kaj se njemu nemože blokirati IP ili nešto slično da se ne može više regati ovdje?
lako bi on sredio to
treba ga prijaviti ISP-u
kaj se njemu nemože blokirati IP ili nešto slično da se ne može više regati ovdje?
lako bi on sredio to
treba ga prijaviti ISP-u
lako bi on sredio to
treba ga prijaviti ISP-u
ma whatever samo da više prestane trollat ovdje.
idem spvat, sutra škola
laku noć
Nisam troll! Kvragu više.....
Like!!
Pa pomažem ovim tu nekima koji imaju problem samodopadnosti i neuljudnosti da ih riješe, hehe
lako bi on sredio to
treba ga prijaviti ISP-u
Baš će se T-Com zamarati s nekim tamo likom koji trolla negdje na nekom tamo forumu, imaju oni i pametnijeg posla, a i što je još važnije on njima plaća mjesečnu naknadu, pa po svoj logici ovog svijeta - zašto bi oni nekome ukinuli pristup bilo čemu dok mu on donosi profit, nula bodova, i od toga ništa nema rješenja, jednostavno će to trolanje prestati kad njem dojadi, nikako drukčije.Može se BUG žaliti T-Comu koliko hoće ali tu staje sve.
Mislim da bi moga kupiti, ionako imam para sada, to nije problem.
Ali ne znam otkud, kako naruciti.
Vidit cu jel ko prodaje na forumu ili na pcekspertu.
Mislim da bi moga kupiti, ionako imam para sada, to nije problem.
Ali ne znam otkud, kako naruciti.
Vidit cu jel ko prodaje na forumu ili na pcekspertu.
Ako želiš samo CD-key po povoljnoj cijeni onda preporučujem Eplatil.com
190 kuna.
Laku noc!
Baš će se T-Com zamarati s nekim tamo likom koji trolla negdje na nekom tamo forumu, imaju oni i pametnijeg posla, a i što je još važnije on njima plaća mjesečnu naknadu, pa po svoj logici ovog svijeta - zašto bi oni nekome ukinuli pristup bilo čemu dok mu on donosi profit, nula bodova, i od toga ništa nema rješenja, jednostavno će to trolanje prestati kad njem dojadi, nikako drukčije.Može se BUG žaliti T-Comu koliko hoće ali tu staje sve.
Nije on iz HRV...ali svejedno
ne shvaćaš ti neke stvari
ma ja ne znam hoću li uopće kupovat
toliko mi loše ide da je to nemoguće
jedno jutro me baš krenulo,imao sam scoreove oko 800 (mislim jednom čak i 1000) i onda više ne mogu ništa da napravim
stalno me kokaju,nikako da pobjedimo rundu (a često i odustanem prije jer se iznerviram)
čini se da sam n00b na kvadrat
Agreed, definitvno e-nabava, ja sam STO ključ i gamecard od njih naručio, dok sam ja uplatio i došao kući već me na emailu čekali ključevi
kolika je razlika između 2.levela i npr. 20. ???
jer ja njih pucam rafal u tijelo njima ništa,oni na mene opale 3-4 metka ja sam već mrtav
jedini način na koji mogu ubiti nekoga jest šuljanje i hvatanje ga nespremnog,borba lice u lice uvijek završi pogubno za mene
evo ja sam budan
defragmentirao sam registry,ne osjetim nekakve pomake (repair registrya je ipak donio razliku)
dok ja krenem ubijat izaći će battlefield bad company 4
evo ja sam budan
defragmentirao sam registry,ne osjetim nekakve pomake (repair registrya je ipak donio razliku)
dok ja krenem ubijat izaći će battlefield bad company 4
rekao sam ti za defragmentaciju registra,auslogics defrag..e to se osjeti..
di su ostale curke?
di su ostale curke?
1.defragmentirao disk pomoću auslogicsa prije nekoliko dana
2.repair registry pomoću glary utilities prekjučer(ili jučer,ne sjećam se)
3.defrag registry pomoću glary utilities
a svaki dan ccleaner radi i čisti smeće
idem ja spavat,seneka laku noć
ajd,laku noć..
Penryn kaže
"Šteta šta grafe nemaju jmper za reset BIOS-a. Inače bi se ja sa ovom svojom 9400GT igrao undervolta"
Čuj trebalo bi imati dva BIOS-a kao što ima moja druga, Gainward 4870 (normal i turbo)... Sa jednim sam se "igrao" (naravno original BIOS-e bi čuvao kao oči u glavi i nakon što bi završio sa testiranjem modificiranog BIOS-a, back-flashao bi original), a drugi nisam dirao. Čuvao sam ja i od Sapphire HD4870 BIOS, ali kakav sam genije uspio sam ga nekako izbrisati i od tada je sve krenulo na gore
@ BORG
Ne znam ako bi mi uvažili garanciju, jer sam skidao hladnjak, a kada sam ga skinuo oni jastučići na memoriji su se raspali i morao sam ih baciti... Sada znam što ne smijem GTX-ici raditi barem
Oly jbt imaš 5 zvezdi kako to da te ne interessira posao moda?
Oly jbt imaš 5 zvezdi kako to da te ne interessira posao moda?
Ne bih volio biti moderator na ovako velikom forumu.
Terror vladavina Šefa.