- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upoznaju se dečko i djevojka u baru. Nakon nekog vremena zaključe da se lijepo slažu i odluče da zajedno odu do njenog stana.
Poslije nekoliko pića, dečko skine košulju i odmah opere ruke. Odmah zatim skine hlače i opet opere ruke. Djevojka koja je sve to posmatrala reče:•
Ti mora da si zubar?! On se iznenadi:• Da.... Kako si pogodila?• Pa stalno pereš ruke - kaže ona. Malo po malo završe oni u krevetu i vode ljubav.
Poslije nekog vremena, kaže ona:• Ti mora da si jako dobar zubar!
Tip, sav važan, odgovori:• Naravno da sam dobar zubar, a kako si to zaključila?
A ona će:• Pa ništa nisam osjetila!
Hahah :D
Četiri prijatelja se nakon dugo vremena ponovo sretnu na nekom prijemu. Nakon nekoliko pića, jedan ode do WC-a, dok ostala trojica krenu priču o svojim sinovima.
- “Moj sin je moj ponos i dika”, reče prvi.
- “Počeo je raditi za uspješnu kompaniju kao niski činovnik. Studirao je ekonomiju i menadžment, lagano se peo uz ljestvicu, da bi na kraju postao predsjednik kompanije. Toliko se obogatio da je prije par tjedana kupio najboljem prijatelju novi mercedes za rođendan.”
- “To je sjajno!”, odgovori drugi, “I moj sin je moj najveći ponos. On se zaposlio u avio-kompaniji, pa je, usput, položio i za pilota. Kasnije je postao partner u kompaniji, a sada je i većinski vlasnik. Prije dva tjedna je svom najboljem prijatelju kupio avion za rođendan!”
- “Pa to je fenomenalno!” kaže treći, “I ja sam u životu najponosniji na svog sina. Moj je završio fakultet, i osnovao svoju građevinsku tvrtku.. Prije dva tjedna je i on dao lijep poklon svom najboljem prijatelju – kuću od 300 kvadrata!”
Dok su međusobno čestitali na uspjesima svoje djece, vraća se četvrti iz WC-a i zapita zbog čega ovi čestitaju jedan drugom.
Ovi mu objasniše i pitaše ga šta njegov sin radi.
- “Moj sin je gej i zarađuje kao striper u noćnom klubu”, odgovori ovaj.
- “Kakva šteta… Kakva sramota… Kakvo razočarenje…”, rekoše ostali.
- “Nisam ja razočaran ni osramoćen.”, odgovori ovaj, “Moj je i volim ga kakav god da je. A i ne ide mu loše. Prije dva tjedna mu je bio rođendan,i dobio je novi mercedes, avion i ogromnu kuću od trojice svojih momaka.”
Jednog dana Slovenija odluci napasti SAD.I tako oni mjesec dana nad amerikom vrse zracne napade,ali amerikanci ne uzvracaju.Bilo to slovencima cudno pa nazovu oni Obamu i pitaju "pa ljdui mi vas napadamo vec mjesec dana,mi smo mislili da ste vi dobri protivnici a ono vi pickice" a obama ce njemu na to "JEBACEMO MI VAMA MAME KAD VAS NADJEMO NA KARTI"
zlatno pravilo: nikad se nemoj zajebavati sa sistem inžinjerom uvijek češ izvući deblji kraj. Najme više ne mogu uci u svoj sluzbeni email nakon prigovora da pre sporo stavlja službene obavijesti na stranice faksa. Slučajnost ili namjerno ?
Nastavak ipak nije bilo namjerno jer su i kolege ostali bez pristupa sluzbenom emailu a razlog je taj da je profesor od sistem inžinjera tražio popis naših email adresa (radi slanja matrijala) a prilikom slanja popisa sist. inž uspio je nekaj zajebat pa nam je morao poslati nove lozinke(naravno u papirnatoj verziji).Inače naše sluzbene email adrese idu ime.prezime@itd... pa je profesor samo trebao povuci listu upisanih studenata i dodati @itd...
Druga komedija kad nam je asistentica zabranila da prezentacije nosimo na usb stiku jer onda sist. inž ima puno posla s virusima pa nam je rekla da nosimo na cd-u.Mislim ipak mi je žao staviti prezentaciju od par MB na CD pa ću joj donjeti na disketi jer je više ekološki možeš ponovno upotrijebiti a i mislim da ti današnji virusi više i ne znaju za floppy disk.
Nije smiješno, više je edukativno...
Građenje mlina na vodu:
2xStabla = 30 dana, 0 posvađanih brakova
Veliko kamenje = 60 dana, 2 posvađana braka
Konačna realizacija, tj. izgradnja:
75 dana, 1 posvađani brak, ova 2 u bedu...
Na kraju dolazi župan i svečano otvara mlin...
A sad druga verzija:
Građenje mlina na vodu:
Veliko kamenje = 61 dan, 0 posvađanih brakova
76 dana, 0 posvađanih brakova
Na kraju dolazi župan i sav sretan svečano otvara mlin...
Koja je poanta? Ne možeš zaokružiti broj dana na okruglo 5 ili 10... Bar ne po meni...
Može samo za nas koji ne kužimo poantu, da nam objasniš ;)
Građenje mlina na vodu:
A sad druga verzija:
Građenje mlina na vodu:
Koja je poanta? Ne možeš zaokružiti broj dana na okruglo 5 ili 10... Bar ne po meni...
A koja debilana ljudi moji i to "edukativna"

Građenje mlina na vodu:
A sad druga verzija:
Građenje mlina na vodu:
┤
U našoj državi jedino što se pomjera je sat...
U našoj državi jedino što se pomjera je sat...
Gledaj s vedrije strane, u americi se pomjera granica gojaznosti.

Čime se ti bodeš sinko...
Čime se ti bodeš sinko...
nije to droga takvo ostecenje mozga jedino moze izatvat radijacija il nesto slicno
I zaista, kao po preporuci, ovaj se pokaze kao najbolji radnik ikad.
Ali, u ponedjeljak, javlja mu se radnik telefonom:
- Gazda, oprostite, ja danas ne mogu doci. Bolestan sam.
- Nema veze, rece gazda.
Radnik dodje normalno u utorak raditi i radi normalno cijeli tjedan.
No, u ponedjeljak on opet nazove da nece doci posto je opet bolestan.
Gazda vec pomalo ljut i zacudjen, no popusti posto mu je to ipak najbolji radnik.
No pocne se to ponavljati, i svaki ponedjeljak ovaj ne dolazi posto je bolestan.
Na kraju gazda poludio i upita ga:
- Covjece, daj mi ti lijepo reci zasto si ti svaki ponedjeljak bolestan.
Ovaj mu odgovori:
- Ha, znate, ja svaki ponedjeljak krenem na posao, pa usput na putu
svratim do sestre, da je vidim, malo popricam, i znate kak to ide, simo-tamo,
bla bla i na kraju zavrsimo na tome da se je***o cijeli dan kao ludi.
Na to ce gazda:
- Isuse, pa to je odvratno ti se trebas ljeciti.
A radnik veli:
- Pa jesam li vam rekao da sam bolestan?!
Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al' zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid' 'vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma' drugi dan i lančić! A na samu Novu god'nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je's ti nešto naš'o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš'o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel'ke!
Prica Mujo Hasi:
"Sinoc, kada sam se vracao iz kafane, vidim na jednom cosku, njih petorica tuku nekog jadnika. Razmisljam ja, da'l da uletim medju njih... ocu, necu, ocu, necu... Ma reko' ulecem i ja u tucu..."
Haso: "I, sta je bilo?"
Mujo: "Sta, sta je bilo, pa ubismo ga k'o pi*ku..."
Svira Mujo klavir. Dodje Haso i pita ga:
-Kako bolan mozes svirati kad ti je juce umrla Fata?!
-Ne sekiraj se ti za to, sviram ja samo na crnim tipkama!
Ma ne radi se samo o zaokruživanju Život, učenje itd. su komplicirani
Uvijek skužiš da si si nešto u životu zeznuo
I npr. prvo ne znaš svoje mogućnosti, drugo ne znaš da li ideš u dobro društvo... Npr. naprave ti profesori neki pritisak i ti ne skužiš da neke stvari koje si naučio zaboravljaš... I onda još ne znaš šta je od toga dobro da zaboraviš a šta nije... Priča je edukativna jer ti priča o nečemu najbanalnijem, to je najbanalniji primjer rada... Što ako su sve brojke i svi podaci 100% točni? Kako ćeš bilo što dobro odraditi u životu ako ti netko nije ispričao neku istinitu priču o takvom nečemu? Ovo je izmišljena... Kolko puta nekoga roditelji nešto savjetuju, on to samo odbaci... Poanta priče je možda više to da nitko nije mudar
Kako ćeš biti mudar ako ti ljudi ne prenašaju svoje iskustvo
Da ne pričam o primjerima iz života šta se sve događa... Djeca danas više ne kuže da su djeca... Ništa oni od života ne razumiju...
I npr. prvo ne znaš svoje mogućnosti, drugo ne znaš da li ideš u dobro društvo... Npr. naprave ti profesori neki pritisak i ti ne skužiš da neke stvari koje si naučio zaboravljaš... I onda još ne znaš šta je od toga dobro da zaboraviš a šta nije... Priča je edukativna jer ti priča o nečemu najbanalnijem, to je najbanalniji primjer rada... Što ako su sve brojke i svi podaci 100% točni? Kako ćeš bilo što dobro odraditi u životu ako ti netko nije ispričao neku istinitu priču o takvom nečemu? Ovo je izmišljena... Kolko puta nekoga roditelji nešto savjetuju, on to samo odbaci... Poanta priče je možda više to da nitko nije mudar
Da ne pričam o primjerima iz života šta se sve događa... Djeca danas više ne kuže da su djeca... Ništa oni od života ne razumiju...
Imam skoro 30 i apsolutno nista nisam razumio ....o.O
Djeca danas više ne kuže da su djeca... Ništa oni od života ne razumiju...
U pravu si, u potpunosti si u pravu, evo životnog primjera :
Gradila se željeznička pruga. Probudivši se ujutro, primjetili radnici da fali nekoliko pruga i pozvali murju da odu provjerit gdje se nalaze.
Pretražili oni tako par kuća u okolici i odu do cige kod kojeg ugledaše dijelove tračnica. Nato rekoše cigi :
-Cigo, otkuda ti ovoliki dijelovi pruge?
- O čemu vi?
-A eto ti, tu u dvorištu leže.
-Pa nisam ja ništa dir'o, dovukla djeca.
Policajac se nasmije i veli: -Pa svaka ima u sebi po 500 kila.
-Pa šta dijete zna šta je 500 kila, ono uzme pa nosi.
Samo ti nama reci koliko ti imaš godina, i mislim da će nam sve biti jasno.
Građenje mlina na vodu:
A sad druga verzija:
Građenje mlina na vodu:
Ja mislim da je poanta u tome da ljudi pročitaju ovaj post i shvate da je dosta interneta za danas i idu radit nešto produktivno
Evo i jedna moja glupost kad je već ljestvica spuštena:
Ako se u Hrvatskoj mislis baviti trčanjem, najbolje je da se zoveš Ruda
- jer niko pametan ne trči pred rudom
Građenje mlina na vodu:
A sad druga verzija:
Građenje mlina na vodu:
Da sam znao da je ovaj balkan pošandrcao, znao sam, da sam znao da je ovoliko pošandrcao, nisam znao.
Građenje mlina na vodu:
A sad druga verzija:
Građenje mlina na vodu:
Half-Life 3 potvrdjen?