Lagana zarada zaključana tema

poruka: 179
|
čitano: 60.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Lagana zarada
Evo moja mater prodaje koprivu koju uzgajamo... dobavljamo za jednu tvrtku koja proizvodi cajeve u austriji... 15g susene koprive 1.25 eura...

tata mi je policajac, ali kako ide u mirovinu kupuje tokarske strojeve (jer to je zavrsio) i bacit ce se na to, posto ce mu mirovina biti premala da ide u nju...
In Control
17 godina
neaktivan
svaka tema koja se tice zarade ili se zatvori ili jedni melju jedno te isto iili gluposti koje nemaju veze s temom... a modovi su blago rečeno alergični na riječ piratstvo nesmije se ni o tom pricat za njih je to TABOOOOO tema. sve u svemu 0 bodova
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
15 godina
neaktivan
Mene zanima ista stvar. Nije da se zelim obogatit' i sl. , nego da se malo roditeljima makenem s grbace. Recimo da je otprilike zarada oko 1000 kn. I da je moguca kroz godinu. Bez ilegale :D
I'm soo SERIAL
15 godina
protjeran
Lagana zarada

Odi u Koreju i otvori restoran. Meni - Pas na ražnju. ROFL

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.
16 godina
protjeran
Luka P. kaže...

nemoj takv postove..vidis da noramlno razgovaramo..nemoh gluposti

Ako oces 1vs1 u CSu javi se!
16 godina
neaktivan
Luka P. kaže...

ne vrijeđaj mi Koreju.

I am awesome.
17 godina
neaktivan
Lagana zarada

http://www.dhgate.com/

kupis direktno iz kine po nevjerojatnim niskim cijenama i prodajes po hrv. ^^

15 godina
jojo_surf kaže...

Pogledaj cijene MBO...nije bas da su jeftini...stovise, preskupo!!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
jojo_surf kaže...

ja san sebi nasa pumice za 13€ original i plus dostava i doslo me 150-200 kn , a ako narucis recimo 100 pari takvih patika, ali da takvih patika nema u hrv za kupit, dobijes jos popust jer kupujes na veliko. i prodas ode za 500 kn svake.

17 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...
win32 kaže...
jojo_surf kaže...

ja san sebi nasa pumice za 13€ original i plus dostava i doslo me 150-200 kn , a ako narucis recimo 100 pari takvih patika, ali da takvih patika nema u hrv za kupit, dobijes jos popust jer kupujes na veliko. i prodas ode za 500 kn svake.

I uhvate te na pijaci.... i platis 20k kuna kazne...

zaboravljas da na sve to imas platiti 23% PDV-a i 10% carine, plus moras imati papire za njih (iliti dopusteni uvoz za iste) te jos tonu i po dozvola :)

Jedino ti se isplati ako švercas svojim kombijem...

In Control
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
jojo_surf kaže...
win32 kaže...
jojo_surf kaže...

I uhvate te na pijaci.... i platis 20k kuna kazne...

zaboravljas da na sve to imas platiti 23% PDV-a i 10% carine, plus moras imati papire za njih (iliti dopusteni uvoz za iste) te jos tonu i po dozvola :)

Jedino ti se isplati ako švercas svojim kombijem...

tako je lol!

tako san ja kupova kod jednog lika sta je dosa neam pojma odakle ali dosa je u caffe bar/club "zipper" u splitu i dao je broj mobitela ako ista zelimo. jer ta original roba (marke kao versace,gucci,hugo boss itd) putuje brodom u kontenjerima (oko 200-300 bice i 500 kontenjera) i uvik ce se dogodit da 10-20-30 kontenjera jednostavno nestane ali i da nestane i 50 ovi opet imaju zaradu na tome tako da se puno i ne brinu oko toga zasto su nestali itd.  i lik prodaje za x2,x3 manju cijenu.  kupia trenirku za 300 kn od adidasa i od nike-a za 300 kn a ista takva trenirka,potpuno ista kostala je 900 u ducanu. bilo je toga tu dosta sta se uzimalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 18:59 (jojo_surf).
16 godina
neaktivan
Evo moja mater prodaje koprivu koju uzgajamo... dobavljamo za jednu tvrtku koja proizvodi cajeve u austriji... 15g susene koprive 1.25 eura...

Zanimljivo!

16 godina
protjeran
brixy kaže...

Zanimljivo!

ajde ti ness smisli..sta da uradimo..neki biznis dijelimo 50 50

Ako oces 1vs1 u CSu javi se!
17 godina
neaktivan
friend of the geek kaže...
brixy kaže...

Zanimljivo!

ajde ti ness smisli..sta da uradimo..neki biznis dijelimo 50 50

ma vidi ti to. on da smislja a ti da odmaras mozak na pasu i da dijelite 50 50? haha xD

sta bi ti to radia da bi vi dijelili 50 50? ako bi on sve smislio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 19:05 (jojo_surf).
17 godina
neaktivan
brixy kaže...

Zanimljivo!

da vidis koliko je tu laboratorijskih testova, prihrane zemlje, pa opet testiranje svake ture od 50kg susene koprive...

ali ne bunimo se... na kraju ciste zarade bude oko 10 000 eura na godinu, sto je predobro...

In Control
17 godina
neaktivan
brixy kaže...

Zanimljivo!

da vidis koliko je tu laboratorijskih testova, prihrane zemlje, pa opet testiranje svake ture od 50kg susene koprive...

ali ne bunimo se... na kraju ciste zarade bude oko 10 000 eura na godinu, sto je predobro...

je i ide 50-50 znaci 5k tebi 5k njoj. da li je to jedini posao koji vas dvoje radite? ako je onda je lose, ako imate obadvoje posao i jos to radite kao amo rec neki hobi onda je super.

16 godina
neaktivan
brixy kaže...

Koliku količinu proizvedete i koliko je veliko zemljište za uzgoj, ako se smije znati ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 19:12 (brixy).
17 godina
neaktivan
brixy kaže...
brixy kaže...

Koliku količinu proizvedete i koliko je veliko zemljište za uzgoj, ako se smije znati ?

proizvede se preko 18 tona... od toga nakon susenja (i nakon bacanja zarazenih stabljika jer NE SMIJE SE PRSKATI protiv bolesti, niti smije biti blizu prskanih povrsina (1200 metara sa svake strane)) ostane kojih 3 do 3.5 tona... zemljiste je velicine 4500 m2...

In Control
17 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...
brixy kaže...

Zanimljivo!

je i ide 50-50 znaci 5k tebi 5k njoj. da li je to jedini posao koji vas dvoje radite? ako je onda je lose, ako imate obadvoje posao i jos to radite kao amo rec neki hobi onda je super.

to je sve njeno... ona radi sve (od sijanja, prihrane, slanja)... ja sam samo startupo i nasao ljude (nemaš pojma kako je to teško) kojima ce prodavati... a pošto je kopriva ljekovita biljka, njen izvoz je reguliran posebno, te se u EU moze uvesti koliko hoces, zato i namjeravamo prosiriti posao na povrsinu 4 puta, sad kad se zavrsi razminiravanje... zemlja tu je neobradjivana vise od 20 godina, tako da ce prvih 3 godine proizvesti   jako dobar prirod....

In Control
17 godina
Lagana zarada

Ako se razumiješ u grafiku i dizajn prati natječaje na http://www.dizajniraj.com/

Posjetite http://www.MojPortal.com.hr i naš forum http://www.MojPortal.com.hr/forum/
16 godina
neaktivan

proizvede se preko 18 tona... od toga nakon susenja (i nakon bacanja zarazenih stabljika jer NE SMIJE SE PRSKATI protiv bolesti, niti smije biti blizu prskanih povrsina (1200 metara sa svake strane)) ostane kojih 3 do 3.5 tona... zemljiste je velicine 4500 m2...

A di se može naći više informacija o uzgoju i svemu ostalome, jer mi zvuči zanimljivo, jedino šta je tu u Dalmaciji problem

naći dobro parceliziranu zemlju. Pretpostavljam da bi i tu dobro uspijevala jer je ima dosta samonikle.

Inače primjećujem da se mnogo ljudi baca u proizvodnju ljekovitog bilja (ili kako se to već zove), lavande i sl.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 19:29 (brixy).
15 godina
neaktivan
Lagana zarada

Najsigurnija zarada ti je skupljanje boca svaki dan skupiš 50 komada i to ti je 25kn .

17 godina
neaktivan
brixy kaže...

A di se može naći više informacija o uzgoju i svemu ostalome, jer mi zvuči zanimljivo, jedino šta je tu u Dalmaciji problem

naći dobro parceliziranu zemlju. Inače pretpostavljam da bi i tu dobro uspijevala jer je ima dosta samonikle.

Inače primjećujem da se mnogo ljudi baca u proizvodnju ljekovitog bilja (ili kako se to već zove), lavande i sl.

Za dalmaciju ces trebati puno vise prihrane i mjenjanja tla (treba postici odredjenu kiselost, odredjenu (ali opet ne previse) kolicinu odredjenih metala...

Tesko na netu ista mozes naci, to moras direktno od tvrtki koje otkupljuju to naći (pokusaj preko specijaliziranih foruma za tu namjenu, tako sam ja nasao), te njihove uvjete...

I samo da znas test u laboratoriju na agronomskom fakultetu ti je 500 eura, a trebas jedno 6 istih kroz godinu...

In Control
16 godina
AFK kaže...

Najsigurnija zarada ti je skupljanje boca svaki dan skupiš 50 komada i to ti je 25kn .

Rađe nek skuplja stari metal, puno je bolja zarada, a uz to ne radiš s ljudima, sam sebi određuješ radno vrijeme, a nije ni naporan toliko, samo treba imat živaca da odvojiš npr. sa aluminija svaki željezni dijelić, ali ja zarađujem ovako po 900-1000kn svaki mjesec s tim da je prosječno vrijeme u ovome po danu oko 2-3 sata.

Sreća da mi je otac autoelektričar pa kod njega ima dosta neispravnih dijelova za prodat (pogotovo onog bakra na statorima, većina djelova je aluminijski, a i ostalo željezo/čelik dobro dođu).

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan

Za dalmaciju ces trebati puno vise prihrane i mjenjanja tla (treba postici odredjenu kiselost, odredjenu (ali opet ne previse) kolicinu odredjenih metala...

Tesko na netu ista mozes naci, to moras direktno od tvrtki koje otkupljuju to naći (pokusaj preko specijaliziranih foruma za tu namjenu, tako sam ja nasao), te njihove uvjete...

I samo da znas test u laboratoriju na agronomskom fakultetu ti je 500 eura, a trebas jedno 6 istih kroz godinu...

A ništa googlat cemo pa ako na šta naletimo...

možda ne striktno kopriva...

Zahvaljujem!

15 godina

Nesto za opustanje.....jucer gledao kratki dokumentarac o lulama i rekao zasto ne! Mene bi recimo izrada lula smirivala + u stanu sam i nemam veliki prostor za radit, a to ni ne zahtjeva neku posebnu radionu.

Najzanimljivije je sto nisam u zivotu ni cigaretu zapalio, ali mi se svida ideja da izradujem lule i da se malo maknem od kompa tako da sada lagano pocinjem sa informiranjem i svime pa cu polako pocet nabavljat svu opremu.....i polako krenit.

Cak me ne zanima ni neka posebna zarada, vec tek toliko da nesto radim....a ako uleti kakva lova super.....ako ne, nikome nista jer sam opet ja zadovoljan i podjelit cu lule najblizima u obitelji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Lagana zarada

ide sve sa mediterana,od koprive lavande lovorike...cijela lista.

samo sto covjek kaze, treba se organizirat i uci u kanale distribucije.

zakljucak onaj stari...nema kruha bez motike.

teško vrijeme za matore
16 godina
neaktivan
win32, to ti sad pod 'stare dane', da skratiš vrijeme ideš lule pravit? :P
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
Šef kaže...

Hehehe...ma ne, nego stvar je u tome sto imam brdo hobija....od skupljanja i citanja starih knjiga pa do evo hardveraja, biciklizma, Hifi-a......no ovo bi me bas opustalo i taj kratki dokumentarac mi je dao odlicnu ideju.

Sada lijepo samo treba nabaviti potreban alat i drvo te se polako baciti na posao.....no nije hica pa sve laganini.

Zanimljivo mi to sve izgleda, a drvo kao materijal mi se jako svida i volim bar gledati te lule pa bih spojio ugodno sa korisnim....ali sam totalni nepusac pa ce izradene lule ipak morati isprobat netko drugi (naravno ako uspijem u svojem naumu).

No novac mi nije neki prioritet te to ne idem raditi radi financija vec radi svoga gusta i jer me takav rad opusta.

15 godina
protjeran
win32 kaže...
Šef kaže...

Hehehe...ma ne, nego stvar je u tome sto imam brdo hobija....od skupljanja i citanja starih knjiga pa do evo hardveraja, biciklizma, Hifi-a......no ovo bi me bas opustalo i taj kratki dokumentarac mi je dao odlicnu ideju.

Sada lijepo samo treba nabaviti potreban alat i drvo te se polako baciti na posao.....no nije hica pa sve laganini.

Zanimljivo mi to sve izgleda, a drvo kao materijal mi se jako svida i volim bar gledati te lule pa bih spojio ugodno sa korisnim....ali sam totalni nepusac pa ce izradene lule ipak morati isprobat netko drugi (naravno ako uspijem u svojem naumu).

No novac mi nije neki prioritet te to ne idem raditi radi financija vec radi svoga gusta i jer me takav rad opusta.

Dokumentarac? xaxaxa to je bio exkluziv :P

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice