Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.063.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
protjeran
Humor

Ovo je više žalosno nego smiješno, zašto tako lijepa cura (pi*ka ipo xDdd) govori o COD-u, kladim se da oni freakovi koji igraju to ko ludi nisu ni zamjetili curu xDDDD

16 godina
neaktivan
RE: Humor
ScorpioN60 kaže...

Ovo je više žalosno nego smiješno, zašto tako lijepa cura (pi*ka ipo xDdd) govori o COD-u, kladim se da oni freakovi koji igraju to ko ludi nisu ni zamjetili curu xDDDD

Ljepa cura bolje privlaci ljude na igru Belji se

Sta je briga, dobila je pare da "malo" prica... Smijeh

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
Humor

Kvragu, ja gledal cijeli video očekivajući da će se skinut na kraju a ono ništa Viče xD

The cake is a lie...
16 godina
neaktivan
Humor

Prvo

koji ste vjerojatno svi vidjeli....

....a, onda

!!!

Glavni ko-munjara =)
16 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

da zenska je vrhčina Poljubac

16 godina
neaktivan
Humor

hahahahahahahahahahahaha!!!!!

EDIT:

Glavni ko-munjara =)
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 11:31 (Zvekan).
17 godina
xZero kaže...

Evo dokaza da i WIN XP moze biti zabavan xD: (pogledati sliku)

Zna li se uzrok? Ista stvar mi se malopre desila na Windowsu 7, izgleda da su u pitanju bili updateovi koje sam jutros instalirao (sreća pa je u Safe modeu radio login pa sam mogao da ih deinstaliram i sada sve deluje ok).

15 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

hahahahahahahahahahahaha!!!!!

EDIT:

Ovi Ukrajinci šta sviraju "Hot & Cold" su zakon! Smijeh

Kad smo već kod prerada:

16 godina
neaktivan

Evo nekih slika :Belji se

RIDER
17 godina
neaktivan

Jeste vidli ovog cara? XD

Ispricavam se ak je bilo.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
Septah kaže...

Lol, netko je već stavio, no lik je tako smiješan da uopće nema veze. Smijeh

Koje rime...

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
xZero kaže...

Evo dokaza da i WIN XP moze biti zabavan xD: (pogledati sliku)

Zna li se uzrok? Ista stvar mi se malopre desila na Windowsu 7, izgleda da su u pitanju bili updateovi koje sam jutros instalirao (sreća pa je u Safe modeu radio login pa sam mogao da ih deinstaliram i sada sve deluje ok).

Uzrok je loša piratska kopija WINDOWS-a.

16 godina
neaktivan
Septah kaže...

(hvala soli što ga slano boli, hvala šećeru što ga ima......hahahahahahahahahaha)

Glavni ko-munjara =)
15 godina
odjavljen
Humor

Parodija na pjesmu Umbrella od Rihanne.

Ispričavam se ako je bilo... nije zlonamjerno!

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
16 godina
neaktivan
Humor

malo o fejsbuku...sigurno će te prepoznati neke svoje prijatelje(valjda ne i sebe) u ovome.

1. Prestanite pisati glupe statuse na facebook kao sto su: "Laku noc" nije vam fb muz ili zena pa da se pozdravljate!! -.-

2. NE POSTOJI PROFILE WATCHER I TRACKER, zato nemojte postavljati glupe grupe "OVAJ STVARNO RADI!"
Ne, ne radi! -.-

3. Nemojte moliti da vam se" like" status, slike ili da ih sami "like" ispadate jadni a od "like" nemate nishta! -.-

4. Nemojte postavljati slike sa nazivom:"Kako sam ruzan/na " jer da ste ruzni ne bi ih postavljali, a ako jeste onda ste glupi. -.-

5. Prestanite plakati zato sto niste nekome u top 5 prijatelja, koga je briga ovo je facebook!!Ako vam je stalo toliko nazovite ih *ebenim telefonom.! -.-

6. Koga je briga ako te nisam dodao kao prijatelja? Nemoj mi slati poruke u inbox: Zasto me nisi dodao?" Zato sto te ne zelim kao prijatelja! -.-

7. Za sve curice izmedju 12-14 godina koje se ponasaju kao drolje i tako izgledaju idite nedje drugo jer vas ovdje niko nece. A poruka za njihove roditelje nemojte kriviti fb zato sto je vasa kcerka drolja jer je bila i bice i bez njega. I sta to govori kakvi ste roditelji? Razmislite. -.-

8. Ako otvorite poruku koja kaze ako ne posaljes ovo za 2 min duh ce ti doci nocas u kucu i silovace te a tvoja ljubav ce te ostavit, ne glupirajte se i ne budite glupi. -.-

9. Facebook je napravljen da bi se ostalo u kontaktu sa prijateljima NE DA BI SE SPIJUNIRAO BIVSI/BIVSA. Dajte ljudi to se zove proganjanje, to je isto kao da stojite pored njihove kuce sa dvogledom. -.-

10.Za sve ljude koji salju tisucu applikacija. Ohladite vise,ne zelim biti dio vase vampirske elite i ostale gluposti!! -.-

11.Prestanite praviti grupe kao sto su: facebook ce se ugasiti ako se 100000 clanova ne uclani do sutra. Jebote nadjite zivot!! -.-

12.Ako se netko osjeti prozvan, neka se ne ljuti na mene..ovo je samo istina koja se dogadja na FB. -.-

13. NE OSTAVLJAJTE OTVORENI PROFIL vidljiv svima -.-

14. ne prihvaćajte ljude koje nikada u životu niste vidjeli, nemate ništa od toga što će vam nepoznati ljudi klikati LIKE na slike, osim hranjenja vašeg ega. ne budite plitki. -.-

15. ako ih prihvatite, ograničite im mogućnost uvida u vaše podatke (tzv. LIMITED liste) -.-

16 godina
neaktivan
Humor

svaka rijec je suvisna

17 godina
Humor

Što rade narkići na fejsbuku ?

---BOCKAJU se !

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
16 godina
neaktivan
Humor

Što narkiči rade na kompjuteru?

IGLAJU se Smijeh

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
17 godina

kako se zove najpoznatiji romski haker ?

CD - ROM !

P: Kako se zove cigo električar?
O: Grom.

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 19:55 (Mitch).
16 godina
odjavljen
Humor

Kako se zove glavni cigo? Alfa Romeo.

Kako se zove najpoznatiji ciganski nogomentni klub? Roma

Kako se zove predstavnik cigana u Brazilu? Romani.

Kako se zove cigo u odijelu? Eleganci

Kako se na arapski kaže javna kuća? Al-Fatah.

Kako se zove šljem na hrvatski? Branimir Glavaš.

Kako se zove jutarnji sex na hrvatski? Budiša.

Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Humor

E vidjevsi ovaj video skoro sam pao sa stolice od smjeha,hahhahaha:

15 godina
neaktivan
Humor

Mujo i fata razgovaraju: Znaš , fato mogli bi danas isprobati oralni s*ks. Pa, što ti je to Mujo? To ti je kad ti ljubiš tamo gdje ja piškim! Fata će : Što, zar po pločicama!?Smijeh

Mujo i Fata u trgovini kupuju razne kondome različitih okusa(voće) za oralni s*ks. Dođu doma legnu na krevet i počne Fata i kaže Muji : Ovo je gorgonzola okus? A na to će Mujo: Čekaj pa nisam kondom još ni stavio! Smijeh

www.val.hr
16 godina
neaktivan
Humor

e ak ovo nije humor, onda neznam šta je!!!!!!!!!!!!

a ženska je prva klasa!

ak vam se neda pogledat cijeli video, prevrtite na 20 sek!!!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 21:03 (Somebody).
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

svaka rijec je suvisna

Zašto je tip protjeran s foruma? Neodlučan

16 godina
neaktivan
Crank1d kaže...
Mitsuoka kaže...

svaka rijec je suvisna

Zašto je tip protjeran s foruma? Neodlučan

Jer je vjerovatno pravio sra*a po forumu...

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

...

Kako se zove cigo u odijelu? Eleganci

...Smijeh

Ima tu cela gradacija, mada nisam siguran koliko vam je "superlativ" poznat:

- lepo obučeni Ciga: eleganci;
  - izuzetno dobro obučeni Ciga: ekstravaganci;
  - najbolje obučeni Ciga: Dragan Kojić Keba (izvesni folker koji ceo život tvrdi da nije Ciganin, pa je čak tužio nekog novinara koji je napisao da je Rom).

15 godina
neaktivan
Humor

hahahahahah .. poslusajte komentatora ... loooooooool ... malo se je uzhebao :D

15 godina
neaktivan
Humor

A žena mu je samo željela

malo je duže ali se isplati poslušat

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Humor

Križanje sa semaforom.

Kuca Ciganka s bebom u naručju vozaču na prozor: 'Da mi daš 5 kuna za dete?'

Vozač joj da 5 kuna.

Opet ona kuca na prozor.

Pita vozač: 'Pa šta je? Dao sam ti 5 kuna!'

Ona će njemu: 'Pa da ti dam dete!'

15 godina
neaktivan
Humor

Uči Ivica abecedu i riječi u školi, a učiteljica zna da Ivica uvijek nešto prosto kaže

Kaže učiteljica: Riječ kojemu je početno slovo A

Kaže Marica: Avion

Učiteljica: Bravo Marice

Riječ kojemu je početno slovo P

Javi se Perica i kaže- Pas

Učiteljica: Bravo Perice
Učiteljica smišlja koje početno slovo riječi da kaže (a da nije prosto)

Riječ kojemu je počeno slovo Ž

Javi se Ivica i kaže: Žaba Al sa ogromnim ku*cem

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 22:17 (gamer4ever).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice