Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.059.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
Humor
statistike ne lažu
11 godina
Humor

:D

12 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Humor
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 21:37 (began).
10 godina
neaktivan
Re: Humor

Veliki tajkun traži vozača za limuzinu.
Za posao se javi samo Mujo, pa njega zaposli kad nije bilo nikog drugog.
Sljedeći dan dođe Mujo na posao i da vozi tajkuna na neki poslovni u grada.
Sjedne tajkun u auto, te oni krenu u grad.
Dođe prvi semafor i na njemu crveno Mujo prođe bez zaustavljanja, a auti trube, dolazi drugi semafor i isto crveno i opet Mujo prođe i tako pet-šest semafora, te naiđe na semafor na kojem zeleno svjetlo i stane.
Tajkun ga upita:"Pa što si stao sad kad je zeleno, a na sva crven si prošao i ja se usrao do sad?
Mujo odgovori: "Može da sad naiđe budala iz drugog smjera!"

Dođe cigo kod doktora i izvadi alatku.

Doktore, osjecam neke bolove u poslednje vreme.
Mislite li da znate u cemu može biti problem?
Vidite gospon doktor, ja kad se probudim opalim ženu jedno 3-4 puta.
Dobro, jeste puno, ali ne vjerujem da je od toga.
...I kad dođem na posao, tamo ona koleginica fina... i nju jedno 4-5 puta.
Opet ne verujem baš...
I kad se vratim kuci ženu još 3-4 puta... I pred spavanje opet 2-3 puta.
Aaa, pa to onda mora biti od previše seksa... smanjite to malo.

Auu gospon doktor, pa da znaš kako mi je sad laknulo!

Što?

Pa ja mislio to od drkanja

17 godina
Humor

Isprika ako je već bilo 

17 godina
Humor

Nezz jel bilo.

Hrvat i divljaci...

Uhvate divljaci Hrvata u džungli i ubace ga u kazan da skuhaju juhicu.

Pitaju ga ima li posljednju želju. - "Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima.

Šta?

Imate li vi SDP , HDZ ovdje? Nemamo! Imate li HDSSB, HNS, SDS,ORAH? Nemamo! Imate li HNS? Nemamo!

Imate li HZZO, HZMO, 21 županiju, 555 općina i gradova, 30 ministarstava, INU i MOL , 25% PDV ?

Nemamo! Imate li Keruma, Bandića, Čačića ? Nemamo!

Pa od čega ste podivljali, mater vam jebem!?

13 godina
neaktivan
Humor

Nemora sve bit humor moramo nekad bit i ljudi

http://www.facebook.com/video.php?v=557218911061358

16 godina

Moj humor je tolko crn da je počel brati pamuk.

10 godina
neaktivan

Imao Mujo proljev i otišao kod doktora po lijek.
Ovaj mu greškom propiše tablete za smirenje (apaurin).
Poslije dva dana sretne doktor Muju i upita ga, kako ti je Mujo?
"Ma dobro mi je :scratch ,, serem i dalje, al' se više ne sekiram."

13 godina
neaktivan
Humor

Otišao naš političar kod poslovnog partnera Grka, a ovaj živi u super luksuzu.

NAŠ POLITIČAR: "Kako si uspio sve ovo steći?"

Grk: "Vidiš onaj most tamo?"

NAŠ POLITIČAR: "Vidim."

Grk: "Taj most je trebao biti širok 55m, a napravio sam ga širokog 50m i od para za tih 5m je sve ovo."

Grk sljedeće godine dođe kod našeg političara, a ovaj u triput većem luksuzu od njega.

"Kako si uspio za samo godinu dana steći sve ovo?"

NAŠ POLITIČAR: "Vidiš onaj most tamo?"

Grk: "Ne vidim."

NAŠ POLITIČAR: "Eeee...

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Humor

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
Humor

16 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Čudotvorno presađivanje kose u par sekundi {#}

Samo ne smiješ na propuh  ;-)

17 godina
Humor

LOL

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
Humor

Evo jedan klasik iz moje arhive,nisam ga preveo lijen sam :P

An old timer is talking to a young man in a bar in Scotland.

"Laddy, look oot there ta the field. Do ya see that fence? Look how well it's built. I built that fence stone by stone with me own two hands. Piled it for months. But do they call me McGregor-the-Fence-Builder? Nooo..."

Then the old man gestures at the bar. "Look here at the bar. Do ya see how smooth and just it is? I planed that surface down by me own achin' back. I carved that wood with me own hard labour, for eight days. But do they call me McGregor-the-Bar-builder? Nooo..."

Then he points out the window. "Eh, Laddy, look out to sea. Do ya see that pier that stretches out as far as the eye can see? I built that pier with the sweat off me back. I nailed it board by board. But do they call me McGregor-the-Pier-Builder? Nooo..."

He looks around nervously and mutters under his breath, "But ya fuck one lousy sheep... "

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
Ikarus01 kaže...

Evo jedan klasik iz moje arhive,nisam ga preveo lijen sam :P

An old timer is talking to a young man in a bar in Scotland.

"Laddy, look oot there ta the field. Do ya see that fence? Look how well it's built. I built that fence stone by stone with me own two hands. Piled it for months. But do they call me McGregor-the-Fence-Builder? Nooo..."

Then the old man gestures at the bar. "Look here at the bar. Do ya see how smooth and just it is? I planed that surface down by me own achin' back. I carved that wood with me own hard labour, for eight days. But do they call me McGregor-the-Bar-builder? Nooo..."

Then he points out the window. "Eh, Laddy, look out to sea. Do ya see that pier that stretches out as far as the eye can see? I built that pier with the sweat off me back. I nailed it board by board. But do they call me McGregor-the-Pier-Builder? Nooo..."

He looks around nervously and mutters under his breath, "But ya fuck one lousy sheep... "

Evo gugl će

translate translate
17 godina
neaktivan
Humor

E bako....

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
10 godina
neaktivan

Jedini Haso preživio nacistički logor, pa priča jaranima kako je bilo:
-Jednog dana sve nas postrojiše, stotine Židova i ja negdje usred stroja.
Dođe Hitler, uze macolu i krenu jednog po jednog krkati macolom u glavu.
Svi Židovi padaju od prve ko kruške, i dođe Hitler do mene...
Puče me jednom macolom u glavu, meni ništa, puče me drugi put, meni ništa!
Puče me treći put...a mene sramota, toliki ljudi čekaju...

13 godina
neaktivan
Humor

Sreća mi je okrenula leđa.

To joj je najdraža poza. ;-)

13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Sreća mi je okrenula leđa.

To joj je najdraža poza. ;-)

Mala ispravka: Ako ti sreca okrene ledja ti je sutni u d*pe 

14 godina
neaktivan
Humor
Evo neki mediji javljaju iz Hercegovine da kod njih još traju izbori jer im još niko iz centrale nije javio da je Kolinda pobjedila.......
17 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...
Evo neki mediji javljaju iz Hercegovine da kod njih još traju izbori jer im još niko iz centrale nije javio da je Kolinda pobjedila.......

Pa i dalje čekaju da mogu slikati za koga au zaokružili i dobiti svoje ka-emove

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
Humor

Sažetak jučerašnjih izbora:

18:00 – NASA objavila ekskluzivnu snimku glasačkog reda u Mostaru

18:12 – Red u BIH smanjio se te je sad dugačak samo 400 kilometara.

18:20 – Republikanski kandidat za američkog predsjednika kampanju u veljači počinje u Mostaru.

18:43 – PRIJELOMNA VIJEST: Upravo saznajemo da se, osim u Mostaru, izbori odvijaju i u Hrvatskoj

18:44 – HAVARIJA NA STIKSU: Na povratku s glasanja potopljene 4 lađe s HDZ-ovim biračima

18:45 – Pokojni partizani preuzeli odgovornost

19:00 – SENZACIJA: Milan Kujundžić nadopisao svoje ime na listić i dobio jednak broj glasova kao u prvom krugu

19:02 – Nakon objave izlaznih anketa Kolinda Grabar Kitarović otišla se zahvaliti svojim biračima, povratak u Hrvatsku očekuje se oko 22 sata

19:06 – Oglasio se i Sinčić: “Dvanaest milijuna krumpira danas je brutalno isjeckano i pretvoreno u pomfri”

19:09 – Kolinda nakon pobjede najavila nastavak Tuđmanovog puta; u Bosni proglašeno ratno stanje

19:14 – Talačka kriza u Šestanovcu, u glasačkoj kutiji pronađen listić za Ivu Josipovića. Predsjednik biračkog odbora zatočio promatrače dok se ne pronađe krivac

19:30 – Josipovićeva obitelj utučena zbog poraza: “Manje ćemo ga viđati sada kada bude morao raditi”

19:38 – Iz Kolindinog stožera na Njuškalu oglasili prodaju avionske karte za Bruxelles, Vesna Pusić zainteresirana

19:59 – Sinčić: “U Hrvatskoj danas živi 4 milijuna ljudi i 9 milijuna gljiva. Pitanje je tko tu ima pravo birati predsjednika”

20:08 – Stigli prvi službeni rezultati, Josipović u vodstvu, ali obrađeni su rezultati s tek 5% groblja

20:21 – NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U LOVREĆU: Zabilježen glas za Josipovića; počinitelj zasad nepoznat

21:10 – Opsadno stanje u Lovreću: Josipovićev glasač pobjegao u šumu. Iz Splita krenuo kanader napunjen svetom vodom, policija dimnim bombama napunjenim tamjanom pokušava istjerati Sotonu iz šume

21:15 – Kolinda nadoknadila razliku; u Mostaru više nema nezaposlenih!

21:54 – Traje slavlje u Kolindinom stožeru, Mamićev striptiz najavljen za ponoć

22:01 – Đuro Glogoški pozvao branitelje iz Savske da spakiraju stvari, križeve i Tuđmanove biste

22:02 – Prosvjed branitelja završen

22:04 – Petnaesto stoljeće čestitalo Hrvatima na izboru: “Dobrodošli natrag”

17 godina
Humor
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
AmonZero kaže...

Sažetak jučerašnjih izbora:

Meni osobno je bolji news barov sažetak, ima stvarno dobrih stvari haha

http://www.news-bar.hr/vijesti/politika/breaking-news-prvi-donosimo-rezultate-izlaznih-anketa-dobili-smo-predsjedni

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
Humor

japanske reklame, oduvijek primjer dobrog marketinga

Link

ll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business
15 godina
neaktivan
Humor

The Wolf of Wall Street - "You Jerk Off?

15 godina
Humor

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Humor

Jedan grafit:

"Molimo da ne bacate opuške u pisoar, ne pišamo ni mi vama

u pepeljare

Hvala- osoblje hotela"

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice