Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.060.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
12 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Humor

hah...{#}

10 godina
protjeran
Humor

Odličan opis sadašnjeg stanja i svijesti društva na humorističan način.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 17:38 (Firef0X).
15 godina
Re: Humor

Kako Bosanac psuje svom sinu mater?

Kad sin ima 10 godina:

-Je*em ti mater!

Kad sin ima 20 godina:

-Je*acu ti mater!

Kad sin ima 30 godina:

-Je*o' sam ti mater!

Kad sin ima 40 godina:

-Je*o' ti pas mater!

http://freebitco.in/?r=624635
17 godina
Humor

Youtube -

http://prntscr.com/5fpci2

A team of highly trained monkeys...xD

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
15 godina
you must be new here ^
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
Zero Chance kaže...

Youtube -

http://prntscr.com/5fpci2

A team of highly trained monkeys...xD

:) :) :) :) :)

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
12 godina
Humor

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 23:26 (ibme74).
14 godina
Humor

Evo složio sam jednu usporedbu:

17 godina
neaktivan
Humor

Pervan & Horvat & Šarmeri "Hej gorilo"Nightmarestage

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 14:23 (tunder).
17 godina
neaktivan
Humor

Meni ne trebaju vicevi, ja imam Njuškalo!

LINK

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
12 godina
dark_wizz kaže...

Meni ne trebaju vicevi, ja imam Njuškalo!

LINK

. Nije to za temu Humor vec za rubliku VJEROVALI ILI NE il jos bolje za temu njuskalo biseri jer taj je bisercina od formata
nista mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 15:52 (nicky.sl).
16 godina
Humor

Golf 0,5

morrisoN
12 godina
neaktivan
Humor

Mirso Mrkalj prvi svjetski prvak u brzom jedenju čvaraka

SLUŽBENI WALLPAPER

"...epilog je viteškog nadmetanja koje je u petak navečer održano u Prijedoru.... kafana 'Kod Neđe Debelog' u Prijedoru ušla je tako u povijest kao prvi domaćin 'Čvarčijade', na kojoj je sudjelovalo 15 natjecatelja....

...bili su bodreni od strane nekoliko desetina navijača uz taktove grupe AC/DC i njihove pjesme Thunderstruck....Trojica najboljih mogli su birati nagrade, pa je Mirso odabrao par domaćih priglavaka, Emir svežanj komuša od poplavljenih kuruza dok je Grga uzeo original 'starke' iz 1994. godine, broj 37."

.......... samo u bosni {#}

Champion Champion
Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
17 godina
Humor
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Humor

Meca iz Cazina: Žene u Šoping

dzix
15 godina
Humor

Pričaju tri prijatelja o sreći u životu, pa kaže prvi:

- Meni je najveća sreća kad plovim sa svojom jahtom. Hrpa cura na palubi, sunce, more... eh to je sreća.

Drugi nastavi: Meni nema boljeg nego kad dođem u Vegas, pun para. Žene me oblijeću, malo kockam, pijem, eh...

A dođe treći i kaže: 

Meni je najveća sreća kada sam u Sibiru, u vojnoj bazi, vani je noć i -40°C, ulazi zapovjednik u sobu i uzvikne „Sergej, na stražu“, a ja nisam Sergej….

Putnik na zadnjem sjedištu taksija je bio prvi put u gradu i svidjela mu se neka crkva pa potapše vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto i priupitao! Vozač zaurliče, izgubi kontrolu nad autom, gotovo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne se autom na pločnik, jedva izbjegne pješake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga! Na to će putnik:

– Oprostite, molim vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti… Bit će da vas često pljačkaju!

Odgovara mu uspaničeni vozač:

– Ma, kakvi pljačkaju!!! Danas mi je prvi dan da radim kao taksist.

Znate, zadnjih 10 godina sam vozio pogrebni auto...

Leži plavuša poslije se**a sa frajerom u krevetu, pa pita ga:

- Da ti slučajno nemaš sidu?

- O Bože, ne! A zašto pitaš?!

- Ma ništa, ne bih htjela da je opet dobijem. 

Imao Crnogorac dva sina, pa odluči da će sposobniji naslijediti sve. Pozove ih tako na planinu i pokaže im sokola kako kruži nebom. Doda prvome sinu pušku i zapovijedi da upuca sokola. Sin opali, a sokol i dalje kruži nebom. Tada da pušku drugome sinu da i se i on okuša. I opet ništa, sokol mirno leti i dalje. 

Otac tada i sam zapuca da im pokaže kako se to radi. Sokol i opet mirno nastavi kružiti nebom, a otac u čudu reče: 

"Svašta viđe' u životu, al' da mrtva tica leti, to još nijesan..." 

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
Humor

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
12 godina
neaktivan
Humor

13 godina
Humor

Crncu cirkular odsjekao srednji prst na ruci i on ode kod plastičnog hirurga da mu zašije novi prst. Kaže hirurg: - Imam samo jedan bijeli, ako ti ne smeta. Kaže crnac: - Ma neka je i bijel, samo nek je prst, treba mi. Operacija je uspjela, prst zarastao, bijeli se na ruci. Nakon nekoliko dana vozi se taj crnac travajem, stoji i drži se za štangu (a prst naravno blješti od bjeline). Ulazi Mujo u tramvaj, p'jan ko zemlja, klati se i gleda crnca, onu njegovu ruku i bijeli prst... - AAA DIMNJAČAR, MALO SE UMOČILO, HA?

13 godina
Humor

:D 

Finger Up
17 godina
Humor

Computer virus?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
Humor

Neka vas kroz život vodi moto psa:

Ako ne možete nešto pojesti ili poj*bati,popišajte se na to.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan
Humor
Ide neki lik na kamili kroz neku pustaru,kamila se vuče ko krava,hoće neće,jedva nekako...on onako zabrinut,upeklo sunce kad naiđe ti on na mehaničarsku radnju.?!!
Pita ga mehaničae" ŠTA JE PRIJATELJU,HOĆE LI TA KAMILA IKAKO "??
Slabo,veli on,kaže mehaničar daj je na kanal:?!"! Konta čovjek šta ću sa kamilom na kanalu,?? naĆera on kamilu na kanal,mehaničar uze čekić i udari kamilu po jajima,ode kamila ko raketa,za njom se samo prašina vije :)
Kaže čovjek "Šta da sad radim,ode mi kamila???"
Kaže njemu mehaničar 'AJD I TI NA KANAL "
15 godina
Humor

Pita sudac pljačkaša: - Zašto ste opljačkali banku? 
Pljačkaš: - Ona je prva počela!

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
Humor
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
Humor
Setali Nijemac, Amerikanac i Bosanac i sreli vraga. Keze vrag neka svaki od vas baci nesto u rijeku a ja cu to pronaci za maksimalno 1 sat a ako uspijem ubijem onog tko je bacio a ako ne uspijem ubite vi mene. Prvi baci Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe za pet minuta i ubije ga. Amerikanac baci udicu i vrag je pronađe i ubije ga. Na kraju baci Bosanac nesto maleno okruglo. Vrag roni i trazi al ni nakon pet sati ne uspije naci. Izlazi vrag sav zadihan i kaze: Priznajem poraz mozes me ubiti ali prije toga mi reci sta si bacija. Bosanac nato odgovori: Pa sumecu tabletu
Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
Humor

{#}

15 godina
odjavljen
Humor

Kako složiti kompjuter:

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
Jakovp kaže...

Kako složiti kompjuter:

Kolega mislim da imas opasnih problema ako je ovo tebi smijesno...

Da ne bude OFF.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice