Malo zabave i ubijanja dosade

poruka: 7
|
čitano: 2.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo nesto jako zanimljivo...oni koji provale fazon molio bih da ne otkrivaju tako da i ostali mogu malo se zabavit...skinite fajl i pokrenite i onda pratite text.....ja prvi deset puta nisam mogao vijerovat ocima svojim da ovo zaista desava se pred mojim ocima:D:P

FAJL

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
protjeran
RE: Malo zabave i ubijanja dosade
mejt kaže...

Evo nesto jako zanimljivo...oni koji provale fazon molio bih da ne otkrivaju tako da i ostali mogu malo se zabavit...skinite fajl i pokrenite i onda pratite text.....ja prvi deset puta nisam mogao vijerovat ocima svojim da ovo zaista desava se pred mojim ocima:D:P

FAJL

evo skinuo ali nemam powerpoint ima li neki drugi nacin

Edit:uspio pogledati i nije mi pogodio kartu :(

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 2:11 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
mejt kaže...

FAJL

evo skinuo ali nemam powerpoint ima li neki drugi nacin

Edit:uspio pogledati i nije mi pogodio kartu :(

evo wiewer za poverpoint 2007

prati sta ti kaze i prati do kraja...prvo kaze da nezna koja je karta i da je to samo u tvojim mislima a onda slijedi carolija...idi do kraja slajda....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 2:17 (mejt).
16 godina
neaktivan

kako doci do tog slajda da i ja pogledam

sanchez
17 godina
neaktivan

Hmmm... Biću okrutan ali... Da li neko primećuje da nešto smrdi ovde? :)
Evo ti rešenja misterije :P :D

rešenje rešenje
At the end of the day it's all about her - Lew Ashby
17 godina
neaktivan
smajli kaže...

Hmmm... Biću okrutan ali... Da li neko primećuje da nešto smrdi ovde? :)
Evo ti rešenja misterije :P :D

Ajd pusti neka ljudi sami RAZMISLJAJU u tomu je poenta....

17 godina

Dobra je fora.

Frend mi jedva skužio nakon dosta gledanja.

A ti miči taj spojler, neka malo drugi promisle, nije fora kad znaš.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice