Kamo idete na more?

poruka: 170
|
čitano: 37.769
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kamo idete na more?
Don Kihoty kaže...

MusicWomen, gdje idemo? {#}

Sto samo jedna?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...
SpyGi kaže...

Prekosutra s drustvom idemo na daleki put sa sjevera Bosne na more biciklima cemo doci do Splita a iz Splita cemo trajektom preci na Hvar. Ostajemo 3 tjedna.

haha a di ce te na hvaru bit?

U gradu Hvaru kod jende zene koja se zove aleksandra..drzi par soba blizu plaze :)

16 godina
Kamo idete na more?

300m ispod kuće :D

Živim u Dramlju(odmah pored Crikvenice)

Volim jabuke :)
15 godina
SpyGi kaže...
athlon64 kaže...
SpyGi kaže...

Prekosutra s drustvom idemo na daleki put sa sjevera Bosne na more biciklima cemo doci do Splita a iz Splita cemo trajektom preci na Hvar. Ostajemo 3 tjedna.

U gradu Hvaru kod jende zene koja se zove aleksandra..drzi par soba blizu plaze :)

aha , ja sam u jelsi.

16 godina
neaktivan
Kamo idete na more?

Brgulje{#}

BBC2 nick: reader562
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...
SpyGi kaže...
athlon64 kaže...
SpyGi kaže...

aha , ja sam u jelsi.

Nijedno mjesto na Hvaru nije ni priblizno dobro kao grad Hvar...ali ni priblizno ;D

15 godina
Don Kihoty kaže...

MusicWomen, gdje idemo?  {#}

Ona već je na moru.  {#}

Idem ovdje, najdraže mi more (čitaj: jezero) na svijetu!  {#}

15 godina

Nijedno mjesto na Hvaru nije ni priblizno dobro kao grad Hvar...ali ni priblizno ;D

istina , bio sam u svakom mjestu na hvaru i sam grad hvar je divota jedna , pupa od turizma svake godine , melem za oći svaki put kad dođem , jedino je meni sućuraj draži kad sam dole godinama svako ljeto jer su mi baba i dida dole pa mi je srcu prirastao , sad sam u jelsi jer je otac ima neku kuću u najmu... (duga prića) i iskreno ne volim bit dole {#}

16 godina
neaktivan
Kamo idete na more?

Pag-Zrće sa ekipom 20 dana..bit će milina ko i prošle godine :)

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
17 godina
sad malo na rab...a u 8. mj u dubrovnik

nazalost samo na desetak dan ukupno
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Kamo idete na more?

Ja u 7 mjesecu na Rab .

Nudizam ready or not here I come {#}

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
odjavljen
Kamo idete na more?

je8ate... a ja gledam kako bi se maknuo s mora negdje u planinu di je mir, tisina, nije vruce i nema onih tuljana od turista.. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Kamo idete na more?

evo ja sam bio u rovinju (rovinjsko selo) i još idem tamo, tek zadnji dan boravka skužio sam da se iz spavaće sobe lovi free wireless signal,a ja sam prvo probao lokacije kao što su balkon,tavan i dnevna soba, za poludit...

PUC GA MEDO
15 godina
Kamo idete na more?

Ostajem u Šibeniku.

17 godina
Kamo idete na more?

Ako neko ima broj telefona od osobe koja iznajmljuje sobe (Gradac, Zaostrog, Podaca, Brist, Drvenik) neka mi pošalje na pp... da nije skupolje od 15e po osobi - ne mora biti odmah uz plažu..

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

je8ate... a ja gledam kako bi se maknuo s mora negdje u planinu di je mir, tisina, nije vruce i nema onih tuljana od turista.. 

Također, volim more i sve to skupa, nezamisliv mi je život bez njega, ipak rođeni otočanin, ali nedavno sam bio na Zavižanu (utrka jedna me dopeljala) i nema boljeg nego na +17C na 1600m nadmorske usred ljeta, uz sunce, plavo nebo, mir i tišinu provoditi vrijeme, nažalost kratko sam se zadržao, ali odlično za pobjeći od gužve u malom primorskom mjestu.

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
Oly_E3 kaže...
skank666 kaže...

Također, volim more i sve to skupa, nezamisliv mi je život bez njega, ipak rođeni otočanin, ali nedavno sam bio na Zavižanu (utrka jedna me dopeljala) i nema boljeg nego na +17C na 1600m nadmorske usred ljeta, uz sunce, plavo nebo, mir i tišinu provoditi vrijeme, nažalost kratko sam se zadržao, ali odlično za pobjeći od gužve u malom primorskom mjestu.

takođe, svaki dan gledam more, ode u austriju na grosglockner pa malo po jezerima, autokamper, bike na nosač i piči.

17 godina
neaktivan
Kamo idete na more?

Šibenik preksutra , tek sad doznao :O

karamba!
15 godina
neaktivan
Kamo idete na more?

Ajde vi koji idete na Rab javite se pa cemo u Santos da rasturimo 

17 godina
Kamo idete na more?

Da li je netko od vas bio u bungalovima i gdje? Planiram sa curom negdje pa sad malo tražimo...

Ili ako netko zna nekoga da iznajmljuje apartman (srednja Dalmacija bi bilo najbolje iako nije bitno previše) pa neka mi se javi na pp ako mere...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice