Informatičar starog kova

poruka: 1.401
|
čitano: 394.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Informatičar starog kova
Informatičar starog kova kaže...

ma kakvi... knjigovodstveni servis :D

Puno kanti za smeće za jednog knjigovođu? {#} Očito mu dobro ide. {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 20:48 (kizo2703).
16 godina

nisu to kante, to su registratori.. (kompenzacija.., khm što bi tek bilo na legeru da je kurveraj u pitanju)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

nisu to kante, to su registratori.. (kompenzacija.., khm što bi tek bilo na legeru da je kurveraj u pitanju)

{#} {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
15 godina
Informatičar starog kova
16 godina
Informatičar starog kova

.. nema next sa 226->227.

btw, za guglaše arjanja, velika prednost u odnosu na zip je bio folder i snimanje na diskete tj kad se pkzipalo bilo je problem (mali) identični file name s disketa kopirati na disk.. (u vrijeme prelaza s FDDa na CD). Drugi problem sa svim arhiverima tj juzerima je bio LFN tj juzeri nikako nisu mogli shvatiti da to ne mogu iz DOSa osim 8.3 s odrezanim '~'.

17 godina
Informatičar starog kova

Ma ne, arj je bio najkorisniji zbog lakoce -v

Anyway, dosadnjikav je malo vec stari informaticar, nedostaje vremena i lezernosti kao prije; mozda pusti tu svoju zenu da otipka koju namjesto njega

16 godina

.. govoriš o ISKu ili Batmanu?

+ .. i crtica (izmišljena), batman je naše gore list, tj šišmiš-men, ili mišićavi čoik kad se reducira translejšen.

17 godina
Informatičar starog kova

Prvog dana FALIŠ-a, u srijedu, 3. rujna u 20 sati u sklopu Književne večere, bit će predstavljena knjiga Šibenčanina Kristijana Mirića 'Informatičar starog kova'.
Blog je to pretočen u knjigu. ‘Informatičar starog kova' daje razlog za optimizam i obećava dobru književnost, jer u tom je naslovu spojeno nespojivo: ipak nova i prosječnom čovjeku 'virtualna', a u životu k'o za vraga neophodna disciplina, informatika, i pouzdanost, 'stari kov'.
Mirić je itekako potkovan u teoriji, posebno u informatici i ekonomiji, prekaljen u praksi, duhovit po rođenju, nepotkupljiv i satiričan po karakteru. Njegove crtice iz svakodnevice malog poduzetnika na divljem tržištu i susreti sa živopisnim likovima čine cijeli serijal. U njegovoj se informatičkoj butigi, za razliku od one velomištanske Dvornikove, itekako govori o, šire shvaćenoj, politici.

izvor

16 godina
Informatičar starog kova

ima tu i negatvnosti.. nepotkupljiv kao negativan primjer (samim prefixom 'ne' je negativno).

-btw, Dvornikova butiga, je uvjek bila o politici, samo što Dvornik nije dao Papundeku da laprda, ponekad i o 'ajduku. Dali se kod nas išta mijenja (osim nagore)...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 18:12 (ihush).
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova
lako to, ali ja san tek naknadno skužija koliko mi je vrimena 3,14rke predvidija... ubiću ga
Potpis i pečat nisu potrebni jer je post pisan na elektroničkom računalu.
15 godina
Informatičar starog kova

Naš novi selebriti se nebi ovdje pohvalio, jel? {#}

Svaka čast na trudu, kupujem prvom prilikom, valjda će još nastavaka u budućnosti. #croatianbestseller2014

14 godina
neaktivan
mystik kaže...

Naš novi selebriti se nebi ovdje pohvalio, jel? {#}

Svaka čast na trudu, kupujem prvom prilikom, valjda će još nastavaka u budućnosti. #croatianbestseller2014

hvala :)

12 godina
Informatičar starog kova
Dolazim ovih dana po potpisani primjerak i s posvetom naravno.
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
17 godina
Informatičar starog kova

Kad knjiga bude dostupna na torrentima javite :) (just kidding).

Rvat katolik!
15 godina
tnakir kaže...

Pa već je dostupna. Evo ti link.Smijeh

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
tnakir kaže...

Pa već je dostupna. Evo ti link.Smijeh

Nije to to, ako nije torrent, ne valja.

Rvat katolik!
12 godina
Informatičar starog kova

sad će s nives podijeliti kiklopa...

15 godina
picajzla0707 kaže...

Cica njemu, cica kiklopu i svi zadovoljni.{#}

17 godina
mario.L_hr kaže...
picajzla0707 kaže...

Ma kako samo zna da ga od milja zove Kiklop... {#}

16 godina
Old Iggy kaže...
mario.L_hr kaže...
picajzla0707 kaže...

-jednooko čudovište je završilo u rukama (i ostalim perifernim dijelovima tijela) rasne spisateljice, Faranhejt, ... kojoj se sad pridružuje ISK. Za Nivesicu mi je nekako jasno, nekako je 'predodređena' ta nagrada (ako gledamo koontekste prethodne rečenice), al što tu radi rasni informatičar.. čudni su puti nebeski.

14 godina
neaktivan
ihush kaže...
Old Iggy kaže...
mario.L_hr kaže...
picajzla0707 kaže...

-jednooko čudovište je završilo u rukama (i ostalim perifernim dijelovima tijela) rasne spisateljice, Faranhejt, ... kojoj se sad pridružuje ISK. Za Nivesicu mi je nekako jasno, nekako je 'predodređena' ta nagrada (ako gledamo koontekste prethodne rečenice), al što tu radi rasni informatičar.. čudni su puti nebeski.

eto, vi se šalili na moj račun... :)

http://www.sibenik.in/sibenik/sibencani-kristijan-miric-i-aljosa-vukovic-nominirani-za-kiklopa/30859.html

12 godina
Informatičar starog kova
Di u kategoriji s Nives Celzijus ? Cestitke obojici i samo tako nastavite.
nista mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 5:06 (nicky.sl).
17 godina
nicky.sl kaže...

I on bi htio biti s Nives Celzijus. {#}

14 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
nicky.sl kaže...

I on bi htio biti s Nives Celzijus. {#}

da, volio bih joj uručiti kiklopa :)

15 godina

Nadam se da ćeš, u duhu fair playa koji je svojstven za našu generaciju, razmijeniti "Kiklopa" s Nives. Ti njoj svoga, ona tebi ..... {#}

Svaka čast majstore, ne zamjeri na trkeljanju.{#}

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Nadam se da ćeš, u duhu fair playa koji je svojstven za našu generaciju, razmijeniti "Kiklopa" s Nives. Ti njoj svoga, ona tebi ..... {#}

Svaka čast majstore, ne zamjeri na trkeljanju.{#}

vjeruj mi na riječ kad ti kažem: meni njezin ne triba ka se jadna tolko pomučila da ga dobije, a šta se tiče moga smislija san šemu da joj ga dadnem, a da i ostane kod mene :)

15 godina

Nadam se da nije nešto komplicirano. ;)

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Nadam se da nije nešto komplicirano. ;)

nije, nije, skužiće ona brzo :)

11 godina
Informatičar starog kova

"Stručnjak je k..., a ne stručnjak. Stručnjak je kupija zadnja 2 broja Bug-a i PCchip-a, nabubeta je napamet njihove debilne i od strane domaćih distributera plaćene tekstove (jer ko bi inače normalan i zdrav napisa da je npr. kućište od 225 kuna “odlično kako za uredske korisnike tako i za igrače”, a ono šrot živi) i onda taj stručnjek dođe mene piliti “jel ovaj monitor 2 milisekunde” nebi reć da ima desno oko od BORG-a."

a jesi zmaj u pm...hahaha...malopren sam slucajno naletio na tvoj blog i evo jos nisam prista citat,a poceo sam od pocetka...joj sto volim kad neko ovako pise kao ti,da ne glumi sve nesto pismeno i ta sranja,nego bas pise kako je.¸

A kad spomenes ovih par izraza sto mi nedaju da napisem :) odma svi ajmee,vidi ovo...a kao svi pravi i posteni,niko to ne govori.

11 godina
Informatičar starog kova

izvinjavam se na duplom postu...

A citajuc sve vise tvoje dogodovstine iz servisa i savjete za servisere itd. i posto sam imas radnju reci mi sta da ja radim.

Evo ovako,ima oko misec ipo da sam stariji laptop ostavio u servisu jer mi nije slike bilo i rekao sam da provjere sta je (sigurno graficka,jer je i procesor za

ladjenje sjjebban bio duze vremena) i da me nazovu jer ako kosta vise necu ni pravit jer se ne isplati,star laptop kupljen 2006,a nedavno sam i novi uzeo.

I tako proslo 10 dana ja odem u servis upitam za laptop posto niko nije ni nazvao,nadjem ga na polici di sam ga i ostavio,ovaj pojma nema,kaze zvat ce kolegu

i on ga proba upalit prid menom nece da upali sad nikako samo sve blica (a palio je kao nov kad sam donio) i fali neke plastike na njemu,kad odjednom nakon 20og puta skresa i ima slike,serviser se i dalje blesav pravi nema pojma sta je (on se i nesica sta sam mu reka da je problem,mada je i zapisa na naljepnicu i stavio na laptop) kaze zvat ce sutra da vidi s kolegom sta je.

I evo vec je proslo vise od 20 dana niko ne zove.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice