E pozdrav, pratim temu par dana. Gdje mogu pratiti " vekijeve" tipove
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E pozdrav, pratim temu par dana. Gdje mogu pratiti " vekijeve" tipove
Ovaj majmun prevarantski makedonac je počeo prepisivat analize s dvoznaka i slat ih u pretplatu LOL
Ovaj majmun prevarantski makedonac je počeo prepisivat analize s dvoznaka i slat ih u pretplatu LOL
Da, baš gledam kako odjedanput pišu analize, rekoh to sigurno prepisuje od negdje xD
Inače šta je taj dvoznak?
Da, baš gledam kako odjedanput pišu analize, rekoh to sigurno prepisuje od negdje xD
jedna jako loša stranica
sahtar-juve x talijanima je to u krvi i ovako idu dalje bez obzira.
nema još kompletna ponuda za lp,inače ču ja osobno odigrati pik X i Arsenal pik 2.A barcu i kijev budem ostavio F2
Cek sto je f2?
nema još kompletna ponuda za lp,inače ču ja osobno odigrati pik X i Arsenal pik 2.A barcu i kijev budem ostavio F2
Cek sto je f2?
f+2 faovrit pobjeduje s 2 ili vise razlike
Cek sto je f2?
Tnx ;)
edit: sta mislite na ovo :malaga-anderleht f+2
montepe-schalke 2
šahtar-juve x
barca-benfica f+2
dinamo ZG-dinamo Kiyev f+2
chelsi-nordijelsland x2(mada nisam siguran sta bi na njih igro)
United-Cluj f+2
Celtic-Spartak 1
lille-valencia x2
bayern-bate f+2
Ajde da vas vidim strucnjaci ;)
ajde recite neke sigurne parove za sutra....a da je moguće pogodit ;)
biti glup ili da
Jbg ali nisam siguran da bih ovo proslo jer dianmo drzi jos uvijek 1:0.Prevelik ulog si stavio jbt.
biti glup ili da
cek, to znaci da do kraja utakmice nece padati golova?
biti glup ili da
Iskreno se nadam da si odigro!
Ja se nadam da nije, pogotov za 9k kn
Aha, onda sam krivo skužio...onda nek je uplatio!
Ja se nadam da nije, pogotov za 9k kn
pa ako je ovo odigrao,znači da je dobio.Tako da je bolje za njega da je odigrao
Steta,danas je Veky falio par,ali iovako nebi dobio jer sam pogrjesio oba hokeja
Cek sto je f2?
Tnx ;)
edit: sta mislite na ovo :malaga-anderleht f+2
montepe-schalke 2
šahtar-juve x
barca-benfica f+2
dinamo ZG-dinamo Kiyev f+2
chelsi-nordijelsland x2(mada nisam siguran sta bi na njih igro)
United-Cluj f+2
Celtic-Spartak 1
lille-valencia x2
bayern-bate f+2
Ajde da vas vidim strucnjaci ;)
Chelsea- Nord. f+2 ocekujem torpediranje
Dinamo oba daju gol 3+ (ako su mogli realu dat dva mogu i bitno slabijem dinamo kijevu, sad govorimo o jurcicu, svi su saka jada ali s njim su bar golove davali.
Celtic-spartak x
Malaga-Amdrelecht 3-1 (tocan rezulatat)
nemojte se uzbuđivat , onakve stvari samo budale igraju ;)
Ali sad pola banke na Dinamo f+2 , ukraincima je gotova polusezona i mislim da ce se bez obzira što im je ova zadnja utakmica s Dinamom Z. ništa ne znaci , jer u LP proc nemogu , a Euroliga je osigurana ,mislim da ce htjet završit nastup u LP dobrim rezultatom , a Dinamo na žalost jednostavno nije u formi . Cak da Kyiv dođe s drugom postavom http://www.transfermarkt.com.hr/hr/dynamo-kyiv/startseite/verein_338.html .Mislim da nemamo šanse ...,da je mamic dozvolio Lokomotivi , Dinamo ni ovo kolo ne bi uzeo 3 boda . Namještanje utakmice u utorak je iskljuceno , jer je kontrola strašna , a kijev nece puštat sigurno , moglo bi bit dosta zima a to je još jedan + za kijev. Tecajeve kod ovakvih utakmica ne gledam , ovih 4.1 (f+2)je poklon cisti ,realnije bi bilo 1.5
ja cu riskirat jer mi situacija dopušta ,Samo da ponovim ,i da ne filozofiram previše ; ništa u nogometu nije zicer ,ako niste spremni nešto izgubit nemojte ni ulagat
makedoncu krenulo danas ahahah , cak je neku analizu nabacio , sad kad frajer uđe u seriju neku opaku
nebih rekao da je Kijevu svejedno,samo pročitaj/te ovo http://www.jutarnji.hr/kijev-ce-doci-maksimalno-motiviran-u-maksimir--modre-moraju-dobiti-bar-dva-razlike/1069377/
Lyon-Montpellier-X-1 (4.40)
QPR-Aston Villa-1 (2.00)
Millwall-Charlton-1 (2.10)
Ruzomberok-Slovan Bratislava-2 (2.30)
Ovaj kluivet tips je jedno veliko sr... ja sam ocekivao singlove a dobio sam nekakav tiket, koji nema toerije da prođe pšrvo zbog kolicine parova, drugo zbog odabira parova. Veky86 we meet again. Mislim da ostajem kod dimceta u vipu i da kopiram vekijeve lsitice iz supersporta, jer ovi stavlaju iz nekih stranih klada boze me sacuvaj.
Ovaj kluivet tips je jedno veliko sr... ja sam ocekivao singlove a dobio sam nekakav tiket, koji nema toerije da prođe pšrvo zbog kolicine parova, drugo zbog odabira parova. Veky86 we meet again. Mislim da ostajem kod dimceta u vipu i da kopiram vekijeve lsitice iz supersporta, jer ovi stavlaju iz nekih stranih klada boze me sacuvaj.
nebih se bas slozio s tobom ;)
nebih se bas slozio s tobom ;)
a cuj meni to smeta, hrpu listica, ali budem danas po njima odigrao pa cu vidjet kako ide, ak one ide onda cu vekija igrat.
Nasao sam vekija na fb
Jedno pitanje: Kako dobiti bonus na bwinu prilikom uplate? Npr. položim 100kn gore i onda da još dobijem dodatan bonus na bwin računu?
Veky igrao na oba listića utd. Ja se nadam da će biti X2
EDIT: 3:4
Veky igrao na oba listića utd. Ja se nadam da će biti X2
EDIT: 3:4
3:4
Anderlecht mi gubi .