Eto još jednoga kviza samo ovdje su zagonetke.Kao i u ostalim kvizovima pravila su:Postavlja zagonetku onaj tko pogodi rješenje.Evo 1. : Speak friend and enter.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto još jednoga kviza samo ovdje su zagonetke.Kao i u ostalim kvizovima pravila su:Postavlja zagonetku onaj tko pogodi rješenje.Evo 1. : Speak friend and enter.
joj, nisam zapamtil kak se na vilenjacki veli prijatelj, kaj sad? A idem opet gledat Lord of the rings
mellon
btw, jako glupo pitanje... i tema....
ja ne kuzim ''speak friend and enter mellon''wtf
mellon
btw, jako glupo pitanje... i tema....
Je ajde stavi novu bolju jer priznajem da je glupa ova...
Ovo nisu zagonetke, nego pitanja, zagonetke bi se trebale moći riješiti logikom a ne znanjem, jer ih kao takve može riješiti svatko a ne samo oni upoznati s temom.
Ovo nisu zagonetke, nego pitanja, zagonetke bi se trebale moći riješiti logikom a ne znanjem, jer ih kao takve može riješiti svatko a ne samo oni upoznati s temom.
Priznajem da sam pogriješio stavljajte zagonetke standardne.
evo jedne
"Ja Vam garantiram," kaže prodavač u pet shopu, " da će ova papiga ponoviti svaku riječ koju čuje." Kupac je donio papigu i shvatio da papiga ne ponavlja ni jednu riječ. Međutim prodavač nije lagao. Kako je to moguće?
Papiga je gluha.
Papiga je gluha.
Točno
ajde sad ko je odgovorio tocno neka stavi novu zagonetk ... ako nema toga onda neka neko drugi stavi zagonetku ili tak nest ajd :D bas je zanimljivo ovo
Papiga je gluha.
Prije jos nije naucila govoriti...