Lagana zarada zaključana tema

poruka: 179
|
čitano: 60.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Lagana zarada
Luka P. kaže...

Dokumentarac? xaxaxa to je bio exkluziv :P

Moguce.....ne znam o cemu se radilo posto ne gledam bas TV. Bolja polovica je bila pred telkom, a ja igrao te vidio da se to spominje na TV-u i malo pogledao te me to razveselilo jer se 100% bacam na posao. Dok je zavrsilo nastavio sam igrat, tako da ne znam o kojoj emisiji je bila rijec.

Zapravo skoro pa da nikada ne gledam TV...jedino pogledam ponekad National Geographic i sl. programe. Isto tako filmove gledam na TV-u, dok recimo dokumentarce, anime i razne serije gledam na kompu jer bi se inace poklali oko daljinskog. Osmijeh

Luka P. -> gledas to smece na TV-u!? Ne kuzim ljude koji to gledaju, ali svatko nesto voli.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 1:22 (win32).
15 godina
protjeran
win32 kaže...
Luka P. kaže...

Dokumentarac? xaxaxa to je bio exkluziv :P

Moguce.....ne znam o cemu se radilo posto ne gledam bas TV. Bolja polovica je bila pred telkom, a ja igrao te vidio da se to spominje na TV-u i malo pogledao te me to razveselilo jer se 100% bacam na posao. Dok je zavrsilo nastavio sam igrat, tako da ne znam o kojoj emisiji je bila rijec.

Zapravo skoro pa da nikada ne gledam TV...jedino pogledam ponekad National Geographic i sl. programe. Isto tako filmove gledam na TV-u, dok recimo dokumentarce, anime i razne serije gledam na kompu jer bi se inace poklali oko daljinskog. Osmijeh

Luka P. -> gledas to smece na TV-u!? Ne kuzim ljude koji to gledaju, ali svatko nesto voli.

Ne gledam TV, usput bacim oko :P

17 godina
neaktivan
Lagana zarada

Idi po plaži i viči "Krafen, štrudeln, bomboloni!!!!"

PSN: filip99 // XF: filipscekic
15 godina
protjeran
Lagana zarada

ja sam tu u okolici zagreba u jednom selu i ima tu "tvornica" žito, kukuruz, pšenica, i ja tamo dođem preko ljeta kad su neki na godišnem dođem tamo i pitam šefa jel mogu da radim preko ljeta a on kaže zašto nebi mogao uvjek mu treba neko ko mu treba da radi dok su ovi na godišnjem i eto u mjesec dana 3000 kn i sad da radiš cijelo ljeto od 6 mj. do 9mj. to su 4 mj. znaći 3000x4=12000 kn pa sad ti misli koja je to velika zarada......

a tamo puniš vreće s tim glupostima i nosiš vreće u skladište di se to drži i tak ima puno posla ali se isplati.........

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 1:32 (renoboXX).
15 godina
protjeran
Lagana zarada

ili ako se kužiš radit "slagat" woofer npr da našraviš jedan dobar woofer s 100w za 350 kn s svime............možda malo više ako nemaš doma neke ploće pa onda trebaš i to da kupiš......ali ako npr imaš onda te košta 350 kn a ti ga prodaš za 500-700 kn

a uvijek naprimjer treba nekom disku, kafiću, ili ako znaš nekog ko je lud s glasnom muzikom i da mu se trese cijela kuća ili jednostavno staviš na oglas i to ti je to onda ti samo ostane da te neko nazove na telefon

evo npr ja sam si napravio kutiju za woofer od OSB ploća još samo trebam da pokitam da sve izravnam i eto wufer za 400 kn 

još će imat i neonke i 100w woofer"dubokotonac" unutra i tak ja sam npr. lud za tim

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 1:54 (renoboXX).
15 godina
neaktivan
Lagana zarada

Učenički servisi, koliko čujem ima u ZG, za učenike srednjih, znam samo da kod nas do studenskog ništa.

Ali ništa bez rada.....ako stvarno trebaš lovu radit češ i najteže fizičke poslove, u najmanju ruku odi na metlice.150 po danu i nije loše....

Dont bug me!
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...

Učenički servisi, koliko čujem ima u ZG, za učenike srednjih, znam samo da kod nas do studenskog ništa.

Ali ništa bez rada.....ako stvarno trebaš lovu radit češ i najteže fizičke poslove, u najmanju ruku odi na metlice.150 po danu i nije loše....

Metlice su ove godine rezervirane samo za prijavljenje sezonce (bar vamo u slavoniji) posto je kukuruza i do 50% manje zbog poplava...

In Control
17 godina
Lagana zarada

Ako imaš iskustva sa bijeljenjem, možeš probati sa time. Jedino, malo je vjerojatno da će te netko uzeti umjesto nekog majstora, ali možeš s time probati kod rodbine. Heh, fiks ideja :D

16 godina
protjeran
denix kaže...

Ako imaš iskustva sa bijeljenjem, možeš probati sa time. Jedino, malo je vjerojatno da će te netko uzeti umjesto nekog majstora, ali možeš s time probati kod rodbine. Heh, fiks ideja :D

nece to uspijet..

Ako oces 1vs1 u CSu javi se!
17 godina
neaktivan
x-claim i google adsense -Ukoliko imate blog ili svoj web site mozete preko toga zaraditi sve ovisi o vasem snalazenju da privucete goste na svoj web.
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
15 godina
Lagana zarada

E moj frendos, ti bi sjedio i da lova kapa......tesko, jako tesko.

No za kladu sam ti rekao....ljeto je i po ljetu se odmaram od kladionice posto ostala tri godisnja doba svaki dan ljuskam i trazim parove. Mozes racunat na parove od mene cim malo zahladi tj. cim dode jesen. Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
protjeran
win32 kaže...

E moj frendos, ti bi sjedio i da lova kapa......tesko, jako tesko.

No za kladu sam ti rekao....ljeto je i po ljetu se odmaram od kladionice posto ostala tri godisnja doba svaki dan ljuskam i trazim parove. Mozes racunat na parove od mene cim malo zahladi tj. cim dode jesen. Namigiva

Tako i ja kad je skola...Ovako da vam kazem zaposlili su me u XXL Hosting rekao sam im da mi netreba zarada..Hosting je nov..Pa zato im rekao da netreba..Ja cu kad pocinju dolazit malo vece pare..Skoro da sam owner..Radim po web hostingu i u SUPPORTU za GAME HOSTING..

evo vam link http://xxl-hosting.in.rs

16 godina
odjavljen
Lagana zarada

Gluposti, manje-više. Lagano i zarada ne idu i istoj rečenici.

Konobarenje, bauštela, iznajmljivat ležaljke na plaži, pomoćni radnik na utovaru/istovaru, poljoprivreda (branje krumpira, zelja, kukuruza...), rad u šumi (ako nekom od susjeda treba), košnja okućnica, rezanje živica, sakupljanje boca, montaža DVB i satelitskih recievera, popravljanje kompova (naplati pa makar ti bio brat), pranje vjetrobrana na benzinskoj, jedinica prometne mladeži (za to si zakasnio).

Možda dekodiranje mobitela (ne očekuj više od 100kn tjedno).

Zaboravi na kladionicu, izradu web stranica i ostale fine poslove koje uključuju kuckanje i sjedenje u klimatiziranom prostoru, pirateriju i šverc bilo čega.

Ako misliš zaradit više od 100kn tjedno - naradit ćeš se.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Lagana zarada
da, ili uzmi knjigurinu c++ i deri, nadi frenda koji se kuzi u dizajn i programiraj. ali vjeruj mi niti to nije lagano kako izgleda
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
da, ili uzmi knjigurinu c++ i deri, nadi frenda koji se kuzi u dizajn i programiraj. ali vjeruj mi niti to nije lagano kako izgleda

Kako ce na taj nacin molim te zaradit?

16 godina
protjeran
max1919 kaže...

ja znam jako dobro sa time :S

15 godina
odjavljen
Lagana zarada

Znači koliko sam ja shvatio ovdje imamo nekog klinca koji zna sve (masivno zaraduje na kladionici, C++ Guru, Zaraduje na prodaji Igara...), a trazi jeftinu zaradu. Pa sto će ti jeftina zarada kad "zgrćeš" silne novce na tim stvarima?

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 10:30 (Weky).
16 godina
neaktivan
Lagana zarada
Lol, pa ak znas to sve pa nema frke, napravi igru/program ili vec nesto, posali pismo googlu/microsoftu i kazi im,da si idealan za bilo koje radno mjesto kod njih. ;)))
Ok idemo na realnost, napravi neku aplikaciju i na neku foru zaraduj na njoj (ubaci reklame, napravi bolju pro verziju pa nju naplacuj...) ali za sve to ti treba dosta truda jer programi ne padaju s vedra neba.
Ili sljakaj ili smisli nekaj... ima nacina ako bas hoces,ali za sve treba truda (barem malo)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
odjavljen
Lagana zarada

u biti najlakse je radit i dobit za to placu (ako imas srece da dobijes placu)... evo ja uspjesno to obavljam od 16 god! a nema sto nisam radio (naravno da ima ali to se tako kaze)

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
neaktivan
Lagana zarada

Čudno, nisam nikad nikog upozno tko kaže da gubi pare na kladionici...hmm, čudno, izgleda da su kladionice dobrotvorne ustanove, jer sigurno uz sve te ljude koji dobivaju kladionice su u golemim gubitcima. Sad je još recesija, ljudima trebaju pare i onda naravno idu još više u kladionicu jer je tako naravno najlakše zaradit pare.

Igrajte loto, bar znate ako dobijete da ste u plusu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
Ige kaže...

Čudno, nisam nikad nikog upozno tko kaže da gubi pare na kladionici...hmm, čudno, izgleda da su kladionice dobrotvorne ustanove, jer sigurno uz sve te ljude koji dobivaju kladionice su u golemim gubitcima. Sad je još recesija, ljudima trebaju pare i onda naravno idu još više u kladionicu jer je tako naravno najlakše zaradit pare.

Igrajte loto, bar znate ako dobijete da ste u plusu ;)

Zato sto imas ljude koji su lakomi i ljude koji su recimo skromni....ja spadam u ove druge. Zasto!? Igram na veci ulog i jedan do max tri para (rijetko kada tri para, dva najcesce).

Ulozi idu do nekih 500 kn (naravno nekada i vise, ali jako rijetko te kao sto rekoh max ulog koji sam stavio je bio 4500 kn na jedan par, koef. 1.6).

Znaci ne igram listice za 5, 10 kn i na njih trpam 10 parova ili kao neki 20 i vise....igram jedan listic za vecu lovu sa time da na svaki par potrosim poprilicnu kolicinu vremena (detaljne analize svih proslih utakmica, stanje na ljestvici, broj primljenih i danih golova itd.).

E vidis, kladionice zaraduju na ekipi koja ulaze bas tih 5, 10, 15 kn....o onda svaki dan udare po cca 5 listica od 10 kn, a imaju 20 parova na svakom. E tu kladionica zgrce lovu i to masovno. 

Naravno da nekada i zafulam....ali sam bogme u debelom plusu. Najveci dobitak? Oko 12000 kn ciste love (kada oduzmemo ulog)  u cca 2 tjedna. Inace svaki dan da dignes nekih 200 kn bez uloga je ok....a toliko dizes ako ulazes vecu lovu i igras do recimo dva para. Uz to nikada ne treba gledati koeficijente + izbjegavat parove sa keficijentima 1.10 - 1.1 i sl. 

P.S.

Da ne bi bilo zabune, ovo nije lagana zarada vec "posao" koji zahtjeva dosta vremena, strpljenja, zivaca, znanja i ponekad poznanstva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 12:23 (win32).
17 godina
neaktivan
win32 kaže...

P.S.

Da ne bi bilo zabune, ovo nije lagana zarada vec "posao" koji zahtjeva dosta vremena, strpljenja, zivaca, znanja i ponekad poznanstva.

Iliti ti trosenje vremena za mizerne profite dok si u istom razdoblju uz nesto veci rizik mogao napraviti puno vise :)

ali ovo je samo moje misljenje :)

In Control
15 godina
protjeran
Lagana zarada

baustela sinko

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
protjeran
Toni93 kaže...

baustela sinko

svaki posao je po necemu tezak posao..:S

15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
win32 kaže...

P.S.

Iliti ti trosenje vremena za mizerne profite dok si u istom razdoblju uz nesto veci rizik mogao napraviti puno vise :)

Uz posao koji radim (koji ide i van radnog vremena), ovo jos mogu radit jer mi je "usput"...no jos jedan "pravi" posao uz stalni....jako tesko. 

Tako da se jad rzim kladionice..uhodano i lijep dodatni izvor prihoda. Uz redovnu placu vise mi ne treba, a i ne zelim ni malo vise riskirat jer mi se ne gubi lova bezveze....tako da ostajem na kladionici.

17 godina
neaktivan
win32 kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
win32 kaže...

P.S.

Uz posao koji radim (koji ide i van radnog vremena), ovo jos mogu radit jer mi je "usput"...no jos jedan "pravi" posao uz stalni....jako tesko.

Tako da se jad rzim kladionice..uhodano i lijep dodatni izvor prihoda. Uz redovnu placu vise mi ne treba, a i ne zelim ni malo vise riskirat jer mi se ne gubi lova bezveze....tako da ostajem na kladionici.

Ma razumijem ja tebe u potpunosti...

In Control
16 godina
neaktivan
Lagana zarada

NHF ekipa, al morate bit ludi da decku preporučate kladu kao izvor zarade. Bolje da dila drogu po kvartu.

NEMA lagane zarade, niti će je ikad biti.

17 godina
neaktivan
Procitaj moje postove prije...

I glupo je preporucati kladu, vecina ljudi se ne zna kontrolirati sto se tice kockanja...
In Control
17 godina
Lagana zarada

to su oni sto maltretiraju cijele obitelji zureci u teletext, nidi djeca mogu gledat crtic niti zena moze gledat film.

cekaju onaj nesretni broj da se promjeni u crveno.

teško vrijeme za matore
16 godina
neaktivan
Lagana zarada

napraviš neku web stranicu.. ssa besplatnim davateljem usluga..i napraviš nee igrice i prodaješ po kunu.. eto da 25 ljudi kupi po kunu već imaš 25 kuna :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice