Mala pomoć za neke bug-ovce.

poruka: 12
|
čitano: 1.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo gledam i ne vjerujem koja količina blesavih pitanja može biti postavljena u jednom danu na ovom forumu.

S pravom se pitam da li su ti ljudi ikad čuli za tražilice i ako jesu zašto ih kvragu ne koriste (!!!). Pa nije to rocket science.

Evo male pomoći koju vam nudim:

www.google.com

www.yahoo.com

www.bing.com

Nije tako strašno - probajte Osmijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 13:16 (Buffer Overflow).
17 godina
RE: Mala pomoć za neke bug-ovce.
Buffer Overflow kaže...

Evo gledam i ne vjerujem koja količina blesavih pitanja može biti postavljena u jednom danu na ovom forumu.

S pravom se pitam da li su ti ljudi ikad čuli za tražilice i ako jesu zašto ih kvragu ne koriste (!!!). Pa nije to rocket science.

Evo male pomoći koju vam nudim:

www.google.com

www.yahoo.com

www.bing.com

Nije tako strašno - probajte Osmijeh

google ti neradi, ispravi link.

Da ovi znaju otić na google i na bugovom forumu pretražit slične teme, 50% tema i poruka manje!

Ja osobno kada mi nešto neradi kako treba pokušam primjenit svoje znanje, ako to neuspije tražim na google-u koji me odvede do raznih foruma i problem u 99.99% slučajeva bude riješen, ako nebude ide na servis. Na forumima ni nepostam svoje probleme.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 13:16 (Hyperion).
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

google ti neradi, ispravi link.

Da ovi znaju otić na google i na bugovom forumu pretražit slične teme, 50% tema i poruka manje!

Ispravljeno.

Da apsolutno se slažem. Neka pitanja me zadivljuju.

16 godina
neaktivan

I ovo je isto odlicno rjesenje :

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
16 godina
protjeran
slepix kaže...

I ovo je isto odlicno rjesenje :

Smijeh Predobro

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ja osobno kada mi nešto neradi kako treba pokušam primjenit svoje znanje, ako to neuspije tražim na google-u koji me odvede do raznih foruma i problem u 99.99% slučajeva bude riješen, ako nebude ide na servis. Na forumima ni nepostam svoje probleme.

A kako bi ti nasao rjesenje svog problema da nema foruma? Upravo to je namjena foruma, da se pronadju rjesenja i razmjene misljenja.

Sve to stoji sto ste napisali ali forumi i postoje da bi ljudi pronasli pomoc ili raspravljali o necemu.

Kada trazite rjesenje nekog problema i to utipkate u Google vecina rezultata vas preusmjeri kamo? Pa na neki od foruma!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
Hyperion kaže...

A kako bi ti nasao rjesenje svog problema da nema foruma? Upravo to je namjena foruma, da se pronadju rjesenja i razmjene misljenja.

Sve to stoji sto ste napisali ali forumi i postoje da bi ljudi pronasli pomoc ili raspravljali o necemu.

Kada trazite rjesenje nekog problema i to utipkate u Google vecina rezultata vas preusmjeri kamo? Pa na neki od foruma!

I tvoje stoji, ali pitanja poput: Zar su izašli win 7? su ipak malo previše.

To pitanje sam danas vidio. Očito je čovjek koji je postavio to pitanje prije godinu dana pao u crnu rupu i izletio danas van.

Kad to vidim, dođe mi da vrijeđam ljude.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 13:58 (Buffer Overflow).
17 godina
neaktivan

Slažem se s autorom ali i komentarima na temu jer ,uvjerih se sam, ima na forumu ljudi koji nije da ne znaju ,nego iskreno traže pomoć da ih uputimo pravilno nešto potražiti ili instalirati jer su mnogi ,bez obzira na godine ,strašljivi i jednostavno se neke stavri ne usuđuju sami...Slažem se da ne treba glupih tema tipa uzvika oduševljenja(kao naslov) i to onda podjeliti s forumašima , ali također neki ne znaju naći što treba i na koji način i to što nađe upotrijebiti.Naravno da glupe teme trba lock  , ali neka pitanja ma koliko glupa djelovala znaju biti iskreno postavljena.

Private
17 godina

A ja ne vjerujem kakve se blesave teme otvaraju...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
odjavljen

rekao je jedan "nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora"!

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
...

+ www.wolframalpha.com

Smijeh

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
neaktivan