Ovih dana uzimam vip od Kluivert Tipovi 1x2 pa kao netko ima iskustva, dimce je danas u vipu sve pogodio, a sada cu imati i njegov vip i Kluivert vip. Vidim kao svi hvale tu grupu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna netko jel ima gdje sluzbena stranica za tal win for life 10/20... znaci svako izvlacenje od 5 min
jel zna netko jel ima gdje sluzbena stranica za tal win for life 10/20... znaci svako izvlacenje od 5 min
Ima favorit svakih 10 minuta, ali sluzbena stranica tj. firma je "sisal" mislim.
Od danas pratim samo vekya, zasto? Od 10. studenog do 28. studenog u plusu je 24,000 kn.
Drugi razlog je taj sto ne brise parove i listice nikad. Stavlja vecinu listica (ako ne i sve) ...
BESPLATNO JE.
Naravno, igram s manjim ulozima, za njegovih 2000 ulazem 200, za 1000 ulazem 100 itd. Sto bi trebalo znaciti da sam ga pratio ovih 19 dana bio bi u plusu 2,400 kn.
"LOVA DO KROVA" (c) veky
p.s. ljudi obicno kazu "ajde idem jednom ispratiti tog vekya da vidim bas" i onda on taj dan promasi, a ljudi jednostavno odustanu...
Zato ga treba pratiti svaki dan, u dobru i u zlu i to je to.
Isto tako ne treba se praviti pametan, idem odigrati uz to jos ovo i ovo jer mislim da ce to proci (istina, moze proci, ali ne treba biti pohlepan).
Od danas pratim vekya, zasto? Od 10. studenog do 28. studenog u plusu je 24,000 kn.
ja ga odavno pratim te tu i tamo dodam poneki svoj par.... i većinom sam u plusu... samo što ja igram sa 30-100kn..
Ja cu sada biti u dva vipa, plus cu još vekija pratit. Pa mislim da bi se trebalo za skijanje skupit.
http://www.giochinumerici.info/portal/page/portal/sitoinformativowfl/vincite/concorsidioggi -ovo su ti sluzbena izvlacenja wfl
Sto ne dobivamo parove od makedonca na mail vise ?
Ili sam to samo ja ?
Od danas pratim samo vekya, zasto? Od 10. studenog do 28. studenog u plusu je 24,000 kn.
Drugi razlog je taj sto ne brise parove i listice nikad. Stavlja vecinu listica (ako ne i sve) ...
BESPLATNO JE.
Naravno, igram s manjim ulozima, za njegovih 2000 ulazem 200, za 1000 ulazem 100 itd. Sto bi trebalo znaciti da sam ga pratio ovih 19 dana bio bi u plusu 2,400 kn.
"LOVA DO KROVA" (c) veky
p.s. ljudi obicno kazu "ajde idem jednom ispratiti tog vekya da vidim bas" i onda on taj dan promasi, a ljudi jednostavno odustanu...
Zato ga treba pratiti svaki dan, u dobru i u zlu i to je to.
Isto tako ne treba se praviti pametan, idem odigrati uz to jos ovo i ovo jer mislim da ce to proci (istina, moze proci, ali ne treba biti pohlepan).
Svaka čast njemu ali igrat na Montpellier?
16:17 je poluvrijeme za goste, gubio je Montepeiller u jednom trenutku 7:14 ... ja se nadam da ce dobiti do kraja
16:17 je poluvrijeme za goste, gubio je Montepeiller u jednom trenutku 7:14 ... ja se nadam da ce dobiti
đabe kad maccabi gubi
đabe kad maccabi gubi
62:62 je sada, njih nisam igrao jer me odbijao koef. 1,05 :)
umjesto njih sam stavio panathinaikos (grcki kup, 1,10 koef.) 3-0 su pobjedil i Rennes daje gol 1,10 (u prvih 10 min. dali gol)
Mislim da vam je izvjesnije da taj rukas padne,cisto sumnjam da kosarke nece proci.
Sto ne dobivamo parove od makedonca na mail vise ?
Ili sam to samo ja ?
Izgleda da ne, a i šta će nam kad ovako ionako sve fula. Jučer je opet stavio neki sasvim drugi par na svoj blog....
daj pa nece mi valjda rukomet zavrsiti nerjeseno
daj pa nece mi valjda rukomet zavrsiti nerjeseno
30:27 55 minuta,valjda če pobijediti.Čekam ih za 270kn,stavio sve vekyeve parove i jedan svoj-HrKralove(PiK)-VPlzen (29.11. 17:30) 2 1,50 2 : 1(0:1/2:1)
evo proslo vam je 35:30 kraj,cestitam :)
Hvala Veky-u.
Pitanje: napravio sam bwin account i imam trenutno manje od 200 kn na njemu. Koliko sam vidio, minimalna isplata je 210 kn. Da li mogu uplatiti tu razliku pa onda tražiti isplatu za tih 210 kn?
Hvala Veky-u.
Pitanje: napravio sam bwin account i imam trenutno manje od 200 kn na njemu. Koliko sam vidio, minimalna isplata je 210 kn. Da li mogu uplatiti tu razliku pa onda tražiti isplatu za tih 210 kn?
Najmanja uplata je 10€, a i mislim da moraš jednom okrenuti taj iznos da bi moga tražiti isplatu.
Kae? Kak uopće dobiti tu lovu besplatno?
(mislim na accountu)
trpajte hendikep ako nadete jos negdje, u supersportu maknuto
Mislim sve je to divno krasno bonusi na netu ovo ono, prije sam tolko bio zagrijan za to, al kad sam vidio uvjete ne zelim se zezat s tim, draze mi je da mi drzava uzme 5% nego da igram na stranjskim kladama.
Makedonac nije poslao parove danas , ali bez brige , dobivat cete parove i dalje .(iako baš ne vidim smisao pošto je 100% lopov)
Makedonac nije poslao parove danas , ali bez brige , dobivat cete parove i dalje .(iako baš ne vidim smisao pošto je 100% lopov)
prevaran.Danas poslušam veky-a i svoj jedan par i odma 200kn zarade,da sam slušao njega do sad bio u minusu malo većem
Jedan optimistični za LP?eventualno sistem 3/4?
sahtar-juve x talijanima je to u krvi i ovako idu dalje bez obzira.
prevaran.Danas poslušam veky-a i svoj jedan par i odma 200kn zarade,da sam slušao njega do sad bio u minusu malo većem
Evo maloprije racunam kolko je veky u plusu, u studenom je u plusu oko 16600 kn, sto znaci da bi prosjecna osoba koja uplacuje bila oko 1500kn u plusu.
sahtar-juve x talijanima je to u krvi i ovako idu dalje bez obzira.
nema još kompletna ponuda za lp,inače ču ja osobno odigrati pik X i Arsenal pik 2.A barcu i kijev budem ostavio F2