Lagana zarada zaključana tema

poruka: 179
|
čitano: 60.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Lagana zarada
max1919 kaže...
Lol, pa ak znas to sve pa nema frke, napravi igru/program ili vec nesto, posali pismo googlu/microsoftu i kazi im,da si idealan za bilo koje radno mjesto kod njih. ;)))
Ok idemo na realnost, napravi neku aplikaciju i na neku foru zaraduj na njoj (ubaci reklame, napravi bolju pro verziju pa nju naplacuj...) ali za sve to ti treba dosta truda jer programi ne padaju s vedra neba.
Ili sljakaj ili smisli nekaj... ima nacina ako bas hoces,ali za sve treba truda (barem malo)

lik je inače pitao "laka zarada", pravljenje aplikacija koje se mogu prodavati ili uzimati provizija od sponzora baš i nije lako, a tek uopće naći sponzora ili nekoga tko će kupiti program od nekog "klinca".A da nepričamo o uvjetima naše države, di se lagano nema za ništa, a koliko se mora čekati da se nađe netko, to je više "zarada koja se isplati nakon 3 godine čekanja, ništa garantirano".......kao što rekoh iznad, ako ti treba lova, radi što ti se ponudi, bez mudrovanja o tome hoće li biti lako ili teško.Mislim koliko ljudi žive cijeli život od fizičkog rada, a mi koji još živimo od resursa vlastitih roditelja se žalimo i hoćemo sve servirano.Evo, da ja neidem na odmor, ja bih se sigurno prijavio na bilo šta što mi se ponudi.Ono, recimo raditi mjesec dana za nekin 2-2.5k, sasvim pošteno.

Dont bug me!
15 godina
franky kaže...

NHF ekipa, al morate bit ludi da decku preporučate kladu kao izvor zarade. Bolje da dila drogu po kvartu.

NEMA lagane zarade, niti će je ikad biti.

Mislim da je to on sam naveo kao neki svoj izvor prihoda... No ja i dalje stojim pri svome savjetu.....baustela! Ako sam mogao ja sljakat, moze i on samo uz malo dobre volje. Istina je da se naradis, ali zato dobijes i lovu. 

Ostanes prekovremeno i to ti fino plate...je da sam nekada morao i prijetit za lovu, ali sam je uvijek na kraju dobio (jednom sam odvezao mjesalicu u blizini gradilista posto su frendovi tamo svirali i ponudili mi mjesto za privremeno "skladistenje" mjesalice te sam drugi dan odmah dobio sve zaostatke i lijepo nastavili radit kao da se nista nije desilo...sve se da dogovorit Namigiva).

Drugi posao mi ne pada na pamet. Bez uvrede, ali tako mladoj osobi ce rijetko tko ponudit da radi honorarno na nekom IT projektu + ne vjerujem (bez uvrede) da kolega toliko dobro zna npr. c++ ili neki dr. programski jezik. Mozda sam u krivu, ali opet ostaju na zalost problem godine. Jedino ako je neki mladi genijalac....onda je to druga stvar (sada ne mislim na onog malog  "genijalca" iz Makedonije ili od kuda vec koji zna kuskat u Wordu i surfat netom...LOL), vec da stvarno rastura neki programski jezik i bolji je od nekoga sa cca 10-ak god. staza u programiranju.

Izrada weba je isto ok, ali opet moras znati "znanje", a ne skidati besplatne predloske sa neta i tako radit stranice. Uz to da bi nekome isao radit stranicu trebas bar neke preporuke ili neke projekte iza sebe....jedino da napravi par stranica, ali sam i da ih pokazuje kao primjer dok se prijavljuje na natjecaj.

torrente kaže...

to su oni sto maltretiraju cijele obitelji zureci u teletext, nidi djeca mogu gledat crtic niti zena moze gledat film.

cekaju onaj nesretni broj da se promjeni u crveno.

Ne mogu smislit ekipu koja npr. u bircu po cijeli dan visi i samo saltaju po teletextu ili to sto kazes kod kuce.....katastrofa. I onda se jos bune ako im netko kaze u bircu da malo smire strasti i puste vec jednom taj beni daljinski!

Uz to lik ima bar 10 listica, sa minimalno 20 parova.....znas i sam te lokalne, kvartovske likove....koma.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Ige kaže...

Čudno, nisam nikad nikog upozno tko kaže da gubi pare na kladionici...hmm, čudno, izgleda da su kladionice dobrotvorne ustanove, jer sigurno uz sve te ljude koji dobivaju kladionice su u golemim gubitcima. Sad je još recesija, ljudima trebaju pare i onda naravno idu još više u kladionicu jer je tako naravno najlakše zaradit pare.

Igrajte loto, bar znate ako dobijete da ste u plusu ;)

Zato sto imas ljude koji su lakomi i ljude koji su recimo skromni....ja spadam u ove druge. Zasto!? Igram na veci ulog i jedan do max tri para (rijetko kada tri para, dva najcesce).

Ulozi idu do nekih 500 kn (naravno nekada i vise, ali jako rijetko te kao sto rekoh max ulog koji sam stavio je bio 4500 kn na jedan par, koef. 1.6).

Znaci ne igram listice za 5, 10 kn i na njih trpam 10 parova ili kao neki 20 i vise....igram jedan listic za vecu lovu sa time da na svaki par potrosim poprilicnu kolicinu vremena (detaljne analize svih proslih utakmica, stanje na ljestvici, broj primljenih i danih golova itd.).

E vidis, kladionice zaraduju na ekipi koja ulaze bas tih 5, 10, 15 kn....o onda svaki dan udare po cca 5 listica od 10 kn, a imaju 20 parova na svakom. E tu kladionica zgrce lovu i to masovno. 

Naravno da nekada i zafulam....ali sam bogme u debelom plusu. Najveci dobitak? Oko 12000 kn ciste love (kada oduzmemo ulog)  u cca 2 tjedna. Inace svaki dan da dignes nekih 200 kn bez uloga je ok....a toliko dizes ako ulazes vecu lovu i igras do recimo dva para. Uz to nikada ne treba gledati koeficijente + izbjegavat parove sa keficijentima 1.10 - 1.1 i sl. 

P.S.

Da ne bi bilo zabune, ovo nije lagana zarada vec "posao" koji zahtjeva dosta vremena, strpljenja, zivaca, znanja i ponekad poznanstva.

1. Vise se isplati igrati veci broj parova na jednom listicu nego po jedan par na vise listica. Veca je varijanca (dakle kratkorocno ce rezultati vise oscilirati - mozda ces puno vise zaraditi, mozda ces biti u gubitku), ali i osjetno vece ocekivanje (dugorocno ces vise zaraditi). To je tako jer da bi bio u plusu, vjerojatnost da ces dobiti na listicu mora biti veca od one koja je potrebna da bi bio na nuli (logicno), a tada se dobitak visestruko umnozava kada sve stavis na isti listic, sto debelo nadjaca smanjenu vjerojatnost da ce biti dobitni listic. Pokazat cu na primjeru, a isti se racun moze provesti za bilo koji koeficijent

Primjer:

Recimo da imas 3 para s koeficijentom 1.6 i na svaki stavis 100kn. Vjerojatnost da dobijes na jednom od tih parova oznacimo sa x (pretpostavit cemo da je za svaki par jednaka vjerojatnost - ako nije onda ionako nije optimalno kladiti se na sva tri para nego treba sve novce uloziti na onaj na kojem imas najbolje sanse). Ocekivanje (dakle dugorocni dobitak) ce tada biti

Ono sto je vazno je da ti je zarada jednaka 480x - 315 (zbog tih 5% manipulativnih troskova).

Ako umjesto toga ulazes 300 kn na sva tri para zajedno, ocekivanje je

A pocetni ulog je 315kn. Zarada ti je 1228.8x^3 - 315. Sad se postavlja pitanje u kojem slucaju je veca zarada - to ocito ovisi o x, te je zarada u drugom slucaju veca ukoliko je 1228.8x^3 > 480x, a to znaci kad je x^2 > 0.390625, odnosno x > 0.625 = 62.5%

Kao sto sam na pocetku natuknuo, to je upravo vjerojatnost koju x mora poprimati da bi bio na nuli (kada ne bi bilo man. troskova) kladenjem na koeficijent 1.6

S obzirom na to da su u igri i manipulativni troskovi, tada je bolji drugi nacin cak i kada si u laganom minusu na kladionici - u prosjeku ces izgubiti manje.

Zakljucak - ako si na kladionici u plusu  trebas se uvijek kladiti na sve parove koje bi igrao u istom kolu na jedno9m listicu. Ako si u kladionici u minusu, onda se trebas kladiti na svaki listic zasebno (ili jos bolje uopce se ne kladiti).

Cisto primjera radi, da vidis razliku u zaradi:

x = 65%

1. -3kn
  2. 22.45kn

x = 65.625%

1. 0kn, tolika mora biti sansa da pogodis par sa koef 1.6 da budes na pozitivnoj nuli
  2. 32.28kn

x = 70%

1. 21kn
  2. 106.47kn

Dakle, ove brojke govore same zas sebe. Kratkorocno ces mozda imati manje uspjeha tim "pohlepnim" nacinom, ali dugorocno ces biti u debelom plusu. Ako nisi dobitni igrac, nego zapravo gubis na kladionici, tada je drugi nacin odlican nacin da jos prije izgubis novce naravno Smijeh

2. Ako si vec dobitni igrac, osim sto trebas koristiti dfrugu metodu kladenja iz ocitih razloga, onda trebas na tome maksimalno profitirati, a ne zadovoljavati se mrvicama. To ne znaci da si trebas dopustiti da bankrotiras, sto je lako moguce cak i ako si dobitni igtrac (varijanca je zeznuta stvar), nego trebas razviti dobar sistem da maksimiziras dobitke. Ukratko, trebas odvojiti fond za kladenje - to trebaju biti novci koji ti ne trebaju i za koje si mozes dozvoliti da ih izgubis. Ovisno o tome koliko novaca imas odvojeno, trebas osmisliti koliko ces novaca uplacivati na oklade da ti se ne dogodi da ti fond presusi ako te zadesi nesreca, a da maksimiziras dobitke.

Ne znam koji je neki optimum za kladenje, jer se time ne bavim, ali mozemo opet malo racunati: Oznacimo s p vjerojatnost dobitka, a sa q vjerojatnos gubitka, te sa n oznacima na koliko cemo jednakih djelova podijeliti fond, te cemo svaki put kad se kladimo ulagati jedan taj dio.

Koeficijent na sva tri para je 4.096, sto cemo aproksimirati na 4 jer nam je inace racun pretezak. Dobivamo da je vjerojatnost da ces bankrotirati jednaka

Buduci da si zasad u plusu, ajmo pretpostaviti da je vjerojatnost da pogodis jedan par veca od minimalne potrebne koja je navedena gore, a i smanjili smo si koeficijent, pa uzmimo 68%, tada je p = 0.68^3 =  0.3144, pa je q = 0.6856, uvrstavanjem dobijemo:

(0.774766)^n. Sad si sam odaberes n s obzirom na to kolika vjerojatnost da ces bankrotirati ti je prihvatljiva. Recimo ako je to 5% (jako konzervativno), tada je n = 12

Ukupni zakljucak i napomena

Dakle, dobili smo da treba odvojiti neki fond, i ako se igra na 3 para ciji su koeficijenti 1.6, treba uloziti dvanaestinu pocetnog fonda svaki put kad se idemo kladiti (bezu obzira na to koliki je trenutni fond). Dugorocno ej sansa manja od 5% da cemo bankrotirati, a ocekuje se da cemo po okaldi zaradivati ciste dobiti (sa pocetnim fondom od 1200 kn) oko 25kn na ulozenih 100 + 5. Ako se radi o drugacijem broju parova, drugim koeficijentima, ili nam je jednostavno vjerojatnost tocnog pogotka para drugacija, onda treba i drugi broj n uzeti, ali rule of thumb mozemo uzeti n = 10-15, i na toliko dijelova podijeliti pocetni ulog.

Naravno, dobitak ulazi u nas fond i ne micemo ga van. Nakon sto dospijemo u posteni plus, mozemo povecati uloge i/ili izvaditi dio dobitka van, cime se povecava mogucnost bankrota (no ako izvadimo van koliko smo ulozili onda smo vec sigurno u plusu).

1. Prva napomena - to sto si sada u plusu ne znaci da si dobitni igrac. Varijanca funkcionira u oba smjera, i na uzorku od par stotina odigranih parova je jako tesko procijeniti jesu li tvoje sanse za dobitak bile 62% (prilicno velik gubitak) ili 68% (fina zarada), tako da treba oprezno i ako u nekom trenutku izgubis sav fond, treba triput razmislit prije nego se opet krenes kladiti.
  2. U slucaju kad imas beskonacno velik fond, odnosno kad se kladis "kaoticno" kao sto se vecina ljudi kladi - nemas fond, nego samo kesiras lovu iz dzepa kad se zelis ici kladiti, onda je definirivno puno isplativije sve parove na isti listic staviti. Kada imas odredeni fond, tada ti igranje parova svaki na svoj listic zbog vece vjerojatnosti dobitka omogucuje da ulazes vise novaca  na njih nego na onaj jedan listi jer ces teze bankrotirati. Ovisno o tome kolika je vjerojatnost dobitka, moguce je da je ipak bolje igrati vise listica, no sto si bolji u prognoziranju, to je sigurnije da je bolje igrati sve na jedan listic.
  3. Kao i u prvoj napomeni - da bi mogao donijeti neki zakljucak iz statistike svojih (ne)uspjeha, treba ti jako velik uzorak odigranih parova, te je jako tesko da ces ih ikad skupit dovoljno da mozes konkretne zakljucke izvoditi osim ako se ne krenes time baviti bas svaki dan. Ovo sto sam ovdje napisao su nepobitne matematcki pokazane cinjenice za koje ce mozda djelovati u praksi da ne funkcioniraju, ali to je iskljucivo zbog "lose srece". Isto je tako moguce i obratno, da ti se posreci i da namlatis grdne pare puno prije nego sto bi bilo realno ocekivati.

Svakome tko misli da je stvarno dobitni igrac preporucam da obiljno razmisli o tome i stvarno krene zaradivati na kladionici, a ne pobirati mrvice te kaoticnim i nesistematicnim pristupom poklanja lovu kladionicarima.

Ako netko zeli dalje diskutirati, predlazem da posalje pm, ili otvori novi topic (ili da se ovaj post splita u novi topic)

EDIT: U onom zadnjem racunu sam sad skuzio da imam gresku, mislim da je dobro kao aproksimacija, ali nije egzaktno. Ne pada mi na pamet kako bi se to lijepo moglo rijesiti, djeluje mi prilicno ruzno. S druge strane, lako je napraviti rekurziju koja to izracunava, pa ako nekoga zanima tocno rjesenje nek javi pa izracunam

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 16:58 (Grgapm).
16 godina
neaktivan
Lagana zarada

Mogao si sinku pokazati kako napraviti home - made bombu ili home made amfetamine.

15 godina
neaktivan
franky kaže...

Mogao si sinku pokazati kako napraviti home - made bombu ili home made amfetamine.

misliš na one fore sa želatinom i deterđentom ^^

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
pbandov kaže...
franky kaže...

daj napiši točan postupak plz Belji seSmijeh

15 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
pbandov kaže...
franky kaže...

daj napiši točan postupak plz Belji seSmijeh

ahh, to sam negdje na filmu vidio.......čisto iz šale rečeno, ne znam dali stvarno funkcionira, al gle, najalkša fora, litra đek denijelsa i mali fitilj provučeš kroz rupicu......

Dont bug me!
15 godina

Grapm -> probaj se tako kladit pa javi za pola godine kakvo ti je financijsko stanje. Namigiva

Svaka cast na trudu, ali neke stvari ne drze vodu...no svatko se kladi kako hoce i svatko ima neki svoj sistem.

Meni se bas tvoj nacin razmisljanja i sam sistem bas i ne svida te ne bih tako ulagao lovu pa cu se ja i dalje drzati "mrvica" i svakodnevno dizat po malo love te mjesecno dignit jos jednu "gratis" placu. Namigiva

No probaj tvoj sistem pa mi javi....stvarno bih volio vidjeti rezultate. Mozemo i napraviti neku vrstu "natjecanja". Krenemo sa istim pocetnim kapitalom i bez varanja vidimo kroz cca 6 mj tko je vise digao love, ali tek na jesen.

Vise radi fore to probamo, ne sada neko dokazivanje ili "natjecanje"...nego samo da vidimo kako tvoje funkcionira u "stvarnome svijetu", a ne samo na papiru.

Isto tako nemoj mislit da nesto omalovazavam, ili bilo sta sl....naprotiv, svaka cast na trudu i vremenu koje si odvojio na pisanje.....no samo dajem mali prijedlog. Krenemo sa dogovorenom svotom i vidimo kroz odredeno razdoblje tko je u vecem plusu te naravno svaki listic se slika ili ako je on-line udarimo screenshot.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
win32 nije da mu drzim stranu, ali isti postupak upotrebljava moj stari razrednik, profesor je matematike i fizike...

Godisnje je u plusu kojih 10 - 15 tisuca... bar po onome sto nas je ucio na izbornom i njegovim listama... a mislim da nas nema sto lagati...

Iako ja nikad nisam previše se bavio time, mislim da ima nesto u njegovoj :)

Bilo bi zanimljivo takvo natjecanje...
In Control
15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
win32 nije da mu drzim stranu, ali isti postupak upotrebljava moj stari razrednik, profesor je matematike i fizike...

Godisnje je u plusu kojih 10 - 15 tisuca... bar po onome sto nas je ucio na izbornom i njegovim listama... a mislim da nas nema sto lagati...

Sve to stoji i ja ne kazem da nije moguce, vec da cu se bolje drzati svojeg provjerenog sistema koji bar meni donosi dobitak i sa kojime sam u plusu.

Isto tako cijenim sto je to kolega podjelio sa nama te bas nista ne osporavam....samo kazem, nekako mi je sigurniji moj sistem ALI svatko igra kako on misli da je najbolje.

No mogli bi napraviti natjecanje opcenito na forumu (ne samo nas dvoje).....bilo bi zanimljivo vidjeti rezultate + ekipa bi vdijela koliko su u plusu ili minusu posto bi imali sve zabiljezeno.

17 godina
neaktivan
Vjerojatno bi se i sami iznenadili koliko bi bili u minusu :)
In Control
15 godina
protjeran
Lagana zarada

Ma Covjek kaze laka zarada a ne fizicki poslovi,najlakse doci do novca je da dilas.............................................................

17 godina
neaktivan
damir1994 kaže...

Ma Covjek kaze laka zarada a ne fizicki poslovi,najlakse doci do novca je da dilas Floppy diskete.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
17 godina
neaktivan
damir1994 kaže...

Ma Covjek kaze laka zarada a ne fizicki poslovi,najlakse doci do novca je da dilas.............................................................

Mislim vidi se da si nezreo, takvo nesto napisati...

bolje šuti ako nemaš  što pametno reći...

In Control
16 godina
neaktivan
Lagana zarada

Najbolje ti je prat stakla na benzinskoj. Nije neki težak posao a možeš fino zaradit.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
17 godina
neaktivan
Lagana zarada

Ja radim kao servir u restoranu i kao konobar na terasi.

Rezulat su novi dijelovi za PC na kraju ljeta Smijeha što ću kad nemam na što drugo trošiti novce :P

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Sve to stoji i ja ne kazem da nije moguce, vec da cu se bolje drzati svojeg provjerenog sistema koji bar meni donosi dobitak i sa kojime sam u plusu.

Isto tako cijenim sto je to kolega podjelio sa nama te bas nista ne osporavam....samo kazem, nekako mi je sigurniji moj sistem ALI svatko igra kako on misli da je najbolje.

No mogli bi napraviti natjecanje opcenito na forumu (ne samo nas dvoje).....bilo bi zanimljivo vidjeti rezultate + ekipa bi vdijela koliko su u plusu ili minusu posto bi imali sve zabiljezeno.

Naravno, i tvoj sistem tebi funkcionira moje ti smrdi jer ti djeluje riskatno. U neku ruku i je riskantnije jer ti se lakse dogodi da dodes u veliki minus, ali ocekivanje je ono sto je najbitnije, a to je debelo u stranu ovog drugog sistema. Da mogu nadmudriti kladionicu, igrao bih sigurno i mlatio debele pare na ovom drugom sistemu, ali nazalost nemam ama bas nikakve sanse da bolje od njih procijenim sprotske rezultate pa se u to ni ne upustam.

Ono sto mogu sa sigurnoscu reci je da je racun koji sam proveo za ocekivanja sigurno tocan, a ono sto je kod matematike lijepo je to da nema "tko zna kako je to u pravom svijetu". To je ovako kako je, crno na bijelom, ako su zadovoljene pretpostavke koje smo uzeli. A jedina je pretpostavka u ovom slucaju bila da mozes nadmudriti kladionicu, odnosno da mozes dugorocno biti u plusu. A ipak znam sto govorim jer sam diplomirao matematiku i bio sam demos iz vjerojatnosti (ako te reference brinu), tako da ne mlatim praznu slamu.

Ako se kladis za zabavu, to je super, i radi kako ti pase i sto te zabavlja. Ja ti samo zelim skrenuti pozornost na to da ako stvarno konzistentno uspijevas pronalaziti dobre parove, da bi mogao dici dobru lovu uz relativno mali rizik, a propustena zarada su izgubljeni novci...

A kao sto sam vec i rekao, trebalo bi jako puno parova odigrati da mozes sa velikom vjerojatnoscu iz statistickih podataka zakljuciti koji je sistem bolji (sto je potpuno nepotrebno jer sam pokazao da se moze izracunati preko vjerojatnosti), i lako moguce da bi trebalo nekoliko godina skupljati podatke da dobijes referentan uzorak. Ono sto mozes napraviti, cisto za neki pokus je da kad se kladis na vise listica pogledas koliki bi bio keoficijent da se kladis na sve odjednom i koliko bi dobio da sve novce das na to, pa si mozes usput brojati kako bi te islo da pokusavas ovo drugo. To bi cak bilo interesantno istrazivanje, kad bi ti se recim odalo biljeziti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 0:48 (Grgapm).
16 godina
protjeran
win32 kaže...

Ovako..Ja cu uradit web page..i sve ofo..i hna njoj forum.,..ali uradi ti Facebook ili msn da mozemo brzo konbtaktirat..Xfire sam imao..al nije mi ness...skupoi ekipu..i ja cu..moramo po raznim forumima pronac..i onda gore bvi mogli  stavljat rezultate..i nase prognoze..a tako i listice koe smoo odigrali..

Ako oces 1vs1 u CSu javi se!
17 godina
neaktivan
Lagana zarada

ako se vec oces kladit, osim ako nemas "informacije", moras punooo vremena provest gledajuci prognoze,statistike itd.

ja san gleda Singapursku ligu, bilo je puno prijelaza, svaki tjedan, znaci 1/2, 2/1 i ja i brat dosta smo upecali. i tako san uzea ovaj pc pod "moj pc", ali sve je to rizik, i potrebno je da se tome full posvetis.

16 godina
protjeran
jojo_surf kaže...

ako se vec oces kladit, osim ako nemas "informacije", moras punooo vremena provest gledajuci prognoze,statistike itd.

ja san gleda Singapursku ligu, bilo je puno prijelaza, svaki tjedan, znaci 1/2, 2/1 i ja i brat dosta smo upecali. i tako san uzea ovaj pc pod "moj pc", ali sve je to rizik, i potrebno je da se tome full posvetis.

ja igram kladionicu samo kad je skola...ovako ja cu uradit web page da mozemo kominicrat vidjet stqa smo ili sto cemo odigrat...evo add me na fb dorijan abyssus damijanic ili msn dorijan.damijanic@msn.com

hvala

16 godina
protjeran
friend of the geek kaže...
jojo_surf kaže...

ja igram kladionicu samo kad je skola...ovako ja cu uradit web page da mozemo kominicrat vidjet stqa smo ili sto cemo odigrat...evo add me na fb dorijan abyssus damijanic ili msn dorijan.damijanic@msn.com

hvala

VISIT AND REG!!!

http://kladionica.0wn0.com

16 godina
neaktivan
Lagana zarada

Piraterija FTW.

Ja od toga zaradim masu para.Prodajem 1 film za 3.5 eurosa,igru ako je na 1 dvd za 4 eurosa ako je na 2 za 8.Muziku za 3 eurosa.

Svi su do sada bili zadovoljni.

I na kraju mjeseca zaradim oko 50-60 eura.Smijeh Ne računajući što servisiram kompove,instaliram OS-ove i slično.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 23:54 (ulinsky).
15 godina
protjeran
friend of the geek kaže...
Toni93 kaže...

baustela sinko

svaki posao je po necemu tezak posao..:S

A jbt... Ti bi da ti pare badnu sa neba potrudi se...

Za ljene nema para ;)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Piraterija FTW.

Ja od toga zaradim masu para.Prodajem 1 film za 3.5 eurosa,igru ako je na 1 dvd za 4 eurosa ako je na 2 za 8.Muziku za 3 eurosa.

I na kraju mjeseca zaradim oko 50-60 eura.Smijeh Ne računajući što servisiram kompove,instaliram OS-ove i slično.

Eh, meni je to funckioniralo prije 4 godine, kad sam tek ADSL dobio pa sam skido i prodavo u školi :D

Sad svi znaju skinut igru ili film ili glazbu

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
neaktivan
Ige kaže...
ulinsky kaže...

Piraterija FTW.

Eh, meni je to funckioniralo prije 4 godine, kad sam tek ADSL dobio pa sam skido i prodavo u školi :D

Sad svi znaju skinut igru ili film ili glazbu

Još uvijek ima noobova koji ne znaju.A i nekome je previše skinuti 8 GB.

A cure neće da se miješaju u to i one su mi najveće mušterije Smijeh

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina
ulinsky kaže...

Piraterija FTW.

Da frende u Banja Luci (bar ti tako pise u profilu)...no probaj to radit u Zg! Znam kada su prije par godina upali u studentske domove i pokupili neke kompove i sav materijal! Prije toga si u svakom SC-u mogao vidjeti oglase kako ekipa prodaje mp3, igre, filmove.....nakon te "racije" vise bogme nije toga bilo jer se dosta ljudi gadno opeklo nakon toga.

Da je to samo tako, vec sada bih po kvartu lijepio oglase.....no da to napravim samo bih mogao sacekati "dezurne" na vratima i ode komp, a to mi bogme ne treba...pogotovo ne kada je tako mala lova u igri.

15 godina
protjeran
win32 kaže...
ulinsky kaže...

Piraterija FTW.

Da frende u Banja Luci (bar ti tako pise u profilu)...no probaj to radit u Zg! Znam kada su prije par godina upali u studentske domove i pokupili neke kompove i sav materijal! Prije toga si u svakom SC-u mogao vidjeti oglase kako ekipa prodaje mp3, igre, filmove.....nakon te "racije" vise bogme nije toga bilo jer se dosta ljudi gadno opeklo nakon toga.

Da je to samo tako, vec sada bih po kvartu lijepio oglase.....no da to napravim samo bih mogao sacekati "dezurne" na vratima i ode komp, a to mi bogme ne treba...pogotovo ne kada je tako mala lova u igri.

Ja sam u osnovno školcu prodavao...

Bogme sam zaradio dosta novaca, ali nisam ljepio letke nego davao njima letke sa popisom.. Na mjesec sam stvarno dosta zaradio, ovisi koje igre dolaze ;)

NPR kada dođe PES i nova FUFA najviše zaradim ili novi COD kada dođe ;)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

wtf? ti zaradiš kada neko dobije novog pesa (psa)???? Ili nova fufa? pretpostavljam da si mislio kad dođe nova fufica u razret ili? novi kod? misliš novi cd-key ili? jbt pa ništ te ne razmem!

_____

i u mojem razredu neke cure nisu znale skidati pirateriju. tj. samo lijepe i pametne nisu znale skidati crecove pa smo im pomogli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 12:54 (ROFLOLMAO).
17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
Daniman123 kaže...

wtf? ti zaradiš kada neko dobije novog pesa (psa)???? Ili nova fufa? pretpostavljam da si mislio kad dođe nova fufica u razret ili? novi kod? misliš novi cd-key ili? jbt pa ništ te ne razmem!

_____

i u mojem razredu neke cure nisu znale skidati pirateriju. tj. samo lijepe i pametne nisu znale skidati crecove pa smo im pomogli.

Govori za nogometne simulacije,

PES-Pro Evolution Soccer

FIFA-on je napisao FUFA jer je slovo U odmah pored I

a COD dila ovima iz razreda, samo DVD pretpostavljam, uključen pirat key samo za SP

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice