Ljetovanje.... Kako?

poruka: 3
|
čitano: 1.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ljetovanje.... Kako?

E... ovako... posto je BOL mjesto na kojem dnevno provedem dosta vremena... mozda mi moze i pomoci... (vec je ali sa hardverom, sad malo drukciji hardver...)

Ovako... trebala bi mi preporuka smjestaja oko zadra... kako je dolje i kakve su cijene... ja i cura bi se zapicili dolje jedno sedam dana hig life...

Problem je smjestaj i money... sad znam... jeftino a da valja vjerojatno nema, ali mozda imate kakvu preporuku...

Save the Cheerleader, save the world.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2008 1:11 (Boris4Topusko).
17 godina
Ljetovanje.... Kako?

mene zanima ima li kakva stranica na kojoj se mogu pregledati smještaji, koje su cijene i slično? nešto tipa oglasnik ali da se mogu naći samo apartmani, kampovi, kuće za ljetovanje... ne bi htio završiti u nekoj vukojebini kao prošle godine Smijeh

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
Ljetovanje.... Kako?

Pa ovisi kakvo ljetovanje hoćeš... ako bi to bilo pijančevanje, zaje* itd.. onda kidnite na Pag ili malo izvan Zd, jer se uvijek neš dešava.. Meni su otoci oko Zd super... (malo sam pristrana, jer mi je stara s Ugljana, pa sam tamo svake godine), smještaj je ok, sad se doduše sve mora preko turističke zajednice, pa je skuplje nego prije, sunce, more i ribarske fešte.. meni nema bolje =)

Ja sam nedavno naletila na neki forum, di se piše gdje nikako da ne završite na ljetovanju... potražit ću malo u history, pa ako nađem ga linkam..=)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice