Neznam kud da svrstam ovu temu pa sam ju ovdje.
Ovako, planiram kupit XBox, a pošto mi bratić živi u Engleskoj, a tamo je XBox puno jeftiniji, zanima me koliko je poštarina?
Jel mi se bolje isplati tamo, ili tu kupit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e pa koliko je postarina trebas pitati u englesku postu, ne u bug forumu. Inace najveci problem je kad kupis ovakve velike stvari garancija. Dali ti se isplati ta stedis tih 300 kuna sad, kad mozes zaglaviti poslje s nekim problemima. A kad dobijes paket, moguce je da ces morati platiti i carinu, jer to je elektronika
e pa koliko je postarina trebas pitati u englesku postu, ne u bug forumu. Inace najveci problem je kad kupis ovakve velike stvari garancija. Dali ti se isplati ta stedis tih 300 kuna sad, kad mozes zaglaviti poslje s nekim problemima. A kad dobijes paket, moguce je da ces morati platiti i carinu, jer to je elektronika
Razlika je u uticnici za struju...trebas adapter
Evo ovako i meni bratic zivi u engleskoj......adapter je lagano nabaviti...imas ih za kupiti u engleskoj u svim ducanima tehnicke robe.jel meni je stric donio iz engleske mikorvalnu i adapter i pito sam ga da di ima to kupiti i kaze on u svako ducanu tako da s tim nemas problema....jedini problem je garancija.......ma na carini ti niko nista nece reci...ako za mikrovalnu nisu onda nece ni za xbox...hehe
Pogledaj malo datum teme!Kasnis otprilike 9 mjeseci.