Za nas koji smo u ZG... ZET

poruka: 213
|
čitano: 59.136
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Za nas koji smo u ZG...
smrad06 kaže...
AA-d00d kaže...

Prema tebi onda bi trebali 2x placati voznju?

Zar nije dovoljno da placamo prirez/porez i sta-sve-jos-ne gradu a sad jos i kartu do 25kn!?

kolko vidim i ovih 10 vam je puno... da stave i 50 lipa da je karta opet bi se svi švercali jer smo ciganski narod...{#}

10 je ako kupis mobitelom.

Ja si inace izvadim pokaz (30kn za cijelu godinu je fakat nista a ove godine nisam cak ni jednu lipu trebao dati da obnovim), u razdoblju između sam kupovao karte (mjesec dana je trajalo) a kontrola mi je dosla samo jednom, koliko sam karti kupio tada jeftinije bih prosao da sam dobio kaznu taj jedanput.

I jos nesto, u prve 2 godine mog boravka u zagrebu kontrola mi je dosla valjda 3x samo (rijecima: TRI PUTA), a svakodnevno se koristim tramvajem. Da je kontrola radila posao kak spada i cesce cinjenica je da ZET ne bi bio u tolikim dugovima i mozda ne bi do ovoga doslo.

EDIT: ako je stvarno potrebno onda bi kupovao i mjesecne ali 430kn mi je daleko iznad neke psiholoske granice. 430kn mi je skoro pola mjesecnih obroka u menzi...

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 21:51 (AA-d00d).
17 godina
Za nas koji smo u ZG...

Kupil bum si bajk i kabanicu  {#}

15 godina
Za nas koji smo u ZG...

neću im tu kartu platit nikad,ja da kartu plaćam za to da čekam tramvaje po 10-15 minuta,pa da se vuku ko krepani konj i da kasnim na posao,i još da bahato mjenjaju rute pa moram van i čekat novi,zajebi,dok će to bit uređeno kao u većini normalnih gradova europe(npr.prag gdje ne kasne ni 10 sekundi NIKAD),a tu mi na onom displeju piše da dolazi za minutu pa ga nema 5 minuta,pa dolazi neki drugi a ne taj,ionako ti smradovi imaju plaće po 5 tisuća kn i više,reko zajebi,previše živaca mi popio taj javni prijevoz

17 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

dok će to bit uređeno kao u većini normalnih gradova europe(npr.prag gdje ne kasne ni 10 sekundi NIKAD),a tu mi na onom displeju piše da dolazi za minutu pa ga nema 5 minuta,pa dolazi neki drugi a ne taj

Ja sam par puta zakasnio na predavanja zbog toga jer su ukinuli jedan polazak busa. Na displeju pise normalno kad ce doci (i na zetovoj stranici vozni red) ali busa nema i nema.

15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

neću im tu kartu platit nikad,ja da kartu plaćam za to da čekam tramvaje po 10-15 minuta,pa da se vuku ko krepani konj i da kasnim na posao,i još da bahato mjenjaju rute pa moram van i čekat novi,zajebi,dok će to bit uređeno kao u većini normalnih gradova europe(npr.prag gdje ne kasne ni 10 sekundi NIKAD),a tu mi na onom displeju piše da dolazi za minutu pa ga nema 5 minuta,pa dolazi neki drugi a ne taj,ionako ti smradovi imaju plaće po 5 tisuća kn i više,reko zajebi,previše živaca mi popio taj javni prijevoz

Kupi si ovakav pokaz

spam high tessellation off
15 godina
Za nas koji smo u ZG...

@muhaqeri - dobro bi mi došao,malo bi i babe streso,pogotovo ove koje trče a imaju štake

i da napomenem još i to da svako malo neš neodređeno rikne i onda se stoji i stoji i stoji....

17 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

i da napomenem još i to da svako malo neš neodređeno rikne i onda se stoji i stoji i stoji....

To mi jos najvise na jetra ide. Bez pretjerivanja, svako malo neš krepa.

Evo prije 2 tjedna krepala 17ica na krizanju slavonske i savske.

16 godina
AA-d00d kaže...
john_ryder kaže...

To mi jos najvise na jetra ide. Bez pretjerivanja, svako malo neš krepa.

Evo prije 2 tjedna krepala 17ica na krizanju slavonske i savske.

Svakodnevno idem 17icom i nikad krepala,al mozda se dogodilo da ja nisam isao tom

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
neaktivan
Za nas koji smo u ZG...

Neznam sad tocno koji tramvaj je bio, ugl niskopodni (moze biti i 4 ili 14 ili 5). Znam da je samo stajao nasred raskrizja a ljudi su poceli izlazit van iz njega, dok su tramvaji u smjeru savksog mosta i prečka normalno vozili. Dakle nije rijec o nestanku napona (sto se isto zna dogoditi vise nego sto bi trebalo).

Ugl ja sam to vidio iz busa 107 koji vezi sa jankomira prema zitnjaku i prolazi tim raskrizjem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 12:24 (AA-d00d).
15 godina
protjeran
Za nas koji smo u ZG...

Hahaha necu kupit kartu nema boga!!!!!!!!!!!!!!

15 godina
Za nas koji smo u ZG...

evo danas cijela jurišićeva do trga bila puna tramvaja koji stoje,nabijem ih na...

16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

evo danas cijela jurišićeva do trga bila puna tramvaja koji stoje,nabijem ih na...

zašto?

Atomska bubamara
15 godina
neaktivan
Za nas koji smo u ZG...

Barem se s tim novcima možeš vozit po cjelom ZG-u.

Ja živim blizu zaprešića, i iz mog mjesta do Zap-a je karta 400 kn. Vrijedi samo za tu relaciju, i to do moje zone, koja je 3. od Zap-a.

10-min vožnje. Je.beni Meštrović Prijevoz. Pa si vi mislite. Tako da idem vlakom, ali onda imam pol sata pješke, pa idem na ZET-ov bus do škole, i onda me kontrola pita zašto nemam kartu- I šta, da ju kupujem za 3 stanice, a platim to 500 kn, jer nemogu dobit subvenciju jer nisam iz ZG-a. Sustav je u ku.cu.

hmda
16 godina
neaktivan
Blackalbum, ma kako se ne mozes svercat u Zdu?
Kontrolu sam vidio mozda max. 5 puta u ove 4 (3 ipo) godine... samo je problem uci na zadnja vrata, tj. ne uci... ali uletis kad je guzva na zadnja i vozis se :)

A nije Zadar ni toliko velik da nemozes pjesice... ili biciklom. Dok mi bicikla vozi, vozim se s njom kud god treba (u Diklu sam)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
jurluk kaže...
john_ryder kaže...

zašto?

to samo znaju više sile "zeta". Evo i danas ništa nije vozilo zbog nestaka struje kod maksimira

17 godina
neaktivan
Za nas koji smo u ZG...

Možda zele smanjiti racun za struju.

16 godina
john_ryder kaže...
jurluk kaže...
john_ryder kaže...

zašto?

to samo znaju više sile "zeta". Evo i danas ništa nije vozilo zbog nestaka struje kod maksimira

Da...srećom pa sam stigo prije toga u školu (tj. poslije, ali taman mi je stao malo prije stanice na kojoj izlazim)..

Al je bilo kašnjenja..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Za nas koji smo u ZG...

Kako je ova tema usko vezana za naplaćivanje ZETovih karata, kako komentirate ovaj članak?

Kako ne mogu blokirati SMS signal, ja ću sigurno dobiti SMS potvrde.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
Za nas koji smo u ZG...

I mene baš zanima kako to misle izvesti... Šta će prije kontrole blokirati slanje sms por svima koji u tom trenutku šalju ili?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
neaktivan

Misle da mogu zaustaviti nas koji se vozimo tramvajem bez karte i kupimo je preko mobitela kad uđe konukter(ako uopće uđe).

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.
17 godina

No shit Sherlock? {#}

Pa pročitao sam, znam to... Mene zanima način kako to misle izvesti...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
17 godina

Besplatna karta mi još vrijedi XD

Dobro je!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
17 godina
neaktivan
Re: Za nas koji smo u ZG...
Pero Dinamit kaže...

I mene baš zanima kako to misle izvesti... Šta će prije kontrole blokirati slanje sms por svima koji u tom trenutku šalju ili?

Ne smiju ometati GSm mrežu, a ovo je već završilo na Zločestoj pa hajmo se tamo smijati.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
moderator
wyks kaže...
Pero Dinamit kaže...

Ne smiju ometati GSm mrežu, a ovo je već završilo na Zločestoj pa hajmo se tamo smijati.

Link na Zločestu: http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-zloceste-stranice/nazovi-validator-ubojstvo/89779.aspx

17 godina
kaj se tice raznih kasnjenja i svega nije samo zet kriv, vjerojatno su i najmanje krivi. Tramvaj na vecini prometnica nema vlastitih traka i onda zbog kojekakvih debila dolazi do zastoja. Auti i tramvaji na istoj prometnici ne idu nikako.. S busevima je ista stvar. I bas me zanima kak tocno radi blokiranje sms poruka, ono s jutarnjeg nisam nis skuzio
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
i da, karte su preskupe a kontrola rijetka tj nikakva. Da cesce gledaju karte komotno bi mogli spustit cijenu. Svi ti lopovi su kod nas isti, razmisljaju guzicama a ne glavom..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
moderator
nixass kaže...
I bas me zanima kak tocno radi blokiranje sms poruka, ono s jutarnjeg nisam nis skuzio

Ne radi. {#} Tj. legalno ne može raditi.

nixass kaže...
i da, karte su preskupe a kontrola rijetka tj nikakva. Da cesce gledaju karte komotno bi mogli spustit cijenu. Svi ti lopovi su kod nas isti, razmisljaju guzicama a ne glavom..

Ki bi da bi. Ne znam jesi li skužio, ali kod nas cijena karata (za bilo što) ide samo gore. Da češće gledaju karte, vjerujem da bi taj novac išao za krpanje minusa na Holdingovom računu, a ne za snižavanje cijene karata.

17 godina
neaktivan

Zatvoriti siri centar grada za automobile osim dostave i hitnih medicinskih slucajeva  i natjerat ljude da koriste javni prijevoz .Smanjiti na nekih mizernih 3 kune kartu ili jos bolje kako hrt uzima imaginarni porez na tv tak i zet moze svima zaposlenima sa prijavom u zagrebu uzimati ovisno o primanjima neki pausal

17 godina
neaktivan

Kako vas ne bi iznenadila kontrola u tramvaju ili autobusu:

Preporučujemo: provjerite svoja socijalna prava 

Odlukom o socijalnoj skrbi koja će u primjeni biti od 1. svibnja 2011. godine, utvrđeni su korisnici besplatnog prijevoza.
Svi putnici, bez obzira na kategoriju i dob, od toga će dana morati imati valjanu putnu kartu. 
Korisnike besplatne godišnje ili mjesečne pokazne karte ZET-a ili zajedničke besplatne godišnje ili mjesečne pokazne karte ZET-HŽ, NA NJIHOV ZAHTJEV, utvrđuje nadležan gradski ured, na temelju dokaza potrebnih za ostvarivanje prava. 
ZET će tek na temelju popisa korisnika prava, koje će izdati nadležni gradski uredi, izdavati pretplatne karte, odnosno besplatne kupone. 
Zahtjevi se mogu predavati u uredovno vrijeme, svaki radni dan (ponedjeljak – petak), od 8.30 do 17.00 sati, u pisarnicama Područnih ureda gradske uprave Grada Zagreba.

OBAVIJEST: Pravo na besplatni prijevoz učenika i studenata

Pravo na besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-a ili na zajedničku besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-HŽ, ako to pravo ne ostvaruju po drugoj osnovi, imaju učenici i studenti čiji su ukupni mjesečni prihodi po članu obiteljskog domaćinstva jednaki ili manji od 2.000,00 kuna.
Korisnike prava iz stavka 1. ovog članka, na njihov zahtjev, utvrđuje gradski ured nadležan za obrazovanje, kulturu i sport, na temelju dokaza potrebnih za ostvarivanje prava (uvjerenje o prebivalištu, potvrda porezne uprave o visini dohotka i o imovnom stanju, potvrde o redovitom školovanju, potvrde o statusu redovitog studenta, odnosno apsolventa sa studentskim pravima, odnosno po potrebi i drugih dokaza).“

Sukladno odredbi članka 3. stavka 1. Odluke prava socijalne skrbi Grada Zagreba ostvaruju državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Gradu Zagrebu i azilanti s boravištem u Gradu Zagrebu kojima je odobren azil sukladno Zakonu o azilu.

Sukladno odredbi članka 58. Odluke, Odluka stupa na snagu 1. svibnja 2011.

Obrazac zahtjeva

Izjava o članovima obiteljskog domaćinstva

17 godina
Re: Za nas koji smo u ZG... ZET

napokon da su počeli sređivat to pitanje..

jedino me još muči besplatna vožnja penzionerima, kad se zna da se ljeti dođu hladit a zimi grijat u tramvaje/autobuse.. ili se voze tek tolko da se voze, da nisu doma.. rade gužvu, smrde i gunđau (čast itnimkama, malo ih je).. stavit im neku minimalnu cijenu i broj bi im se dosta smanjio

još malo informacija

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 11:06 (nixass).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice