Ispitivanje stavova potrošača o Kraš proizvodima

poruka: 32
|
čitano: 15.327
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ispitivanje stavova potrošača o Kraš proizvodi
overhaul kaže...

Da impresivna je ekipa skupljača plastičnih boca po gradu. Gledam, redovito cigareta u ustima dok kopaju po kontejneru. Nisam u toku, ali što, kutija je oko 25 kuna?
dakle on mora dnevno skucat negdje 50 flaša (sumnjam da može, pa to je brdo ambalaže) da bi imao samo za jednu kutiju i bil na nuli? Dakle ubiti zbog toga kopaju?

Dobar dio njih nažica koju cigaretu tokom dana. A možda si i kupe duhan pa motaju, to je isto daleko jeftinije, pogotovo ako uzmu duhan kod nekakvog švercera umjesto kupovnog.

18 godina
Re: Ispitivanje stavova potrošača o Kraš proizvodi
jozef kaže...

Da se i ja osvrnem na Kraš: neke stvari su im vrhunske, ali širenjem asortimana i akvizicijama dosta toga je postalo smeće. Jednom sam kupio Kraš napolitanke na kojima sam naknadno vidio da su proizvedene u Karolini Osijek - imao sam osjećaj da mi šećer krcka pod zubima, okus je bio loš, preslatke, nema šanse da su napravljene po istoj recepturi. Završile u smeću. 
Slična stvar je s čokoladama, veliki asortiman, kvaliteta raznolika. Priznajem da sam za čokoladu malo razmažen, nije mi niti svaka od Lindta jestiva. Nekad davno mi je bila najbolja zlatna od Favargera, bila je jako skupa pogotovo za ona vremena ali rekao bih najbolja čoksa na svijetu. Nedavno sam je se opet dokopao i moram reći da se kvaliteta srozala abnormalno - to više ništa ne valja. Možda otkako ih je Rajić kupio. Slutim da je kvaliteta čokolade globalno u padu jer su sirovine sve skuplje. Štednja.
Domaćica keksi su odlični, Petit Beure je nekad bio bolji ali je i dalje dobar. Za to vrijeme Kraš Jaffa keks nije niti blizu onom srpskom iz Crvenke, biskvit je loš. Omiljeni Kraš proizvod su mi integralne napolitanke (malo žuto pakiranje), ali toga u većini trgovina nema na policama. Mišljenja sam da bi se Kraš trebao više fokusirati na kvalitetu postojećih proizvoda, ali to je moje mišljenje a tržište vjerojatno kaže nešto drugo.

Mislim da se Kraš trenutno najviše fokusira da dobije dio novca za Konzumu isporučene i prodane proizvode. Pa i ne čudi ako onda škrtare na onima za koje bi trebali proizvoditi: nas kupce. No dobro, ja baš nisam neka mušterija. Ako kupim Kraš ekspres, to je otprilike to. Jednom za majmunovo veliku čokoladu sa lomljenim petit beure keksima. Te su mi droga, volim ih kupovati u lomu u kraševim dućanima kad prolazim. 
Meni je npr. čokolada od kraša (ona vulgaris, mliječna) još uvijek bolja od trenutne milkine mliječne vulgaris koja je postala vrlo čudna: 
U toplom mlijeku se pretvara u gumastu smjesu, doslovno kao da žvačem žvakaču. Imam dojam da su sada u njoj neki filleri tipa karagenan
a ne banalni i očekivani isključivo mlijeko u prahu, sirutka, šećer, kakao maslac i kakao prah. Što se tiče potencijalnog čokoladnog mlijeka od kraša, neznam, za to već treba posebna tehnologija jer mlijeko je kvarljivo, nekako mi to neida pod kraš. Da se skompa s nekom mljekarskom industrijom (eto meggle im već radi sa kraš ekspresom koliko čitam ovdje) bilo bi logičnije? 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice