- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako Bosanac psuje svom sinu mater?
Kad sin ima 10 godina:
-Je*em ti mater!
Kad sin ima 20 godina:
-Je*acu ti mater!
Kad sin ima 30 godina:
-Je*o' sam ti mater!
Kad sin ima 40 godina:
-Je*o' ti pas mater!
:) :) :) :) :)
. Nije to za temu Humor vec za rubliku VJEROVALI ILI NE il jos bolje za temu njuskalo biseri jer taj je bisercina od formata

Mirso Mrkalj prvi svjetski prvak u brzom jedenju čvaraka
"...epilog je viteškog nadmetanja koje je u petak navečer održano u Prijedoru.... kafana 'Kod Neđe Debelog' u Prijedoru ušla je tako u povijest kao prvi domaćin 'Čvarčijade', na kojoj je sudjelovalo 15 natjecatelja....
...bili su bodreni od strane nekoliko desetina navijača uz taktove grupe AC/DC i njihove pjesme Thunderstruck....Trojica najboljih mogli su birati nagrade, pa je Mirso odabrao par domaćih priglavaka, Emir svežanj komuša od poplavljenih kuruza dok je Grga uzeo original 'starke' iz 1994. godine, broj 37."
.......... samo u bosni
Pričaju tri prijatelja o sreći u životu, pa kaže prvi:
- Meni je najveća sreća kad plovim sa svojom jahtom. Hrpa cura na palubi, sunce, more... eh to je sreća.
Drugi nastavi: Meni nema boljeg nego kad dođem u Vegas, pun para. Žene me oblijeću, malo kockam, pijem, eh...
A dođe treći i kaže:
Meni je najveća sreća kada sam u Sibiru, u vojnoj bazi, vani je noć i -40°C, ulazi zapovjednik u sobu i uzvikne „Sergej, na stražu“, a ja nisam Sergej….
Putnik na zadnjem sjedištu taksija je bio prvi put u gradu i svidjela mu se neka crkva pa potapše vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto i priupitao! Vozač zaurliče, izgubi kontrolu nad autom, gotovo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne se autom na pločnik, jedva izbjegne pješake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga! Na to će putnik:
– Oprostite, molim vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti… Bit će da vas često pljačkaju!
Odgovara mu uspaničeni vozač:
– Ma, kakvi pljačkaju!!! Danas mi je prvi dan da radim kao taksist.
Znate, zadnjih 10 godina sam vozio pogrebni auto...
Leži plavuša poslije se**a sa frajerom u krevetu, pa pita ga:
- Da ti slučajno nemaš sidu?
- O Bože, ne! A zašto pitaš?!
- Ma ništa, ne bih htjela da je opet dobijem.
Imao Crnogorac dva sina, pa odluči da će sposobniji naslijediti sve. Pozove ih tako na planinu i pokaže im sokola kako kruži nebom. Doda prvome sinu pušku i zapovijedi da upuca sokola. Sin opali, a sokol i dalje kruži nebom. Tada da pušku drugome sinu da i se i on okuša. I opet ništa, sokol mirno leti i dalje.
Otac tada i sam zapuca da im pokaže kako se to radi. Sokol i opet mirno nastavi kružiti nebom, a otac u čudu reče:
"Svašta viđe' u životu, al' da mrtva tica leti, to još nijesan..."
Crncu cirkular odsjekao srednji prst na ruci i on ode kod plastičnog hirurga da mu zašije novi prst. Kaže hirurg: - Imam samo jedan bijeli, ako ti ne smeta. Kaže crnac: - Ma neka je i bijel, samo nek je prst, treba mi. Operacija je uspjela, prst zarastao, bijeli se na ruci. Nakon nekoliko dana vozi se taj crnac travajem, stoji i drži se za štangu (a prst naravno blješti od bjeline). Ulazi Mujo u tramvaj, p'jan ko zemlja, klati se i gleda crnca, onu njegovu ruku i bijeli prst... - AAA DIMNJAČAR, MALO SE UMOČILO, HA?
Neka vas kroz život vodi moto psa:
Ako ne možete nešto pojesti ili poj*bati,popišajte se na to.

Pita ga mehaničae" ŠTA JE PRIJATELJU,HOĆE LI TA KAMILA IKAKO "??
Slabo,veli on,kaže mehaničar daj je na kanal:?!"! Konta čovjek šta ću sa kamilom na kanalu,?? naĆera on kamilu na kanal,mehaničar uze čekić i udari kamilu po jajima,ode kamila ko raketa,za njom se samo prašina vije :)
Kaže čovjek "Šta da sad radim,ode mi kamila???"
Kaže njemu mehaničar 'AJD I TI NA KANAL "
Pita sudac pljačkaša: - Zašto ste opljačkali banku?
Pljačkaš: - Ona je prva počela!