Kupovanje XBoxa u Engleskoj

poruka: 6
|
čitano: 2.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Neznam kud da svrstam ovu temu pa sam ju ovdje.

Ovako, planiram kupit XBox, a pošto mi bratić živi u Engleskoj, a tamo je XBox puno jeftiniji, zanima me koliko je poštarina?

Jel mi se bolje isplati tamo, ili tu kupit?

17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

e pa koliko je postarina trebas pitati u englesku postu, ne u bug forumu. Inace najveci problem je kad kupis ovakve velike stvari garancija. Dali ti se isplati ta stedis tih 300 kuna sad, kad mozes zaglaviti poslje s nekim problemima. A kad dobijes paket, moguce je da ces morati platiti i carinu, jer to je elektronika

17 godina
neaktivan
RE: Kupovanje XBoxa u Engleskoj
autorov komentar
bytecollektr kaže...

e pa koliko je postarina trebas pitati u englesku postu, ne u bug forumu. Inace najveci problem je kad kupis ovakve velike stvari garancija. Dali ti se isplati ta stedis tih 300 kuna sad, kad mozes zaglaviti poslje s nekim problemima. A kad dobijes paket, moguce je da ces morati platiti i carinu, jer to je elektronika

Eh, vidiš. Nisam niti razmišljao o garanciji. Hm. Ma, ne želim radit nikakve probleme, kupit ću ga tu!
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Razlika je u uticnici za struju...trebas adapter

Istra ti Materina
17 godina
neaktivan

Evo ovako i meni bratic zivi u engleskoj......adapter je lagano nabaviti...imas ih za kupiti u engleskoj u svim ducanima tehnicke robe.jel meni je stric donio iz engleske mikorvalnu i adapter i pito sam ga da di ima to kupiti i kaze on u svako ducanu tako da s tim nemas problema....jedini problem je garancija.......ma na carini ti niko nista nece reci...ako za mikrovalnu nisu onda nece ni za xbox...hehe

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
neaktivan

Pogledaj malo datum teme!Kasnis otprilike 9 mjeseci.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice