Kako sto brze zaraditi ?

poruka: 34
|
čitano: 20.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

moj prijatelj je uložio nesto love na kladu i dobio 3000kn.

17 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

nisam rekao komp , komp ne uzimam nego puno stvari razlicitih 8-9 kojima je sveukupno ta cijena :D

L.Đ
17 godina
neaktivan
RE: Kako sto brze zaraditi ?
wildwest25 kaže...

Pa ja i zivim na moru , u puli inace tako da znam za to al problem mi je necu moc s frendovima na more heh ... al morat cu se zrtvovat samo nije lako nac posao jako je puno mjesta vec popunjeno , a i morat cu se negdje opasno prosvercat xD jer mozes legalno radit tek od 15 tako neke poslove a ja 15 navrsavam tek 25.08 to je vec kraj ljeta Sramim se

Opa jos jedan puljanin Smijeh. Ja sam ti isto iz Pule, ovo cu ljeto isto raditi za komp i malo za vozacku ali ne mislim dulje od mjesec i po, nades si neki posao preko studentskog servisa, placa ti je 18kn po satu, za mjesec i po imas vise manje 5200kn a em imas vremena za ici na more i izlaziti vani. Radis recimo od 8-15h dodes doma pojedes nest na more i navecer malo vani. Mozes tako i cijelo ljeto i zaraditi ces oko 10.000Kn, nemoj se previse gnjaviti da zaradis, uzivaj malo ipak je ljeto jos si na moru. Moj frend se tako zeznuo proslo ljeto, radio je cijelo ljeto nist nije izlazio, digo je nekih 16K kuna ali poslije iako mu je bilo drago sto ima novaca nekako mu je bilo zao sto je cijelo lijeto tako potrosio. Tako da dobro razmisli dali ti je taj novac bitniji od zabave, pogotovo ako mislis sve potrositi na komp...
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Kako sto brze zaraditi ?

Idi rađe zuri u sunce il' tako nesto, a ne si glavu zamarat sa gluposti, a ako bas imaš želju za zaraditi idi radit negdje prek ljeta ili čekaj da završiš škola pa češ se zaposliti.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice