.
Ima za 200 kn skuplji model koj se dade modificirat osjetno, al tebi je ovaj jeftiniji bog i batina...
Ljudi imam mali problem...maloprije sam čistio komp od prašine i sve normalno kak treba spojio i upalio u čujem nekakvo zujanje,nešta slično onom zvuku iskrenja kod struje pa sam lagano gledao u osluškivao i izgleda da dolazi iz "kutije" od napajanja...sad je stalo alo prije minutu je svakih par sekundi se čulo onak zszsz zszsz...napajanje je ono pod MOJ PC, staro 6 mjeseci i ima 2 god. garanciju.
Da nosim sutra na pregled ili da uzmem usisavač ili nešta tako da ispušem prašinu jer vidim da još ima unutra.
Ako ga budem nosio imam zamjenski napajanje od 300W
Ili ovaj, tek sam ga sad primjetil, nemas kaj razmisljat - ovaj mi Cisco-ov potpis... :)
Tek sad vidim da je to router... mislim da nema AP mod, pa uzmi u obzir onaj Dlink.
Ljudi imam mali problem...maloprije sam čistio komp od prašine i sve normalno kak treba spojio i upalio u čujem nekakvo zujanje,nešta slično onom zvuku iskrenja kod struje pa sam lagano gledao u osluškivao i izgleda da dolazi iz "kutije" od napajanja...sad je stalo alo prije minutu je svakih par sekundi se čulo onak zszsz zszsz...napajanje je ono pod MOJ PC, staro 6 mjeseci i ima 2 god. garanciju.
Da nosim sutra na pregled ili da uzmem usisavač ili nešta tako da ispušem prašinu jer vidim da još ima unutra.
Ako ga budem nosio imam zamjenski napajanje od 300W
Najvjerojatnije je vent neki na izdahu pa ispusta taj zvuk, otvori kutiju pa provjeri koji vent bi mogao bit.
cini se da cu dobit htc tattoo... :)))
slike dal mogu stavit na slike hardvera?
Ili ovaj, tek sam ga sad primjetil, nemas kaj razmisljat - ovaj mi Cisco-ov potpis... :)
Aj da pitam tebe jer se u mreže kužim ko M u krivi K:)
Da li se ruteri kupljeni u dućanu mogu konfigurirati za MaxTV?
Najvjerojatnije je vent neki na izdahu pa ispusta taj zvuk, otvori kutiju pa provjeri koji vent bi mogao bit.
a vidjet ću sutra jer mi je u sobi pakao, ako nema 30°C u mojoj sobi onda nema nigdje
http://www.vecernji.hr/scena/i-bozo-susec-dolazi-arenu-sport-zeljku-veli-placa-25-000-kuna-clanak-155251
Arena sport je sjajan kanal.Kod nas u RS ga ima. Btw kažeš đujbus? Ja sam do sada uvijek hvalio vaš sportski program,onda trebaš pogledati naš,jad i bijeda.
Kad kažem đumbus to se misli kaj rade s lovom koja se daje za preplatu i kak posluju i kakav je program opcenito. HRT bi trebala bit javna televizija a to nije, pitaj boga kaj zapravo sad je no da ce ih dotuc konkurencija to sigurno. Javnu televiziju i drzavnu usput ne moze izvlacit sportski program nit ne smije, u vidu lige prvaka i slicno jer to nije namjena takve televizije nego nekaj sasvim drugo u tom je poanta.
Aj da pitam tebe jer se u mreže kužim ko M u krivi K:)
Da li se ruteri kupljeni u dućanu mogu konfigurirati za MaxTV?
Bome, nisam probal.
Po meni bi trebalo... Samo klonirat MAC adresu.
joj vrućine
Jos se spama? a vidim i na Ivu je presla spamerska groznica...Ili on ipak radi nesto korisno...
Je ko gledao onaj film Percy Jackson & Olimpians: Lighting theaf?
@patch da sad stvarno vani sunce tuče, da zaboli glava...
bok svima! IZLAZI NOVI NFS HOT PURSUIT!!!!! sad gledam e3 i pustili su trailer!!!!!!!!
Treba ti patch kabel. S tom antenom bez frke probije jedan zid, kupis malo jacu antenu i rasprsi se van kuce...
http://www.ustream.tv/e3 ako zelite gledat pozz ode ja gledat