Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.059.720
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
Re: Humor
nicky.sl kaže...
Pa sumecu tabletu

{#}

Vraća se političar kući i odmah po ulasku obasipa ženu poljupcima.
'Gotovo je! Izabrali su me!'
'Stvarno? Ne lažeš?'
'Ne, sad više nema potrebe!'

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
12 godina
Humor
Sjede Mujo i Hasu u kafani i nakon par rakija povede se razgovor, pa Haso stane Muji soliti pamet: - Znaš li ti, Mujo, da su Amerikanci izumili teleskop za gledat zvjezde? Mujo slegne ramenima: - Znam ... Haso nastavlja: - A znaš li ti, Mujo, da su Rusi izumili periskop za gledat iznad vode? Muji to već počne ići na živce, pa odvrati: - Znam, bolan, a znaš li ti šta su Bosanci izumili za gledat kroz zid? Haso zbunjeno pogleda i nesigurno odgovori: - E, bolan, ne znam. Mujo sune rakiju i prezrivo pogleda Hasu: - Pa prozor, majmune jedan..
Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
Humor
Uđe Mujo u kafić i kad je stigao do šanka, ugleda posudu punu novčanica od 100 eura. Zacakle mu se oči pa upita konobara: - "Je li, što je ovo?" Konobar mu odmah odgovori: - "Stavite unutra 100 eura, pa ako ispunite 3 zadatka, sve je vaše!" Mujo upita: - "Dobro, a što treba napraviti?" Konobar ga pogleda, odmjeri od glave do pete pa kaže: - "Prvo treba eksirati litru rakije, bez ikakve grimase na licu. Zatim otiči u dvorište i bjesnom pitbulu izvaditi bolestan zub, a na kraju otići na kat i voditi ljubav s gospođom od 73 godine." Mujo važno izvadi 100 eura i stavi ih u posudu. Konobar mu pruži flašu rakije i Mujo nagne. Skoro su mu oči zasuzile, ali iscjedi cijelu flašu bez ikakve grimase. Tresne praznu flašu na šank i krene u dvorište, ljuljajući se lijevo - desno. Kad je zatvorio vrata za sobom, začuje se glasan lavež, pa režanje i na kraju cviljenje. Nakon 15-ak minuta Mujo otvori vrata, nasloni se na štok i ljuljajući se upita: - "Dobro, gdje je ta baba s bolesnim zubom?"
Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
protjeran
Humor

10 narkotičkih supstanci koje ne biste trebali uzimati dok vozite automobil.

★OMG! 了不起 NISPE !
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 19:51 (Budokai).
17 godina
Budokai kaže...

10 narkotičkih supstanci koje ne biste trebali uzimati dok vozite automobil.

Lajkam za ecstasy {#}

17 godina
Humor
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
Humor

:)

14 godina
Humor

{#}

http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

:)

Kad izlazi prvi album? {#}

"I'll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business."
10 godina
neaktivan
13 godina
protjeran
Humor

Čudotvorno presađivanje kose u par sekundi {#}

★OMG! 了不起 NISPE !
13 godina
odjavljen
Humor

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
Budokai kaže...

Čudotvorno presađivanje kose u par sekundi {#}

Vjerovao ili ne to radi, i znam neke ljude sto ga redovito koriste

13 godina
protjeran
systemize kaže...
Vjerovao ili ne to radi, i znam neke ljude sto ga redovito koriste

Vjerojatno nabace s tom kemikalijom nekakvu smjesu koja može učiniti da dva tri dana kosa izgleda popunjena.

Nego, treba to stalno kupovati i trljati po glavi jer nema znanstvene osnove da se kosa obnovi samo s tom "mazalicom".

★OMG! 了不起 NISPE !
17 godina
Humor

--

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
Humor
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
Humor
15 godina
Humor

{#}

EUNE: Ferritin
17 godina
Humor

Sretan Božić!

13 godina
neaktivan
Humor

Homoseksualac,vegan i crossfiter uđu u bar

Kako znam?

Pa rekli su svima u roku dvije minute. xD

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 20:51 (Ikarus01).
12 godina
Humor
Dolazi Mujo kući u sitne sate, 
pijan k'o majka, spotiče se po kući i udara u štokove, 
pa se Fata probudi, pogleda ga tužno i zavapi kroz suze:
Mujo, bolan, pa šta je ovo, rek'o si da'š postat' drugi čovjek, 
a vid' te, i opet p'jan k'o zemlja kući dolaziš ...
Mujo zatetura, uhvati se za štok od vrata i odvrati:
Fato, bona, jesam ja drugi čovjek, 
kunem ti se, al' šta mogu kad i ovaj pije!
12 godina
neaktivan
Humor

wtf

13 godina
odjavljen
Humor
Sjede Mujo i Haso u kafiću i piju, pa poslije pete rakije povedu razgovor o muško-ženskim odnosima.
Haso ispali:
'Meni ti moja Habiba stalno prigovara da više nema džentlmena među muškarcima.'
Mujo odmahne glavom: 'Ma, nije istina, evo ja sam neki dan držao Fati kišobran da ne pokisne!'
Haso zadivljeno upita: 'Kada?'
Mujo otpije i odgovori: 'Dok je mijenjala gumu na okretištu na povratku iz trgovine.'
15 godina
Humor
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
Humor

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
chaselol kaže...

Ovo je za BUG video, ako vec nije tamo. Fckn' freaks :)

morrisoN
13 godina
neaktivan
Humor

Kuženje humora je opasan posao.

13 godina
odjavljen
Humor
Došao peder kod doktora na test za sidu. Doktor: - Žao mi je mladiću test je pozitivan, imate sidu! Mladić: - Ajme, šta ću sad, hoću li umrijeti ili šta, ima li kakvog lijeka, dajte doktore učinite nešto... Doktor: - Znaš, lijek ne postoji, ali ja imam jedan recept i ako ćeš ga koristiti svaki dan ozdravit ćeš! Mladić: - Samo recite doktore... na sve sam spreman! Doktor: - Zamiješat kiselo zelje i natopiti toplim mlijekom, zatim razbiti i smućkati tri jajeta i dobro pošećeriti i to sve pojesti. Tako 30 dana i ozdravit ćeš! Mladić: - Poćet ću danas... hvala doktore! Obrati se sestra doktoru: - Zašto si mu rekao da je test pozitivan, kad je negativan? Doktor: - Nek čovjek nauči za što služi guzica...
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

to je minimum tri zvjezdice kada ga televizijski helikopter naganja

valjda i misli da ako ga upucaju da ce samo izaci iz bolnice s rjesenim dosjeom{#}

TD collector
12 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
Došao peder kod doktora na test za sidu. Doktor: - Žao mi je mladiću test je pozitivan, imate sidu! Mladić: - Ajme, šta ću sad, hoću li umrijeti ili šta, ima li kakvog lijeka, dajte doktore učinite nešto... Doktor: - Znaš, lijek ne postoji, ali ja imam jedan recept i ako ćeš ga koristiti svaki dan ozdravit ćeš! Mladić: - Samo recite doktore... na sve sam spreman! Doktor: - Zamiješat kiselo zelje i natopiti toplim mlijekom, zatim razbiti i smućkati tri jajeta i dobro pošećeriti i to sve pojesti. Tako 30 dana i ozdravit ćeš! Mladić: - Poćet ću danas... hvala doktore! Obrati se sestra doktoru: - Zašto si mu rekao da je test pozitivan, kad je negativan? Doktor: - Nek čovjek nauči za što služi guzica...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice