Nagli pad cijena hardwera

poruka: 21
|
čitano: 1.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nagli apd cijena hardwera

Evo vidim u adm_u da je xfx gtx 260 sada 1600kn, gtx 285 2600kn, intel c2d e8400 1100kn(za grafe ste dobro procitali nisam se zabunio :) ).Zanima me vase misljenje zbog cega je toliko opala cijena, dali je to zbog dobre prodaje ili necega drugoga?

EDIT:Ispricavam se sto sam napisao apd umjesto pad :(

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 23:21 (AmD).
17 godina
RE: Nagli apd cijena hardwera
AmD kaže...

Evo vidim u adm_u da je xfx gtx 260 sada 1600kn, gtx 285 2600kn, intel c2d e8400 1100kn(za grafe ste dobro procitali nisam se zabunio :) ).Zanima me vase misljenje zbog cega je toliko opala cijena, dali je to zbog dobre prodaje ili necega drugoga?

recesija+novi modeli+recesija=jeftiniji hardware
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan

Neman nikakve ideje zasto je doslo do pada cjena,ako ti se da preksutra ih nazovi pa ih pitaj Smijeh  Pomalo besmislena tema ali dobra za informiranje, vidis ja nisan ni primjetija pad cjena sve do sad.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
neaktivan

hehe ma cini mi se sad pravo vrijeme za nadogradnju kompa kad pada cijena - da hoce pasti jos malo i savrseno - moci cu makar jos jednu gtx_icu staviti

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

Tesko da bi smanjivali cijenu ako je prodaja dobra, eventualno obrnuto.

Ako se ne varam najavljeno je snizenje Core2Duo i Quadova za 4-5 mjesec (mozda su malo uranili).

A mozda rade proljetno ciscenje pa da se maknu viskovi :)

17 godina
AmD kaže...

hehe ma cini mi se sad pravo vrijeme za nadogradnju kompa kad pada cijena - da hoce pasti jos malo i savrseno - moci cu makar jos jednu gtx_icu staviti

ne jos, cekaj izlazak 5XXX serije grafa iz AMD-a pa onda kupuj
17 godina
neaktivan

1. Dolaze noviji modeli

2. Sniženje cijena koje je bilo vani došlo i do nas

3. Dolar u petnaestak dana prema pao sa 5,85 na 5,5 kuna

4. Uskrs je za petnaestak dana

5. Narod nema para, a poduzeća još i manje

16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
AmD kaže...

Zanči treba čekat kraj godine...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 12:01 (Seky).
16 godina
neaktivan
RE: Nagli pad cijena hardwera
klimama kaže...

1. Dolaze noviji modeli

ja mislim da je kriza izazvana umjetno - tj. da je uopce nema - kao sto vidite sanader bmw mesic mercedes i oni trose pare a mi obicni ljudi da stegnemo remen ??? - malo odoh u offtopic :)

sto se tice snizavanja cijena mislim da vlasnici to rade zbog toga sto se slabo prodaje - nitko nema love, otpustaju ljude...
16 godina
protjeran

naravno da je zbog novih proizvoda, kako bi bilo da ides kupovat fiata kada ono salonu stoji ficu i cjena 50000 kn, bzv napisao ali nesto slicno Belji se

Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina

naravno to dodje taman kad ja kupim komp, a dok sam ga ja kupovo graficka koju sam kupio je cak i poskupila u odnosu na prije- jbt sreca xD

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870
17 godina

Dobra prilika da ljudi nadograde račulala ako vec nisu izgubili posao u ovoj recesiji.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
Seky kaže...
leo_819 kaže...
AmD kaže...

Zanči terba čekat kraj godine...
 kao prvo vjeruj mi ova serija kosi nvidiju uzduž i poprijeko, a kao drugo vrijedi čekati, i izac ce negdje u 3Q
16 godina
leo_819 kaže...
AmD kaže...

E to baš ja čekam, nadam se da če ove sadašnje GTX-ice tada bit prihvatljive pa da ubodem jednu.
 Prošlo ljeto sam se opeka na cjene, e bome idući put neću.
Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Radi toga što će veći dio firmi propasti i biti zatvorene do kraja godine.
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
AmD kaže...
klimama kaže...

1. Dolaze noviji modeli

ja mislim da je kriza izazvana umjetno - tj. da je uopce nema - kao sto vidite sanader bmw mesic mercedes i oni trose pare a mi obicni ljudi da stegnemo remen ??? - malo odoh u offtopic :)

sto se tice snizavanja cijena mislim da vlasnici to rade zbog toga sto se slabo prodaje - nitko nema love, otpustaju ljude...
 Kriza kod nas tek stiže za tvoju neinformiranost a neki poslodavci su je već dobrano iskoristili, vidjet ćemo gdje će biti za mjesec do dva.
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan

hd4870 1gb za 1400kn wtf?

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
17 godina
neaktivan
AmD kaže...
ja mislim da je kriza izazvana umjetno - tj. da je uopce nema - kao sto vidite sanader bmw mesic mercedes i oni trose pare a mi obicni ljudi da stegnemo remen ???
 Ne znam bi li se s tobom složili svi oni koji su ove godine izgubili posao.

Njih je bez posla, samo u veljači ostalo 14.359. To je 512 ljudi dnevno, a povećanje nezaposlenosti u odnosu na mjesec siječanj je bilo 3,4%. To je prvi puta od 2006. godine da je u veljači porast nezaposlenosti u odnosu na prošlogodišnju veljaču.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
c0x0x kaže...

hd4870 1gb za 1400kn wtf?

omg, di to??
phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870
17 godina

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12887&Itemid=1

Ovo zvuči super!

EDIT: krivi forum, kriva tema!Smijeh

Kada sam vec tu onda da pitam, gdje to 1GB hd4870 kosta 1400kn.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 12:57 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=hd+4870+1gb&x=0&y=0

Ovo je najjeftinija koju sam nasao,ali piše nešto old version pa neznam sta to znaci.

Nego da vas pitam vasu procjenu koliko bi jos ovo snizenje moglo potrajat jer za 2 tjedna sjedaju pare i ide se po novi kompe :))

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice