Logitechova podrska

poruka: 11
|
čitano: 1.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Logitechova podrska

Evo pokvario mi se logitechov mis.....cuo sam neke na forumu da pricaju da samo uslikam mis  i posaljem ga zajedno s porukom kaj ne radi logitechu i oni ce mi poslat drugog....jel to istina???

P.S.ako sam stavio u krivi podforum nek moderatori premjeste...nemogu nac nijedan koji bi bio za ovu temu...

RAZER :For gamers by gamers....CSS,COD4
17 godina
Logitechova podrska

I mene to zanima, nije mi se mis pokvario nego sam ga odvalio, a ja sam skrti balkanac pa da se pokusam prosvercat...

I'm going woo woo
16 godina
RE: Logitechova podrska

itko???

17 godina
neaktivan
Logitechova podrska

Tesko da ce ti Logitech dat novog glodavaca. Cuo sam jedino da je netko za model G9 dobio grip besplatno nakon sto ima se stari prebrzo izlizao, ali to je sve rekla-kazala. Posalji mail njihovoj korisnickoj podrsci i pitaj. Nemas sta izgubit.

KLIK

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
F1-IVO kaže...

Tesko da ce ti Logitech dat novog glodavaca. Cuo sam jedino da je netko za model G9 dobio grip besplatno nakon sto ima se stari prebrzo izlizao, ali to je sve rekla-kazala. Posalji mail njihovoj korisnickoj podrsci i pitaj. Nemas sta izgubit.

KLIK

tnx...evo poslao sam im...sad cekat...Nevinašce

17 godina
neaktivan
Logitechova podrska

ako ti ga daju javi,jer je to veliki plus na njih,imam fireglidera i zadovoljan sam ali mozda  uzmem polovni logitech neki bezicni i ako rikne to bi bilo dobro da mi da ju drugi:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

ako ti ga daju javi,jer je to veliki plus na njih,imam fireglidera i zadovoljan sam ali mozda  uzmem polovni logitech neki bezicni i ako rikne to bi bilo dobro da mi da ju drugi:D

Nece sigurno. Di bi dosli da dijele miseve ko pljevu.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

A o kojem se modelu radi Smijeh

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 14:37 (rider15).
17 godina
Ovako...

Za G9 znam da su slali nove gripove.
Za g15 znam da su slali nove tipke.

Znam isto tako da sam išao mijenjati neispravan miš oko 11 mjeseci nakon kupnje i da su mi u linksu bez pitanja dali novoga.

Toliko.

Ne vjerujem da će logitech slati novi miš svakoj šuši koja pošalje mail.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan

Moje iskustvo koje sam nekoliko puta ovdje naveo a staro je 15 dana. Prvo reklamirao harmony daljinski i poslije par mailova tipa dajte serijskbroj i jeste li pokusali to i to poslali mi novi a stari nisu trazili natrag samo su rekli da bi bilo lijepo da ga unistim a da ce ga odjaviti iz sistema i necu gga moci dalje konfigurisati. Stigao poslije 7 dana na kucnu adresu. Mis reklamirao odmah poslije toga i isto tako par mailova samo su jos pitali gdje i kad sam ga kupio i danas je stigao u sarajevo. NEma bolje tehnicke podrske na svijetu od njih. Nikakve racune slike ili bilo sta nisu trazili niti sam slao. Sad se vidi da sam u pravu sto periferiju kupujem samo logitech. A imam toga podosta a i prijateljima samo to kupujem. Ako zele genius ili sl to neka idu sami kupiti.

16 godina
rider15 kaže...

A o kojem se modelu radi Smijeh

RX250...znam nije bas nesto..ali..recesija je sine...Nevinašce

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice