Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.063.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
Humor

Evo jedan dobar (nemojte se uvrijediti):

Idu trojica gamera ulicom i sva trojica imaju djevojku.

A life? Where can I download one of those?
15 godina
neaktivan
RE: Humor
goodye kaže...

Ovako se već dugo nisam nasmija

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
Humor

Kako se Ubisoft bori protiv piraterije: http://img638.imageshack.us/img638/1167/drm.gif

16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Kako se Ubisoft bori protiv piraterije: http://img638.imageshack.us/img638/1167/drm.gif

toliko istine...

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Evo jedan dobar (nemojte se uvrijediti):

Idu trojica gamera ulicom i sva trojica imaju djevojku.

to je dobar vic ali trebao si napomenut idu trojica hc gamera ne ovi casualni jer onda nije fora

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

izgleda da je namješteno, tip iza lijepo stavi ruku na lice prijew nego ga ošamari..

Darth Vader
16 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

izgleda da je namješteno, tip iza lijepo stavi ruku na lice prijew nego ga ošamari..

Što ozbiljno?Smijeh

15 godina
neaktivan
xZero kaže...

E vidjevsi ovaj video skoro sam pao sa stolice od smjeha,hahhahaha:

Mala se neda pa onda bjezi a on neda i neda.

16 godina
neaktivan

Evo ako niste čitali plavušino pismo sinu,izvinjavam se ako je već bilo:

Dragi sine,
Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas.
Neki je dan je tvoj otac procitao u novinam da se po statistikama vecina saobracajnih nezgoda desava 1km udaljeno od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je preljepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Jucer sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo... Ovdje vrijeme i nije tako lose. Prosle sedmice samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sljedeci put 4. U vezi one jakne koju si zelio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep. Napokon smo sahranili tvoga djeda: pronasli smo njegovo tijelo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobjedio dok smo se igrali skrivaca. Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osjecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno.
Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... odrzava travnjak. Tvoja sestra Julia, znas ona koja se udala za svog muza.. napokon je rodila! Ne znamo jos spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni... Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama". Tvoj rodak Pol se ozenio.. po cijeli dan se moli pred zenom, jer je djevica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Zanou.. on je grozan.. zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!!!! Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas zivjela, uzela je kucni broj sa zida i ponijela ga sa sobom. Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti. Mama koja te voli.

P.S. Htjela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kovertu. Smijeh

RIDER
15 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...
Ivan(4) kaže...

Sto posto namjesteno baci se malo prije nego sto ga udari.

17 godina
neaktivan
Humor

a možda je namješteno jer su imali cilj prikazati ovakvu animaciju(pirat, ubi, customer)...

kog briga jel namješteno il ne-cilj je ispunjen.

Dočekali...10.11. The MW2
16 godina
neaktivan
Humor

Zašto meni prikaže samo 1 sliku? Il bi to trebalo bit tako pa ja ništa ne razumijem...Izlanuo se

The cake is a lie...
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

http://forums.gametrailers.com/thread/a-simpler-way-of-explaining-th/1020149?page=1

ovdje imate hrpu istih stoseva ja sam se dobro nasmijao

16 godina
protjeran
Humor

Upravo sam cuo Strasnu vijest:

"Fake je u azilu"

"Ima ludilo zbog onog screnshota"

...

Jadni fakePlač

Salim se ofc

CAPETAN PRICE
15 godina
neaktivan
Humor

meni je

super

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
P4k1 kaže...

meni je

super

Kad ja ovo moram komentirat onda umirem od smijeha... Kriste mili al ovako dugo se vec nisam nasmijal....

15 godina
neaktivan
Batista kaže...
P4k1 kaže...

meni je

super

Kad ja ovo moram komentirat onda umirem od smijeha... Kriste mili al ovako dugo se vec nisam nasmijal....

znam ja kad sam prvi put pogleda nisam moga disat

15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

meni je

super

HAHAHAHAHA ona onak WTF ispalo joj iz ruke to što je jela HAHAHAH

Bosh Da BesT!
15 godina
neaktivan
Humor

evo nešto isto smiješno ali bolno

15 godina
neaktivan
Humor

još nekoliko komada

jedan

dva

tri

četri

16 godina
neaktivan
Humor

Darth Vader
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 22:04 (malo zaigrano dijete).
15 godina
neaktivan
Humor

16 godina
neaktivan
Humor

Pitanje: Kakve veze ima princeza Dijana s GLOBALIZACIJOM?

Odgovor:

Engleska Princeza s Egipćanskim zarućnikom, imala sudar u Francuskom tunelu, vozeći se u Njemačkom automobilu, koji ima Nizozemski motor, vozio ga pijani Belgijanac, opijen Škotskim whisky-em, slijedili ih Talijanski Paparazzi, na Japanskim motorima, princezin život pokušali su spasiti Američki liječnici, upotrbljavajući Brazilsku medicinu. Ovo Vam piše Hrvat, upotrebljavajući Bil Gates-ovu tehnologiju, ovo vjerojatno ćitate na kompjutoru koji je upotrijebio Tajvanske chipove, buljite u Korejanski monitor koji je sastavila jeftina radna snaga Bangladeša, radeći u Singapuru, sve to transportirano vozaćima iz Indije, hijacked u Indoneziji, iskrcano na Siciliji, transportirao konaćno do Vas vozaća iz BiH, koji radi za Slovenskog prijevoznika.

--------------------------------------

Kandidat za načalnika u nekom selu drži govor, pa kaže:
"Do vašeg sela napravićemo asvaltirani put! Napravićemo i vodovod! Izgradićemo i školu!"
Neko iz mase:
"Ali u selu nema dece!"
"I decu ćemo da vam napravimo!"

17 godina
Humor

Sjedim  u miru na wc-u i obavljam 'posao',  
kad zacujem pitanje iz  susjednog wc-a:
'Hej,  kako si?'

Nisam bas tip koji  razgovara u muskom wc-u i ne znam sto mi bi da sam
odgovorio  :
'Odlicno  sam!'

Uslijedilo je slijedece  pitanje:
'Sta  radis?' 

Kakvo li je to pitanje? U  trenutku mi je bilo dosta cudnih pitanja pa sam
odgovorio: 
'Dakle,  mislim da radim isto sto i ti...' 

Pokusao sam se pozuriti, kad  zacuh slijedece pitanje:
'Mogu  li doci k tebi?' 

OK, ovo pitanje mi je  precudno, ali pokusao sam ostati ljubazan. Stoga sam
odgovorio slijdece:
'Ne,  trenutno sam stvarno zauzet!'

Zatim ga cuh  kako rece:
'Cuj  me, nazvat cu te ponovo malo kasnije. Neki idiot sjedi pored  mene i
odgovara na moja pitanja.  '

Zašto se svi boje cige iz 1.C ?

----Jer mu tata ide u 8.B

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
17 godina
neaktivan
Humor

Mali zivotni podsjetnik

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
16 godina
neaktivan
Humor

Zanimljiv nacin...

...zastite vaseg doma.... xD ...zastite vaseg doma.... xD
Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
Humor

Three words how to win a girl : "I love you" 

Three words how to win a guy : "I play COD" Smijeh

The cake is a lie...
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Sjedi zeko sav jadan za šankom i pred njim krigla pive. Naiđe dabar i krene ga zezati.

Zeko ne odgovara nego samo bulji u kriglu. Proba dabar prodati foru da zeze zeca, uzme mu pivu i popije! Na to zeko tužnim glasom kaže:

Pa, u pm!

Danas mi je stvarno j....o loš dan! Ništa mi ne ide od ruke! Prvo probam pištoljem, nema metaka!

Hoću se objesiti, pukne uže!

Zadnjim parama kupim pivo, stavim otrov u njega... i nemožeš vjerovati, nestane mi ispred nosa!

Dobar! Isti takav sam postao ja prije ali umjesto Zeke i dabra su Mujo i Haso xD

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Pitanje: Kakve veze ima princeza Dijana s GLOBALIZACIJOM?

Odgovor:

a Siciliji, transportirao konaćno do Vas vozaća iz BiH, koji radi za Slovenskog prijevoznika.

--------------------------------------

i koristite usluge hackera iz Švedske da bi sve to skupa radilo..

IBM ( I Blame Microsoft)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice