Informatičar starog kova

poruka: 1.401
|
čitano: 395.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Informatičar starog kova
Ma pročitao san skoro sve, ali me baš taj tekst zanima
17 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Jedno pitanje: Hoće li quark paralelno i na blogu objavljivati tekstove (iste,različite...ma bilo kakve) ili sad BUG ima pravo na ekskluzivu?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Jedno pitanje: Hoće li quark paralelno i na blogu objavljivati tekstove (iste,različite...ma bilo kakve) ili sad BUG ima pravo na ekskluzivu?

blogu blogovo, bugu bugovo - a sve moje :)

Potpis i pečat nisu potrebni jer je post pisan na elektroničkom računalu.
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Obavijest: zapovjedništvo BUG-a je dobilo drugi tekst (za 10/2013), teška ekskluziva. Ovaj prvi tekst smo stavili već objavljeni na blogu, malo prerađen da razbijemo led, ali od ovog broja samo BUG. Dakle, sve znate.

Inače, u pripremi je i tekst za 11/2013 i mogu vam ekskluzivno dati jedan odlomak:

"Jednog dana zovne me korisnik..."

Jel dobro :)

15 godina
Informatičar starog kova kaže...

Obavijest: zapovjedništvo BUG-a je dobilo drugi tekst (za 10/2013), teška ekskluziva. Ovaj prvi tekst smo stavili već objavljeni na blogu, malo prerađen da razbijemo led, ali od ovog broja samo BUG. Dakle, sve znate.

Inače, u pripremi je i tekst za 11/2013 i mogu vam ekskluzivno dati jedan odlomak:

"Jednog dana zovne me korisnik..."

Jel dobro :)

Nije. Daj ubaci koji put i korisnice u priču.{#}

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Kritika na mjestu. Primio na znanje :)

16 godina
mario.L_hr kaže...
..

Nije. Daj ubaci koji put i korisnice u priču.{#}

- Bug ili Start?

(zanimljivo štivo... morat ću prolistat, isključivo zbog stručnih termina, kad već nema ilustracija ili slikopisa)

-Pa i prijedlog uredništvu, stavite nam ISKa na duplericu (u sredinu) tako da slika može biti u što prirodnijoj veličini s pixelima koji nisu Tetrisovski.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Dobro je ako nije bilo ( ali može u budućnosti biti ) na blogu. U protivnome... Sankcije !! 

Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

evo javljaju mi iz režije da je izaša novi broj buga, samim time i Veliki test baza podataka :)

13 godina

evo javljaju mi iz režije da je izaša novi broj buga, samim time i Veliki test baza podataka :)

Prika, kako si uspio uspio isposlovat da te ne cenzuriraju ?

14 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Prika, kako si uspio uspio isposlovat da te ne cenzuriraju ?

Zauzeo sam stav: ili ću pisat za BUG kako ja oću ili ću pisat za BUG kako vi oćete. I upalilo je...

14 godina
Informatičar starog kova

Kao što svi ljudi Ižbenika znaju, u našem gradu imamo luksuz pod imenom Gradska Knjižnica. U tom modernom zdanju se može besplatno sjesti i pročitati svaki broj bug-a do unazad 2,4 godine.

Danas me je put nanio u blizinu, pa sam navratio da vidim da li je možda došao novi broj. Na moje ugodno iznenađenje, jest. Našao sam skroviti ćošak, opustio se u fotelji i krenuo listati. Od kraja, naravno. Nakon par stranica reklama odmah nalijećem na ISK-ovu kolumnu.

Šta reći osim da me je knjižničarka došla utišavati nakon par minuta, i još se čudi zašto se smijem čitajući časopis o informatici.

Prošao sam i kroz ostale kolumne, uvijek iste rasprave o mobitelima, Apple/Google/MS, ko i zašto troši pare na nove gadgete i slične tričarije...

I respect bugu što pušta kolumnu u necenzuriranom izdanju, čak toleriraju suptilno podje*avanje direktno iz kolumne.

Vidim da neki vade mast ISK-u što je počeo pisati komercijalno, meni je osobno drago jer možda napokon prestane kukati kako mu fali para (dok pojačava Human League na Harman Kardon zvučnicima)

14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Original CD Human League uz koje je napisano 70% bloga. I zvučnici su Sonus Faber, a CD i pojačalo su H&K. Ah, ova današnja mp3 omladina, ništa im nije sveto...

14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

BTW, Harman Kardon zvučnici su ... ono ... ne baš JNC, ali svakako MS :)

14 godina
protjeran

BTW, Harman Kardon zvučnici su ... ono ... ne baš JNC, ali svakako MS :)

Isto kao i komponente. Puno bolje od Sonya i slične komercijale, ali im još malo fali do Rotela, Classea i ekipe.

14 godina
Informatičar starog kova

+

Iznos se isplaćuje u zloglasnim švicarcima Iznos se isplaćuje u zloglasnim švicarcima
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 21:46 (McSimon).
17 godina
Informatičar starog kova

Stajem u obranu Curlinga {#}

Nema bolje igre za igranje po posebnim uvjetima (uvjeti su naravno Π ‰ u krvi ) {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
McSimon kaže...

Inače, ISK ima običaj na svom "pravom" FB profilu postavljati pitalice sa bogatim nagradnim fondom. Evo primjera od jučer.

Jer ne postoji jednadžba nekog polinoma koja bi kao rješenje imala te brojeve?

Did I win?{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
Informatičar starog kova

http://informaticar.eu/211-fravjenceslav-7/ :)

"Nakon šta san uboja posal stoljeća i potpisa ekskluzivni ugovor za kolumnu za preduzeće koje živi od sječe šuma"{#}

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 20:10 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

tetku li vam vašu, sve skužite :)

a ovaj post je i ujedno odgovor na pitanje oće li se tekstovi i dalje objavljivat na blogu...

nadam se samo da ekipa drvosječa neće pročitati fra Vjenca 7, da mi ne smanje plaću...

15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

"A di ti je domovnica,dečko? hahaha,{#}

16 godina
Informatičar starog kova

... tužno al' istinito.. {#}

'''...

... da ti piše po blogu? Šta je slijedeće!? Ekonomisti bokte?
Lik je omašio ceo fudbal. Ovdje navraća pošten ISK narod po tutorijale, te malo utjehe i razonode nakon susreta sa korisnicima. OK. Ima i wannabe ISKova, kao i korisnika, no njih prepoznamo po komentarima, pa je sve jasno.
Dosta me iznenadio ovaj eksces. Razmislit ću malo treba li ažurirat bookmark!

..''

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
Informatičar starog kova

Samo naprid Sokole

nicky.sl
14 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Samo naprid Sokole

hvala, trudim se

17 godina
nicky.sl kaže...

Samo naprid Sokole

hvala, trudim se

Daj se malo ćešće trudi, zapostavljaš blogec {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

hvala, trudim se

Znaš na što trebaš paziti, kad se već trudiš....{#}

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

oprostite ako frekvencija izlaska novih članaka nije u skladu sa nekadašnjom, ali moram paziti da se ne ponavljam, da ne postanem dosadan a i da se nešto dogodi

najgore je izbacivati članke samo da se nešto događa na blogu

:)

15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Imaš pravo, što god netko rekao. Tvoji postovi su baš smiješni, a i realni, nekada i žalosni. Više mi te bude žao kroz kakva gvna plivaš, ali što i sam kažeš, kakvu korist onda ti imaš ako sve ispričaš odjednom. Neka, polako. Jedna priča po jednom mjesecu nije tako strašno. 

14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

nastoja bi ja i puno češće, ali sad me ova kolumna umete, osjećan se ki prid ispit, onda tek san ponovo prije dva miseca pokrenija posal, moran to nekako dignit, još nisan plaću zaradija a iman i ja dvoje dice, jedno srednjoškolac, letan po cile dane di triba

nekako sa sad u glavi mirniji, ali zato manje vrimena ostane za blog

plus toga da budem iskren kako postovi idu dalje sve teže je nešto originalno napsat da bi se zadrža kakav takav nivo...

15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Ma naći će se slame za mlatiti, nije to problem. Neka bude bitno da da središ posao i djecu, da se nać vremena. ;) 

Iako ne vidim da si igdje naveo točno za posao, planiraš samo servis ili i prodaju? Kad smo već kod toga. :D 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice