Nepoznata maska

poruka: 7
|
čitano: 1.400
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nepoznata maska

zna li netko kako se zove i ima li gdje za kupiti ona maska kakvu nose čuvari Hella na igrici Hitman Blood Money na levelu Dance with the Devil?

ovaj tip ravno ispred mene s bijelom maskom ovaj tip ravno ispred mene s bijelom maskom
a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 0:05 (crazy_luđak).
15 godina
Nepoznata maska

Može slika?

16 godina
neaktivan
Nepoznata maska

dodao sam sliku

15 godina
Nepoznata maska

Joooj... vidio sam tu masku na jednom klincu (u malo drukčijoj varijanti, sa bijelom čeljusti) sad, kad su bile maškare. Vjerojatno ima negdje za kupit ali pitanje je da li ima baš takva poput te na slici.

17 godina
neaktivan
RE: Nepoznata maska
crazy_luđak kaže...

zna li netko kako se zove i ima li gdje za kupiti ona maska kakvu nose čuvari Hella na igrici Hitman Blood Money na levelu Dance with the Devil?

Maskare su prosle, ne mislis valjda banku opljackati? :D

16 godina
neaktivan
RE: Nepoznata maska
Crank1d kaže...

Joooj... vidio sam tu masku na jednom klincu (u malo drukčijoj varijanti, sa bijelom čeljusti) sad, kad su bile maškare. Vjerojatno ima negdje za kupit ali pitanje je da li ima baš takva poput te na slici.

Luka kaže...
crazy_luđak kaže...

Maskare su prosle, ne mislis valjda banku opljackati? :D

Smijeh

nemora bit identična toj na slici, ali neka bude tog tipa, možda druge boje ili nešto, ali tog vražjeg stila...ako šta pomaže vidio sam da takve maske nose članovi neke njemačke rock ili metal grupe...samo neznam kojeNeodlučan

16 godina
neaktivan
Nepoznata maska

odi u ofertisimu

dnl
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice