Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.784.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
protjeran
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Oly_E3 kaže...
Miro FMF kaže...

Oly jbt imaš 5 zvezdi kako to da te ne interessira posao moda?

Ne bih volio biti moderator na ovako velikom forumu. Osmijeh

pa ne cijelom forumu, npr za početak samo po ostalo hhhh i onda smo si ko dobri, i ja ti npr savjetujem koga da nogiraš, pazim za tebe ko kakva sranja pravi ovđe SmijehSmijehSmijeh

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da meni ponude da postanem mod - ne bih čekao ni minut!

Samo naprijed Namigiva

Moderator ili ne sasvim mi je sve jedno, zapravo nije, jer nemam volje natezati se sa trollovima i buntovnicima. Došao sam na forum da pomognem nekome, odnosno da meni pomognu i da mogu sa širim krugom ljudi razgovarati (raspravljati bio bi bolje glagol) o IT temama Osmijeh

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan
Došao sam na Forum da postanem moderator ^^
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da meni ponude da postanem mod - ne bih čekao ni minut!

Niti ja - iste sekunde bi odbioSmijeh

Dobra večer ljudi

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Došao sam na Forum da postanem moderator ^^

P4k1 Smijeh

Hehe barem je postao ne jednom drugom moderator (a i ja NevinašceCool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan
Ja bih bio neki Grammar Nazi
Pazio bih na gramatiku - tko piše č umjesto ć i sl. - odmah žuti karton! :P

Šala, ali svaka tema bi imala naziv kako treba...
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Uf microman bi nahebo da si ti mod Izlanuo se

15 godina
protjeran
Šef kaže...

Ma ja bih čim osjetim nečiji negativan ton u rečenicama odma kartončina! :)

17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Bok svim nehrkalicama, koji je vrag s tim komarcima odjednom ovak nekaj nisam dugo dozivel.Smijeh Evo sad ih ukupno brojim pobijenih 11 komada u sobi, 5 golim rukama i 6 dotucenih krpom na zidu a samo sam malo prozor otvoril na kratko pa od kud su navalili mamicu im hebem.Smijeh

17 godina
neaktivan

A vi mislite kao kad ste mod, "šećete" forumom, vidite trolla, OP, OP, OP, Žutaka! Cool

Nejde vam to tako dječico moja Smijeh

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM!
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, koji je vrag s tim komarcima odjednom ovak nekaj nisam dugo dozivel.Smijeh Evo sad ih ukupno brojim pobijenih 11 komada u sobi, 5 golim rukama i 6 dotucenih krpom na zidu a samo sam malo prozor otvoril na kratko pa od kud su navalili mamicu im hebem.Smijeh

Večer svima!

Ja sam jučer ubio prvog:)

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ja sam se zaštitio Fermijem (još jedan + na toj kartici. Nije sve u high-end igranju Smijeh)... Stavim malo lavande na cooler, pokrenem furmark i to tjera komarce Cool

15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

A vi mislite kao kad ste mod, "šećete" forumom, vidite trolla, OP, OP, OP, Žutaka! Cool

Nejde vam to tako dječico moja Smijeh

nema OP OP OP, odma, nema čekanja,

edit- oho evo ga glavni, nema više zajebancije hhhh

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 22:28 (Miro FMF).
17 godina
Oly_E3 kaže...

@ BORG

Ne znam ako bi mi uvažili garanciju, jer sam skidao hladnjak, a kada sam ga skinuo oni jastučići na memoriji su se raspali i morao sam ih baciti... Sada znam što ne smijem GTX-ici raditi barem Cool

Neće sigurno kad si otvarao ispod ''haube''  :)

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Neće sigurno kad si otvarao ispod ''haube''  :)

Zato ju niti nisam slao na reklamaciju... Neodlučan

16 godina
neaktivan
Ma, Oly, pazio bih osim na trollere i slične i na gramatiku, bar bi nazivi tema bili kako treba. A onda, ako naletim na postove koji su napisani bezveze, to bih editirao...
17 godina

Pozdrav društvo! Tu sam nakon dugo vremena!

Vidim da su nam vratili zvjezdice...  Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina

da vidim, da li se meni promenio broj zvezda :D

edit:ne :(

blu imas genijalan avatar ahahahahah

dore 2 cuo
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 22:35 (pirat01).
17 godina
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

Večer svima!

Ja sam jučer ubio prvog:)

Prije dosta godina zapravo puno, se je mogel kupit onaj elektronski rastjerivac komaraca. To je bio neki nas izum ak se ne varam i to vrlo efikasan videl sam to u praksi na ribiciji, veci je bio ko baterija srednje velicine a onaj manji ko malo deblja kemiska tj flomaster. Uglavnom kad ga upalis nema komaraca u krugu 5 metara na jacem modelu a na manjem 3 metara, i to uz rijeku na vecer pa ne treba nist vise rec. To je odlicna stvar bila zamisli kolko se cine sva ona maziva i sprejevi beskorisno uz ovo. Ta industriuja bi propala da je to zazivilo, opet nekom to nije pasalo a bilo je vrlo efikasno. Hebes ti sve kad odlicne stvari zbog toga kaj bi smrdale uhodana pravila i zaradu velikih, se ne uspiju probit i izgurat nepotrebne proizvode zapravo.Cool

16 godina
neaktivan

Laku noc.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...

Laku noc.

laku noć 

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Prije dosta godina zapravo puno, se je mogel kupit onaj elektronski rastjerivac komaraca. To je bio neki nas izum ak se ne varam i to vrlo efikasan videl sam to u praksi na ribiciji, veci je bio ko baterija srednje velicine a onaj manji ko malo deblja kemiska tj flomaster. Uglavnom kad ga upalis nema komaraca u krugu 5 metara na jacem modelu a na manjem 3 metara, i to uz rijeku na vecer pa ne treba nist vise rec. To je odlicna stvar bila zamisli kolko se cine sva ona maziva i sprejevi beskorisno uz ovo. Ta industriuja bi propala da je to zazivilo, opet nekom to nije pasalo a bilo je vrlo efikasno. Hebes ti sve kad odlicne stvari zbog toga kaj bi smrdale uhodana pravila i zaradu velikih, se ne uspiju probit i izgurat nepotrebne proizvode zapravo.Cool

Ja imam neko sranje di se stave one tabletice pa ušteka u struju i spasilo me prošlo ljeto. Tableta (uložak) traje nekih 8-10 sati.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ja imam neko sranje di se stave one tabletice pa ušteka u struju i spasilo me prošlo ljeto. Tableta (uložak) traje nekih 8-10 sati.

Ono pravokutno čudo umotano u alu foliju? Smijeh

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM!
15 godina
protjeran

išo bi spavat al je prevruće tak da još ni ne pokušavam

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Ono pravokutno čudo umotano u alu foliju? Smijeh

Ma da. Ovako izgleda:

16 godina
neaktivan

Dobra večer i laku noć ići ću u krevet nakon što poslušam pjesmu "El Dorado" od Iron Maidena.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
protjeran

Au ljudi rendam rendam krene se rušit i spas u zadnji čas... Sve je normalno... Evo moje kuhinje u 3D još uvijek nije to to ali za par dana bude kao iz kataloga (malo sunce podebljat koje refleksije i naravno evenoment) Namigiva

Btw dobra većer svim nekrnjalicama...

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Dobra večer i laku noć ići ću u krevet nakon što poslušam pjesmu "El Dorado" od Iron Maidena.

Laku noć.

Jel ima još živih ili svi krepavaju od vrućine?

15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
I.Kk kaže...

Laku noć.

Ja sam hladan... Meni nije vruće nikada...

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
I.Kk kaže...

Laku noć.

Ima,ima,još jedan tjedan i slobodni smo.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice