- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljepa cura bolje privlaci ljude na igru
Sta je briga, dobila je pare da "malo" prica...
Kvragu, ja gledal cijeli video očekivajući da će se skinut na kraju a ono ništa xD
Evo dokaza da i WIN XP moze biti zabavan xD: (pogledati sliku)
Zna li se uzrok? Ista stvar mi se malopre desila na Windowsu 7, izgleda da su u pitanju bili updateovi koje sam jutros instalirao (sreća pa je u Safe modeu radio login pa sam mogao da ih deinstaliram i sada sve deluje ok).
Evo dokaza da i WIN XP moze biti zabavan xD: (pogledati sliku)
Zna li se uzrok? Ista stvar mi se malopre desila na Windowsu 7, izgleda da su u pitanju bili updateovi koje sam jutros instalirao (sreća pa je u Safe modeu radio login pa sam mogao da ih deinstaliram i sada sve deluje ok).
Uzrok je loša piratska kopija WINDOWS-a.
malo o fejsbuku...sigurno će te prepoznati neke svoje prijatelje(valjda ne i sebe) u ovome.
1. Prestanite pisati glupe statuse na facebook kao sto su: "Laku noc" nije vam fb muz ili zena pa da se pozdravljate!! -.-
2. NE POSTOJI PROFILE WATCHER I TRACKER, zato nemojte postavljati glupe grupe "OVAJ STVARNO RADI!"
Ne, ne radi! -.-
3. Nemojte moliti da vam se" like" status, slike ili da ih sami "like" ispadate jadni a od "like" nemate nishta! -.-
4. Nemojte postavljati slike sa nazivom:"Kako sam ruzan/na " jer da ste ruzni ne bi ih postavljali, a ako jeste onda ste glupi. -.-
5. Prestanite plakati zato sto niste nekome u top 5 prijatelja, koga je briga ovo je facebook!!Ako vam je stalo toliko nazovite ih *ebenim telefonom.! -.-
6. Koga je briga ako te nisam dodao kao prijatelja? Nemoj mi slati poruke u inbox: Zasto me nisi dodao?" Zato sto te ne zelim kao prijatelja! -.-
7. Za sve curice izmedju 12-14 godina koje se ponasaju kao drolje i tako izgledaju idite nedje drugo jer vas ovdje niko nece. A poruka za njihove roditelje nemojte kriviti fb zato sto je vasa kcerka drolja jer je bila i bice i bez njega. I sta to govori kakvi ste roditelji? Razmislite. -.-
8. Ako otvorite poruku koja kaze ako ne posaljes ovo za 2 min duh ce ti doci nocas u kucu i silovace te a tvoja ljubav ce te ostavit, ne glupirajte se i ne budite glupi. -.-
9. Facebook je napravljen da bi se ostalo u kontaktu sa prijateljima NE DA BI SE SPIJUNIRAO BIVSI/BIVSA. Dajte ljudi to se zove proganjanje, to je isto kao da stojite pored njihove kuce sa dvogledom. -.-
10.Za sve ljude koji salju tisucu applikacija. Ohladite vise,ne zelim biti dio vase vampirske elite i ostale gluposti!! -.-
11.Prestanite praviti grupe kao sto su: facebook ce se ugasiti ako se 100000 clanova ne uclani do sutra. Jebote nadjite zivot!! -.-
12.Ako se netko osjeti prozvan, neka se ne ljuti na mene..ovo je samo istina koja se dogadja na FB. -.-
13. NE OSTAVLJAJTE OTVORENI PROFIL vidljiv svima -.-
14. ne prihvaćajte ljude koje nikada u životu niste vidjeli, nemate ništa od toga što će vam nepoznati ljudi klikati LIKE na slike, osim hranjenja vašeg ega. ne budite plitki. -.-
15. ako ih prihvatite, ograničite im mogućnost uvida u vaše podatke (tzv. LIMITED liste) -.-
Što rade narkići na fejsbuku ?
---BOCKAJU se !
Što narkiči rade na kompjuteru?
IGLAJU se
kako se zove najpoznatiji romski haker ?
CD - ROM !
P: Kako se zove cigo električar?
O: Grom.
Kako se zove glavni cigo? Alfa Romeo.
Kako se zove najpoznatiji ciganski nogomentni klub? Roma
Kako se zove predstavnik cigana u Brazilu? Romani.
Kako se zove cigo u odijelu? Eleganci
Kako se na arapski kaže javna kuća? Al-Fatah.
Kako se zove šljem na hrvatski? Branimir Glavaš.
Kako se zove jutarnji sex na hrvatski? Budiša.
Mujo i fata razgovaraju: Znaš , fato mogli bi danas isprobati oralni s*ks. Pa, što ti je to Mujo? To ti je kad ti ljubiš tamo gdje ja piškim! Fata će : Što, zar po pločicama!?
Mujo i Fata u trgovini kupuju razne kondome različitih okusa(voće) za oralni s*ks. Dođu doma legnu na krevet i počne Fata i kaže Muji : Ovo je gorgonzola okus? A na to će Mujo: Čekaj pa nisam kondom još ni stavio!
e ak ovo nije humor, onda neznam šta je!!!!!!!!!!!!
a ženska je prva klasa!
ak vam se neda pogledat cijeli video, prevrtite na 20 sek!!!
svaka rijec je suvisna
Zašto je tip protjeran s foruma?
svaka rijec je suvisna
Zašto je tip protjeran s foruma?
Jer je vjerovatno pravio sra*a po forumu...
...
Kako se zove cigo u odijelu? Eleganci
...
Ima tu cela gradacija, mada nisam siguran koliko vam je "superlativ" poznat:
- lepo obučeni Ciga: eleganci;
- izuzetno dobro obučeni Ciga: ekstravaganci;
- najbolje obučeni Ciga: Dragan Kojić Keba (izvesni folker koji ceo život tvrdi da nije Ciganin, pa je čak tužio nekog novinara koji je napisao da je Rom).
Križanje sa semaforom.
Kuca Ciganka s bebom u naručju vozaču na prozor: 'Da mi daš 5 kuna za dete?'
Vozač joj da 5 kuna.
Opet ona kuca na prozor.
Pita vozač: 'Pa šta je? Dao sam ti 5 kuna!'
Ona će njemu: 'Pa da ti dam dete!'
Uči Ivica abecedu i riječi u školi, a učiteljica zna da Ivica uvijek nešto prosto kaže
Kaže učiteljica: Riječ kojemu je početno slovo A
Kaže Marica: Avion
Učiteljica: Bravo Marice
Riječ kojemu je početno slovo P
Javi se Perica i kaže- Pas
Učiteljica: Bravo Perice
Učiteljica smišlja koje početno slovo riječi da kaže (a da nije prosto)
Riječ kojemu je počeno slovo Ž
Javi se Ivica i kaže: Žaba Al sa ogromnim ku*cem