Ok idemo na realnost, napravi neku aplikaciju i na neku foru zaraduj na njoj (ubaci reklame, napravi bolju pro verziju pa nju naplacuj...) ali za sve to ti treba dosta truda jer programi ne padaju s vedra neba.
Ili sljakaj ili smisli nekaj... ima nacina ako bas hoces,ali za sve treba truda (barem malo)
lik je inače pitao "laka zarada", pravljenje aplikacija koje se mogu prodavati ili uzimati provizija od sponzora baš i nije lako, a tek uopće naći sponzora ili nekoga tko će kupiti program od nekog "klinca".A da nepričamo o uvjetima naše države, di se lagano nema za ništa, a koliko se mora čekati da se nađe netko, to je više "zarada koja se isplati nakon 3 godine čekanja, ništa garantirano".......kao što rekoh iznad, ako ti treba lova, radi što ti se ponudi, bez mudrovanja o tome hoće li biti lako ili teško.Mislim koliko ljudi žive cijeli život od fizičkog rada, a mi koji još živimo od resursa vlastitih roditelja se žalimo i hoćemo sve servirano.Evo, da ja neidem na odmor, ja bih se sigurno prijavio na bilo šta što mi se ponudi.Ono, recimo raditi mjesec dana za nekin 2-2.5k, sasvim pošteno.