Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.790.191
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
protjeran
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
eterna luchar kaže...
a valjda svi, hehe

nemoj, nemoj.... Cool

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Iako je većina vidjela, morate vidjeti zadnju stranicu Smiješnih slika, i mislim da je dark wizz stavio neku Božicu, a kako žena priča svašta, da vidite samo na fejsbuku što piše...

Nego, šta se radi kod vas?

Eterna, jesil riješio problem sa Force Unleashedom?

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
I.Kk jesi pisao sta novog o igrici warhammer?
16 godina
neaktivan
Eh, da, torrente, ti pičiš po Operi Mini? Pogledaj moju temu 'Najbolje 'mobilne' stranice', tamo imaš nekoliko dobrih stranica...

@Paki, ne ubijam baš bube... Komarce da, i žohare ako su baš ružni... Inače su mi bube kao bumbari i slični 'oklopnjaci' baš lijepi...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Eh, da, torrente, ti pičiš po Operi Mini? Pogledaj moju temu 'Najbolje 'mobilne' stranice', tamo imaš nekoliko dobrih stranica...

Baš gledam tu temu mobilne stranice!

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
protjeran
Šef kaže...

@Paki, ne ubijam baš bube... Komarce da, i žohare ako su baš ružni... Inače su mi bube kao bumbari i slični 'oklopnjaci' baš lijepi...

e kad si već spomenuo operu mini...danas sam ju instalirao i kad ju koristim troši mi promet a inaće nije.....u ćemu je problem..netko?????

16 godina
neaktivan
riješio sam SW FU(knig)...
Win_7- pa naavno taman da se mogu ponekad malo s tobom zezat, vidim da si zapaljiv ;) hehe
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

čudo jedno kako je metro 2033 zahtjevna igra. cijelo vrijeme mi ide na 15-25 fps, a kad dođe svjetlost onda pada ispod 10 lol

16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
I.Kk jesi pisao sta novog o igrici warhammer?

Jesam,taman nabavljam najnoviji Imperial Armour(knjigu).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 22:25 (I.Kk).
17 godina
ATiGamer kaže...

čudo jedno kako je metro 2033 zahtjevna igra. cijelo vrijeme mi ide na 15-25 fps, a kad dođe svjetlost onda pada ispod 10 lol

i gta iv je moram oc-at proc na bar 3.2 da igram kak spada.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
16 godina
neaktivan
kanta kaže...
Šef kaže...

e kad si već spomenuo operu mini...danas sam ju instalirao i kad ju koristim troši mi promet a inaće nije.....u ćemu je problem..netko?????

imaš wlan na mobitelu pa ti se spaja preko wapa ili ja nešt nisam skužio?

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

ma ja ubijam sve na šta naiđem

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
17 godina

hvala šefe za topic mobilnih stranica.

pozdrav svima
16 godina

vecer, i ja sam ubija do prije 10 min ac2...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
P4k1 kaže...
Šef kaže...

I mrave?

15 godina
neaktivan
BORG kaže...
ATiGamer kaže...

i gta iv je moram oc-at proc na bar 3.2 da igram kak spada.

jesi skinuo patcheve? ja dok nisam stavio onaj prvi, meni je štekalo i na low. Patch je dosta popravio, sad ide na solidnih 30-ak fps na max postavkama

17 godina
neaktivan

dobra večer

IRebic
16 godina
neaktivan
@Kanta, sve ovisi. Ako si spojen na neki WLAN, onda ne trošiš ništa, ali ako si na običnoj mreži o T-Mobilea ili Vipa, onda trošiš novce...
15 godina
protjeran
eterna luchar kaže...

nisam ni ja tebe skužio pa da pojasnim...u vip mreži sam i kad aktiviram surf 20 paket za 15 kn dobijem 20 mb prometa..... facebook i mobilni bug ne troše megabajte......inaće sam upisivao adresu u preglednik na mobu....i to je sve radilo....danas kad sam instalirao operu i kada se spojim na bilo koju str od te dvije  uzima mi mb ko da surfam po nekima koje normalno troše....kužiš problem

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
P4k1 kaže...
Šef kaže...

I mrave?

sve, fizički ili kemijski nije bitno samo da su mrtvi

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
kanta kaže...
eterna luchar kaže...

nisam ni ja tebe skužio pa da pojasnim...u vip mreži sam i kad aktiviram surf 20 paket za 15 kn dobijem 20 mb prometa..... facebook i mobilni bug ne troše megabajte......inaće sam upisivao adresu u preglednik na mobu....i to je sve radilo....danas kad sam instalirao operu i kada se spojim na bilo koju str od te dvije  uzima mi mb ko da surfam po nekima koje normalno troše....kužiš problem

pa sta si ti ocekiva...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
protjeran
Makić kaže...

pa sta si ti ocekiva...

pa isti je vrag išo na stranicu preko opere il s ovog preglednika (sranj) na mobu....sam što ovaj za razliku od opere ne troši niš ko što bi i trebalo

16 godina
neaktivan
@Kanta, ali tebi svejedno troši te MBajte, bez obzira na to da li si na Operi mini, ili na onom običnom... Kužiš? Jer da nije tako, onda bi na običnom mogao surfati do *neznam ni sam čega*...

Ili, kad nisi na Operi Mini, facebook i m.bug.hr ti ne troše ama baš ništa od tih MB?
16 godina

Šefe, BORG, jestel' imali ili imate EFLC?

Koliko tamo imate fpsa, meni je sve na high, 16x AF, i za divno čudo imam 40fps stabilnih...

15 godina
protjeran
Šef kaže...
@Kanta, ali tebi svejedno troši te MBajte, bez obzira na to da li si na Operi mini, ili na onom običnom... Kužiš? Jer da nije tako, onda bi na običnom mogao surfati do *neznam ni sam čega*...

Ili, kad nisi na Operi Mini, facebook i m.bug.hr ti ne troše ama baš ništa od tih MB?

kad nisam na operi mini facebook i m.bug.hr mi ne troše ništa....nekad mi istekne paket a imam još 19 mb

16 godina
neaktivan
EFLC? To je GTA4?
Nemam...
16 godina
neaktivan

Večer ekipa šta se radi ????Cool

RIDER-Što je predizborna šutnja? - Jedini dan kada političari ne lažu! :D
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

haha,zato je ja tjeram iznad 30 bez problema (very high ali bez aa)

blaženi dx10 Smijeh

16 godina
neaktivan
@kanta, a koliko troši kad si na Operi Mini?
17 godina

troši mu , nego se zbunio.

pozdrav svima
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice