Kupovina knjiga u hr

poruka: 4
|
čitano: 2.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kupovina knjiga u hr

Na Amazonu nova knjiga (nesto tupa c#/silverlight programiranje) dodze 31$, a kod nas u algoritmu 350kn. Ko je tu lud?

"A developer is a machine that converts coffee into code"
17 godina
neaktivan
Kupovina knjiga u hr

ma vidi, stari.

ja sm gledao za sebe po SVIM knjižarama u Splitu i našao sam ukupno 6 knjiga na hrvatskom i 4 na engleskom. Jebate, ima ih više na srpskom. A i cijene su im papreneee..

TAko da, Amazon u ruke i naručuj štoti god srce zaželi. Ali, pazi da način dostave knjige jer nekada to može koštati kao i sama knjiga..

For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
RE: Kupovina knjiga u hr
hudo kaže...

Na Amazonu nova knjiga (nesto tupa c#/silverlight programiranje) dodze 31$, a kod nas u algoritmu 350kn. Ko je tu lud?

Nije uvijek tako. To što si ti vidio može biti da su rabljene knjige, pogledaj malo bolje. Imaju nove i rabljene, a imaju i skuplje od drugih distributera.

Jedan primjer - potražio sam nešto iz antropologije i onda mi piše, recimo, ovo:

"Buy new: $146.95

Used & new from $75.00"

Vidiš razliku?

Ako nemaš nekoga tko putuje preko da ti može kupiti ili ne nađeš povoljnog distributera knjiga s povoljnim shippingom, onda ti je Algoritam dobra opcija. Ja sam kod njih htio uzeti pretplatu na jedan strani časopis. Isprva mi se činilo da je isplativije uzeti direktno od izdavača, ali kad sam preračunao sve, ispalo je da Algoritam vrlo malo zaradi na mojoj narudžbi, a obavi sve za mene, nemam zezanja.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
Kupovina knjiga u hr

Ma narucivao sam vec prije, i postarina nije toliko strasna, oko 100kn. Iz principa necu kupovati kod ovih nasih lopova, pa makar me postarina dodje duplo!

"A developer is a machine that converts coffee into code"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice