Informatičar starog kova

poruka: 1.401
|
čitano: 392.736
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Oho, misterija riješena, to je bio njen dečko...

Kruha i igala...
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

nisan zna da postoji i neuspješno završavanje fakulteta

Potpis i pečat nisu potrebni jer je post pisan na elektroničkom računalu.
14 godina
neaktivan
Re: Informatičar starog kova
fer-de-lance kaže...

Oho, misterija riješena, to je bio njen dečko...

ne, ne, kolega... da ne bude zabune: to je on glavom, bradom i fakultetskom diplomom

9 godina
neaktivan

Onda je  to uvreda za nas fakultetski obrazovane.

Inače slovimo kao glas mudrosti i samokontrole, tolerancije i poštivanja, a s ovakvima 'Rvačka nikad neće  naprijed.

Sram nju/njega i stid bilo!

Kruha i igala...
10 godina
odjavljen
Informatičar starog kova kaže...

1. 'post' - nisan zna da postoji i neuspješno završavanje fakulteta

2. 'post' - ne, ne, kolega... da ne bude zabune: to je on glavom, bradom i fakultetskom diplomom

Često spominješ fakultet. Gotovo kao da ti je njegovo završavanje samo nedosanjani san.

vocap, bičz?
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

ja mu nisan kriv šta je završija faks s kojin niti išta zna niti išta može radit... lektor na rtl-u... stručnjak za područje di dođe zarez u rečenici. svaki put kad mi neko sa ponosom kaže "ja san završija fakultet" ja ga pitan "da li bi čovječanstvo bilo tu di je sa svom tehnologijom, medicinom itd. da se tvoj fakultet izbriše iz prostorvremena?" 

ako je odgovor potvrdan, dakle zanimanje lektor, kritičar, stručnjak za upravljanje ljudsim resursima i sl. ne preostaje mi ništa drugo nego citat iz groundhog day-a: "what a waste of time"

16 godina
odjavljen
Informatičar starog kova

Lektori su ekonomisti za slova?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Informatičar starog kova

Kad procitam postove od arendelle bude mi jasno zasto zivotinjske vrste izumiru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 21:45 (ivanzu).
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

ja san poveza šta arendele aka rtl car nije svatija: nije svatija bazu "fermat je napisa tri slova a wiles poginija sedam godina na tavanu" 

još bi nešto reka ali nesmin jer bi me moderatori mogli sankcionirat pa ću tu bazu ostavit za blog, bar tamo san admin

15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

leksikografi su ekonomisti za slova?

:)

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 1:04 (Flying Dutchman).
16 godina
Informatičar starog kova

A propos ovog nad*kavanja vezano za reklamaciju knjige, evo i mojih 20 centi:

Nema šta RTL junak tražiti povrat novca! Kupio je knjigu: korice, papir, slova. Koliko sam razumio, nije bilo oštećenja, sve je bilo na svon mistu, korice su bile u komadu, papir neoštećen, a sva slova na broju.

14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

tako je. umisto da bude sritan šta se uspija dokopat remek djela moderne jugoslovenske književnosti on žuga i prigovara.

10 godina
odjavljen

ja mu nisan kriv šta je završija faks s kojin niti išta zna niti išta može radit... lektor na rtl-u... stručnjak za područje di dođe zarez u rečenici. svaki put kad mi neko sa ponosom kaže "ja san završija fakultet" ja ga pitan "da li bi čovječanstvo bilo tu di je sa svom tehnologijom, medicinom itd. da se tvoj fakultet izbriše iz prostorvremena?" 

ako je odgovor potvrdan, dakle zanimanje lektor, kritičar, stručnjak za upravljanje ljudsim resursima i sl. ne preostaje mi ništa drugo nego citat iz groundhog day-a: "what a waste of time"

Da se razumijemo, tvoje su paušalne tvrdnje o kvaliteti pojedinih studija koje donosiš na temelju svoga neznanja potpuno promašene. Ljudi što čitaju tvoje poruke dijele se na one koji smatraju da su tvoja laprdanja simpatična te one kojima su tvoja laprdanja nesimpatična. Nitko ono što govoriš ne smatra točnim, mjerodavnim, ispravnim ili na bilo koji način pouzdanim. Ipak, čini se da na forumu prevladavaju štovatelji tvoga lika i djela, pa te većina smatra simpatičnim. Nije to neki uspjeh, posebice uzimajući u obzir činjenicu da mene forumski plebs uopće ne ljubi. Od dvaju zala, ljudi biraju manje. Čini se da su ljudi u ovo predblagdansko doba skloniji dvorskim ludama koje su naočigled toliko banalne da izazivaju trenutan val smijeha negoli odmjerenim osobama koje stvari prezentiraju onakvima kakve jesu. Ne mogu im zamjeriti.

Stanoviti RTL Car koji se svađao s tobom na drugom forumu nije ista osoba kao Arendelle. Da budem točnija, ja nisam RTL Car. Prije odgovaranja na ovu poruku, pročitala sam opet dio zanimljive rasprave na temi o tvojoj knjizi, tj. tvom "bukvaru". Čovjek kojim me prozivaš ima vrlo duboko retoričko znanje kojime ja još nisam potpuno ovladala, ali je zato nepismeniji od mene. Kao navodnog lektora na RTL-u, ispravljali su ga i drugi forumaši (katkad pogrešno, ali katkad točno). Da si pametan koliko se predstavljaš, mogao si vrlo lako usporediti Careve tekstove s mojima. Uvidio bi da postoji očigledna razlika. Tužno je što si uspio uvjeriti ostale forumaše u svoju shizofrenu teoriju o meni kao Caru, ali to je tebi i njima na čast.

Kao zaključak - ne, čovječanstvo ne bi bilo isto da nema jezičnih studija diljem svijeta.

tako je. umisto da bude sritan šta se uspija dokopat remek djela moderne jugoslovenske književnosti on žuga i prigovara.

Čije? Jugoslovenske?!

vocap, bičz?
15 godina
Arendelle kaže...

Sa svih strana nas bombardiraju lošim ili još gorim vijestima. Danas je normalno da se cijeli dan ne nasmiješ ili budeš dobro raspoložen. I onda se ti okomiš na jednostavno štivo, za koje ne trebaš pet doktorata da bi ga shvatio. Koja korist od ovih tvojih izljeva žuči. Nadam se da je tebi barem malo bolje jer svima ostalim nije. Shvatili smo poslije par postova da ne ljubiš lik i djelo ISK, nekima se na prvu rasprava možda i učinila zanimljivom ali sada je sasvim sigurno dosadna.

Pišeš o hipotetskom tipu koji je kupio knjigu i nije zadovoljan sadržajem. Big deal, ni prvi ni posljednji. Da nema takvih svi bi izdavači propali. 

Stručnjak za odmaganje...
9 godina
neaktivan

Mario, čitaj s razumijevanjem.

Vidiš da je zapravo jedini problem to kaj je ona ljubomorna na njega jer ima više sljedbenika na forumu od nje...

Uglavnom, gadno je to.

Još ktome, kaj je fulala forum, treba se više potruditi na jezičarskom forumu,  al tam  ju očito gaze...

Kruha i igala...
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

U redu, predajem se. Javno potpisujem kapitulaciju. Arendelle pošalji mi IBAN i iznos koji želiš da uplatim. Ako ti nisi RTL Car nađi način da ga kontaktiraš i obavijestiš.

Imam dva uvjeta:

1. Nakon moje uplate želim da mi se dotični primjerak knjige pošalje (o mom trošku) na kućnu adresu.

2. Zadržavam pravo da ljudstvo na forumu obavijestim o provedenoj transakciji postajući potvrdu o uplati.

Također molim moderatore da me upozore ako neka od ovih akcija nije u skladu sa pravilima foruma.

12 godina

U redu, predajem se. Javno potpisujem kapitulaciju. Arendelle pošalji mi IBAN i iznos koji želiš da uplatim. Ako ti nisi RTL Car nađi način da ga kontaktiraš i obavijestiš.

Imam dva uvjeta:

1. Nakon moje uplate želim da mi se dotični primjerak knjige pošalje (o mom trošku) na kućnu adresu.

2. Zadržavam pravo da ljudstvo na forumu obavijestim o provedenoj transakciji postajući potvrdu o uplati.

Također molim moderatore da me upozore ako neka od ovih akcija nije u skladu sa pravilima foruma.

Čuvaj se kad te trevin.

neda mi se
15 godina

Imam dva uvjeta:

E sad san malo razočaran...

16 godina
fer-de-lance kaže...

Mario, čitaj s razumijevanjem.

Vidiš da je zapravo jedini problem to kaj je ona ljubomorna na njega jer ima više sljedbenika na forumu od nje...

de jel moze netko baciti link na njen blog ,zanima me o cemu pise ,jer je vjerovatno ljubomorna na isk zbog broja citatelja njegovog bloga

9 godina
neaktivan
12 godina
fer-de-lance kaže...

A crni sinko dis to smeće ode okačija ???

neda mi se
9 godina
neaktivan

Pusti daj, bar ljudi mogu čitat i ismijavat ju kak je nepismena, nekulturna, čista balkanka.

Ali,  bar pije Heineken, a ne Branik i Desetku.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Vidim prekrstili te u Krisitjan... Nemoj ljudima zamjeriti, nije lako ispisati ime informatičke legende, a da ti se ruke ne zatresu 

15 godina

Imam dva uvjeta:

Malo je reč da je zaradila post na blogu...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 13:04 (athlon64).
12 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

de jel moze netko baciti link na njen blog ,zanima me o cemu pise ,jer je vjerovatno ljubomorna na isk zbog broja citatelja njegovog bloga

Evo na kak se radi marketing bloga. Dođeš, pljuckaš i odmah se ljudi raspituju.

A ja budala em odaberem krivu temu koja nema veze sa forumom, em mi se neda prepirat i još k tome sam nepismena. Pa ti sad nađi žrtve koje će čitati tvoje žvrljotine.

Nikad poštenog blogera od mene  

Nego on topic: Striček Kiki kolike su dimenzije ovog "naopakog" ormarića za alat?Bar odprilike.

Nekako mi se čini ak dodam par kukica unutra i tanku policu s vanjske strane da sam pronašla način za skladištenje svog nakita i lakova za nokte(lakovi za pituranje metala i drveta već imaju svoju policu) jer mi odgovara da je okrenuto na krivu stranu da mi se nakit ne praši 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
ddarknessfairyy kaže...

Evo na kak se radi marketing bloga. Dođeš, pljuckaš i odmah se ljudi raspituju.

A ja budala em odaberem krivu temu koja nema veze sa forumom, em mi se neda prepirat i još k tome sam nepismena. Pa ti sad nađi žrtve koje će čitati tvoje žvrljotine.

Nikad poštenog blogera od mene  

daj link .. citat cemo zajedno nakon sto probas moje "madarske" korijene 

12 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

daj link .. citat cemo zajedno nakon sto probas moje "madarske" korijene 

Nope, šapnem ti ga nakon probe 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
15 godina
fer-de-lance kaže...

Gdje da kupim dozvolu za čitati blog? Jel se može tražit povrat novca?

9 godina
neaktivan

Teško.

Bilo bi joj pametnije da se odmah ogradila od odgovornosti, ili da plaća  nama  terapije kod psihijatra nakon čitanja njenih umotvorina.

Kruha i igala...
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Dakle…

Kako koga prozoven ide mu odgovorJ

@nicky.sl – ne 3,14zdi, očito je da ovu trakavicu nećemo riješiti ako ne “vratin” pare pa ću “vratiti”. Odnosno bolje reći “refundirati” jer nisam nikom pare uzeo niti su pare koje je RTL Car dao u knjižari ikad došle do mene, niti dio. Ujedno nabijem hrvatsko izdavaštvo na ud.

@miki1981 – nema se šta biti razočaran. Ako je 119 kn plus sitni troškovi cijena mira ovog threada onda ću je s guštom platiti.

@skoosha – ja to nisan vidija godinu dana, dok nisan okačija na hobiradionicu pa mi sestra rekla 

@athlon64 – apsolutno, ako budem ima vrimena možda čak prije nove godine da posolimo i popaprimo 2016

@ddarknessfairyy– apsolutno… vrlo mudra način privlačenja publike da čita one beckett-cigle na webu. Što se tiče dimenzija nema “otprilike”, šta misliš da su astronaut poslali “otprilike” u vasionu pa umjesto na mjesec sletili na sunce?

Dakle vanjske dimenzije: širina 39.5 cm visina 39.8 cm (jeben se nepreciznog) dubina 12.6 cm

Unutrašnje: širina 34.2 cm visina 34.6 cm dubina 10.1 cm

@mancekk – ne bacaj benzinu na vatru

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice