Oke, znam da sam malo dosadan sa tim CD pitanjima ali ovo je hitno.
Je li moguće razdvojiti 6 gigabajta na dva DVD CDa, kako i koji su mi programi potrebni za to?
Je li moguće razdvojiti 6 gigabajta na dva DVD CDa, kako i koji su mi programi potrebni za to?
Mozes s ovim programom KLIK, a mozes i s Winrar-om.
S Winrar-om desni klik na file-ove koje zelis razdvojit add to archive i imas dolje u lijevom kutu Split to Volumes.
Pri tome moras znati da to negdje ponovo moras spojiti prije nego mognes koristiti. Drugo DVD i CD su dvije razlite stvari. Ne postoji nesto sto se zove DVD CD.
Ja mislim da to zahtjeva malo više informatičkog znanja.. Ja samo mislim...
Nece ici. Mozes podijeliti na dva dijela, narezati na DVD i na komp prebaciti obadva, spojiti ih opet i onda ga tek mozes koristiti. Ili kupi dvoslojni dvd pa to narezi i onda ce ti raditi i ne moras dijeliti.
Nece ici. Mozes podijeliti na dva dijela, narezati na DVD i na komp prebaciti obadva, spojiti ih opet i onda ga tek mozes koristiti. Ili kupi dvoslojni dvd pa to narezi i onda ce ti raditi i ne moras dijeliti.
Podijelio sam na dva dijela i dobio ovo dolje. Koji je sljedeći korak? Narezati na DVD? Možeš li mi pojasniti što to znači?
A vidis ja to radim jednostavnije:
Bilo da se radi o ISO,rar ili nesta drugome....Podjelis na dva DvD-a sve fileove,onako-pola-pola
,kasnije kada zelim instalirati,samo kopiram sve fileove sa obdva dvda u nekakvu mapu,te fino instaliram iz te mape,koju kasnije izbrisem.
....Ili je to mozda kompliciranije,nemam pojma
Narezes ih na po jedan dvd. Na kompu na kojem zelis to iskoristiti iskopiras sa dvdova i sa programom kojim si to podijelio spojis u jedan file i koristis ga kako vec zelsi.
I ja to radim jos jednostavnije. Strpam na exxterni disk i sa njega instaliram ;)
Ne, nego sprzis. Preprzis znaci sprziti ponovo ;)
S kojim programom to inace radis? E tim.
Ashampoo? A ovo 001 na kraju ništa ne smeta?
Ne ide mi baš
. Javim najnovije rezultate 
Stay tuned.
Sto bi smetalo. Samo ti uradi kako ti rekosmo.
Hvala dečki! Može lock. Vidio sam na tom File Splitteru i Joineru da postoji opcija Join.
Dobiti će te Hvale svi
.
A da ipak pričekamo sutra da vidimo kako će ići kod prijatelja?
Koja korist od programa koji podijeli datoteku ako je ne moze spojiti poslije ;)