nemoj, nemoj....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iako je većina vidjela, morate vidjeti zadnju stranicu Smiješnih slika, i mislim da je dark wizz stavio neku Božicu, a kako žena priča svašta, da vidite samo na fejsbuku što piše...
Nego, šta se radi kod vas?
Eterna, jesil riješio problem sa Force Unleashedom?
@Paki, ne ubijam baš bube... Komarce da, i žohare ako su baš ružni... Inače su mi bube kao bumbari i slični 'oklopnjaci' baš lijepi...

Baš gledam tu temu mobilne stranice!
@Paki, ne ubijam baš bube... Komarce da, i žohare ako su baš ružni... Inače su mi bube kao bumbari i slični 'oklopnjaci' baš lijepi...
e kad si već spomenuo operu mini...danas sam ju instalirao i kad ju koristim troši mi promet a inaće nije.....u ćemu je problem..netko?????
Win_7- pa naavno taman da se mogu ponekad malo s tobom zezat, vidim da si zapaljiv ;) hehe
čudo jedno kako je metro 2033 zahtjevna igra. cijelo vrijeme mi ide na 15-25 fps, a kad dođe svjetlost onda pada ispod 10 lol
Jesam,taman nabavljam najnoviji Imperial Armour(knjigu).
čudo jedno kako je metro 2033 zahtjevna igra. cijelo vrijeme mi ide na 15-25 fps, a kad dođe svjetlost onda pada ispod 10 lol
i gta iv je moram oc-at proc na bar 3.2 da igram kak spada.
e kad si već spomenuo operu mini...danas sam ju instalirao i kad ju koristim troši mi promet a inaće nije.....u ćemu je problem..netko?????
imaš wlan na mobitelu pa ti se spaja preko wapa ili ja nešt nisam skužio?
ma ja ubijam sve na šta naiđem
hvala šefe za topic mobilnih stranica.
vecer, i ja sam ubija do prije 10 min ac2...
I mrave?
i gta iv je moram oc-at proc na bar 3.2 da igram kak spada.
jesi skinuo patcheve? ja dok nisam stavio onaj prvi, meni je štekalo i na low. Patch je dosta popravio, sad ide na solidnih 30-ak fps na max postavkama
dobra večer

nisam ni ja tebe skužio pa da pojasnim...u vip mreži sam i kad aktiviram surf 20 paket za 15 kn dobijem 20 mb prometa..... facebook i mobilni bug ne troše megabajte......inaće sam upisivao adresu u preglednik na mobu....i to je sve radilo....danas kad sam instalirao operu i kada se spojim na bilo koju str od te dvije uzima mi mb ko da surfam po nekima koje normalno troše....kužiš problem
I mrave?
sve, fizički ili kemijski nije bitno samo da su mrtvi
nisam ni ja tebe skužio pa da pojasnim...u vip mreži sam i kad aktiviram surf 20 paket za 15 kn dobijem 20 mb prometa..... facebook i mobilni bug ne troše megabajte......inaće sam upisivao adresu u preglednik na mobu....i to je sve radilo....danas kad sam instalirao operu i kada se spojim na bilo koju str od te dvije uzima mi mb ko da surfam po nekima koje normalno troše....kužiš problem
pa sta si ti ocekiva...
pa sta si ti ocekiva...
pa isti je vrag išo na stranicu preko opere il s ovog preglednika (sranj) na mobu....sam što ovaj za razliku od opere ne troši niš ko što bi i trebalo
Ili, kad nisi na Operi Mini, facebook i m.bug.hr ti ne troše ama baš ništa od tih MB?

Šefe, BORG, jestel' imali ili imate EFLC?
Koliko tamo imate fpsa, meni je sve na high, 16x AF, i za divno čudo imam 40fps stabilnih...
Ili, kad nisi na Operi Mini, facebook i m.bug.hr ti ne troše ama baš ništa od tih MB?
kad nisam na operi mini facebook i m.bug.hr mi ne troše ništa....nekad mi istekne paket a imam još 19 mb
Nemam...

Večer ekipa šta se radi ????
haha,zato je ja tjeram iznad 30 bez problema (very high ali bez aa)
blaženi dx10

troši mu , nego se zbunio.