-

U Sarajevskom tramvaju broj 3
lolonja.
Plavuša se zaposlila kao učiteljica u osnovnoj školi.
Prvi put kad je vodila djecu na tjelesni odgoj, primijetila je da se sva djeca igraju zajedno, osim jednog dječaka koji je stajao po strani potpuno sam.
Prišla mu je i pitala ga je li sve u redu, na što joj je dječak odgovorio da je.
Nakon nekog vremena primijetila je da dječak još uvijek stoji sam.
Ponovo mu je prišla i pitala ga:
- Hoćeš li da ja budem tvoja prijateljica?
Dječak:
- Može.
Plavuša:
- Dobro, onda mi reci zašto se svi igraju, a ti stojiš ovdje sam.
Dječak:
- Ja sam golman.
Ide Ante Pavelic kroz Posusje i sretne covjeka kako nosi gredu na ramenu i kaze mu "za Dom!", a ovaj njemu "ma jok pajdo, ja ovo za stale".
Kako bi se zvao papa iz Posusja?
Papa pajdo prvi.
prebolesno... komentira kolega na poslu "netko će raskopat starce nakon ovog" :D
Nakon kratke bolesti umro bogati Slovenac koji je imao tri zeta: Slovenca, Nijemca i Hercegovca. Njegova posljednja želja je bila da mu zetovi u sanduk ubace po 2.000 eura.
Položili oni tako punca u grob, i odmah zatim Slovenac teška srca ubaci 2000 eura. Njemac također ispuni svom puncu posljednju želju, te i on ubaci 2.000 eura. Nakon toga sve oči su bile uperene ka Hercegovcu, koji iz džepa izvadi olovku i poče nešto pisati. Nakon što je završio on svima pokaže ček na kome je stajala cifra od 6.000 eura i ubaci ga u grobnicu, a zatim uzme onih 4.000 eura koji su ubacili Slovenac i Njemac te reče:
- "Nemam ništa gotovine kod sebe trenutno, a punac nek unovči ček kad njemu zatrebaju pare."
Kad vidim muškarce koji briju noge i čupaju obrve, prdnem i podrignem radi ravnoteže u svemiru.
Dolazi cigo na autobusnu stanicu i od tipa na šalteru traži dvije kifle.
Tip mu odgovara:"Ja ne prodajem kifle, ja sam dispečer".
A cigo će na to:"Pa jel' možeš d'ispečeš dvije"?
Kad vidim muškarce koji briju noge i čupaju obrve, prdnem i podrignem radi ravnoteže u svemiru.
pa bolje i to nego hodat sa jednom obrvom ko seljačina