Kviz zagonetki zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 3.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kviz zagonetki

Eto još jednoga kviza samo ovdje su zagonetke.Kao i u ostalim kvizovima pravila su:Postavlja zagonetku onaj tko pogodi rješenje.Evo 1.  :  Speak friend and enter. 

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
RE: Kviz zagonetki
lzgr kaže...

Eto još jednoga kviza samo ovdje su zagonetke.Kao i u ostalim kvizovima pravila su:Postavlja zagonetku onaj tko pogodi rješenje.Evo 1.  :  Speak friend and enter. 

joj, nisam zapamtil kak se na vilenjacki veli prijatelj, kaj sad? A idem opet gledat Lord of the rings

16 godina
neaktivan
Kviz zagonetki

mellon

btw, jako glupo pitanje... i tema....

16 godina
neaktivan
Kviz zagonetki

ja ne kuzim ''speak friend and enter mellon''wtf

17 godina
neaktivan
betmen kaže...

mellon

btw, jako glupo pitanje... i tema....

Je ajde stavi novu bolju jer priznajem da je glupa ova...Nevinašce

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Kviz zagonetki

Ovo nisu zagonetke, nego pitanja, zagonetke bi se trebale moći riješiti logikom a ne znanjem, jer ih kao takve može riješiti svatko a ne samo oni upoznati s temom.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ovo nisu zagonetke, nego pitanja, zagonetke bi se trebale moći riješiti logikom a ne znanjem, jer ih kao takve može riješiti svatko a ne samo oni upoznati s temom.

Priznajem da sam pogriješio stavljajte zagonetke standardne.

16 godina
Kviz zagonetki

evo jedne

"Ja Vam garantiram," kaže prodavač u pet shopu, " da će ova papiga ponoviti svaku riječ koju čuje." Kupac je donio papigu i shvatio da papiga ne ponavlja ni jednu riječ. Međutim prodavač nije lagao. Kako je to moguće?

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
17 godina
neaktivan
Kviz zagonetki

Papiga je gluha.

Vaš treći hrvatski predsjednik
16 godina
Horagio kaže...

Papiga je gluha.

Točno

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
16 godina
neaktivan
Kviz zagonetki

ajde sad ko je odgovorio tocno neka stavi novu zagonetk ... ako nema toga onda neka neko drugi stavi zagonetku ili tak nest ajd :D bas je zanimljivo ovo

xF: rebelsy
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Papiga je gluha.

Prije jos nije naucila govoriti...Šutim

17 godina
neaktivan
Kviz zagonetki

pa već postoji takva tema!!! http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-yell.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice